МАЙ-четата си растат, всички им се МАЙ-мунят

• 11 731
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА: newsm59

Авигея  newsm51
Наталия txtloves
Мая Two Hearts
Анна Heart Eyes
Калоян  Heart Eyes

нека бъдат много щастливи!!!  bouquet
[/b][/size]

# 226
oooooooo Неденце .......прибрахте ли се ?

По въпроса със захранването....
Мисля че всеки сам си решава
Ние даваме сок.... от ябъкла с 2-3 зрънца грозде/за да не се запичаме/  към нея, но не всеки ден....а през ден два....
За пюретата......мисля че е още рано.....поне за нас Simple Smile

# 227
Здравейте и от нас момичета!
Относно сокчетата и аз подкрепям Вечерница, че всяко  дете е индивидуално... Аз както вече писах давам по 3-4 лъжички сок, веднъж дневно/ най-вече от пъпеш/, още повече че сме със страшен запек и мисля че ще ни дойде добре... Simple Smile

Дайте ми съвет какво да направя - Марти плаче след като се е нахранил и от двете гърди и мисля че не му стига млякото  ми, не ми се иска да давам АМ, допълнително. Също пие и чай, което също мисля че е от глад... newsm78

На срещата няма да можем да дойдем, защото от 1-ви до 10 септември сме на море, но надявам се следващата да е скоро...

# 228
Абсолютно подкрепям Ve4ernica, всичко е индивидуално, моят баща е захранван на 2 месеца с брашнена каша и станал на 63 години.
Не трябва да се вманиачаваме!

# 229
  party023
мерси за пожеланията и честито и на останалите бебоци ,родени на днешния ден!
относно захранването-явно това ни вълнува в момента-всяка майка си преценя.аз съм от 'крайните'-не давам нищо,освен кърма,даже съм го казала и на педиатърката,но какво от това!Така или иначе децата си растат,всичко трябва да се прави с убеждение,а не с несигурност.Това е от мен засега.

# 230
Вечерница, много се радвам че се изказа по въпроса за захранването. Много исках да разбера какво мислиш  и защо си избрала ранното. Хубово е че сподели, а и го подплътяваш с информация. Е, всеки си има глава на раменете и си решава. Аз съм човек на средината, нали съм везна, за мен истината е някъде по средата Wink За това смятам да не чакам до 6, а от 5 месец да почвам бавно и плавно Wink Сокчета не искам да давам, мисля че ще и предизвикат още повече колики и кисилини, които си имаме достатъчно в момента.
 Гвен, радвам се че се отчете, мислихме те тука Hug
Тази нощ поспахме, събуди се към 3:00 за папу и си заспинка отново Heart Eyes Дали от лекарството за колики беше по спокойна , незнам, но пак ще и давам вечер.
 Днес имаме годишнина от сватбата, 2 години! Почерфпете се за наше здраве Misc Baby Bottle  party023 cook cook Наши приятели предложиха да гледат малката довечера, за да излем с мъжо, но ще видим дали ще се възползваме.

# 231
  • София
честита годишнина на смайли, бъдете все така щастливи и се обичайте!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet

Two Hearts newsm76 Two Hearts smile3534 baloni family6

# 232
Добър вечер и от нас / отново , че днес се поувлякох с писането / !

Честито на всички месечковци - да са живи и здрави , да слушкат , папкат и гукат !!!

Смайли - Честита годишнина    bouquet!!! Това , което съм установила за почти 13  Embarassedгодини брак е , че най-важното е в един момент да станете приятели ! Колкото и странно да звучи ! / любовта все пак в един момент избледнява , както казвам аз " избелена" от ежедневието / - пожелавам ви на вас това да се случи максимално късно   Peace!!!

А , Смайли , това с нощното спане и при нас беше абсолютно същото , дори по часове ! Мисля , че малко поуспокоихме топката и предполагам , че е било от жегите !

...И да се похваля - днес бебо си държа сам шишето със сокчето  Peace ... а като казах пак " сокче " да пиша за мамите , които се интересуват - до сега съм дала сок от ябълка , морков , круша , праскова , пъпеш / хич не ни хареса Rolling Eyes/ и вчера от грозде . Само кайсиите ме е яд , че ги изпуснах , но още не бяхме започнали . Към пюретата интереса ни е нестабилен с изключение на ябълката , така че ще поизчакам малко да " огладнее " за нови вкусове.
Добре завърнали се  bouquet на Виф , Гвендолин , Емоли , Ива и .... дано не пропускам някого .

Лека нощ на мами , бебоци и татковци !

# 233
  • София
Здравейте майчета, Днес следобяд бях пуснала доста дълго съобщение, но по неясни за мен причини нещо не е излязло. Доста подробно бях описала моите виждания за захранването. Сега не ми се набира отново, та с две думи аз за сега ще изчакам с захранването и карам само на кърма. bye
smily_5q ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА
За срещата- ние няма да бъдем в София, ще ходим на гости на баба и дядо малко да ни поглезят mamma, най вече мен де. Нещо изпуших последните дни и се нуждая малко от релакс #Silly От жегите беба е нервна, спи и се , а не може, постояно мрънка иска на цица #Crazy, почна да ми се отразява, а пък детето не е виновно. Не искам да се чувствам лош родител , затова най -добре да забегна за почивка travel Уф, излях си мъката smihesorry
Стига съм мрънкотила, приятна вечер и хубави сънища  sleepuu

# 234
Добър вечер и от мен.

Честита годишнина Смайли, много да се обичате и още много по две да искарате. Възползвайте се от тази вечеря 1dating

Аз днес на Велизар му дадох сок от диня. В началото доста се мръщеше, но като разбра какво си го изпи. Колики не му предизвика, беше си спокоен. След два, три дни пак ще му дам. Дамяна е захраних доста по рано, на 40 дни и дадох сок. Проблеми не съм имала с колики. И при двамата този период мина без да го усетим. За което съм много щастлива.

Ох, утре ще водя малкия на консултация и от сега ми се е свило сърцето с тази ваксина. Предния път вдигна 38,5, дано сега мине по-безболезнено. Стискайте ни палци.

# 235
  • видин
здравейте,
да почерпя - днес сме месечници! Misc Baby Bottle newsm38 beer2  Party Time  Party Time
много съм уморена, ще чета утре.
поздрави на всички празнуващи с нас!
целувки!!!

# 236
  • София
Smily, ЧЕСТИТО и от мен, ние вчера имахме годишнина - само че първата от венчавката!

Не смея да се похваля чак - обаче мъникът от вчера проявява невиждана до сега търпимост към количката  Shocked което ме прави много щастлива, разбира се  Laughing

За нощното хранене - и ние бяхме така, сега се опитвам да го понамаля - поне до 3 на нощ. Най-много ме тормози фактът, че сънят му стана съвсем лек. Едва успявам да го прилъжа да спи поне няколко часа нощем в креватчето му - постоянно иска да съм до него. Включително и през деня. То в началото хубаво - понаспах се, но сега имам чувството, че корени пускам на това легло  Crazy
И как усеща, че ме няма, направо не знам! Спи дълбоко, измъквам се от леглото и 10-15 мин. след това се събужда с плач!

За захранването да се изкажа и аз - смятам, че 6 месеца на кърма не са нещо ненормално- а напротив -  от всичко, к съм прочела, -полезно. Конкретно за сокчетата и плодовете - няма да ги давам преди захранване с оризова каша и зеленчуци поради това, че както всички знаем са с високо съдържание на въглехидрати. Евентуалното им непълно успвочване би довело до диабет и именно затова недаването на нищо друго освен кърма/АМ на бебчето до 6 месеца е превенция на тоя проблем, с който никак не е лесно да се живее, от опит ви казвам. Другите ми основания да позадържа плодовете са киселинността - и стомашните проблеми и не на последно място - ако Косьо се е метнал на мен да си пада по сладкото - ще вземат да му се осладят твърде много сладичките сокчета и върви после го накарай да яде пюре от тиквички например  Party

И на нас ни предстои вторият пентаксим - дано мине по-леко за всички бебчета!

# 237
Честита годишнина Смайли! Hug  bouquet Дано да сте все по-щастливи с годините, да се обичате и уважавате!!! Heart Eyes

Включвам се само за малко, тъй като качвам снимки на бебонко; досега още не съм го показвала на никой тук Embarassed Sunglasses Grinning Ето адреса със снимките:  http://snimka.bg/album.php?album_id=56685

Слагам го и в подписа ми, за всеки случай Wink Blush

# 238
Здравейте и от мен. Аз днес щях да умра. Снощи една приятелка ми дойде на гости в 22ч и стоя до 4.30ч и то защото Иван се събуди да яде (добре че подрани тоя път).  А бе няма лошо, тя ми е много скъпа приятелка и има проблеми в момента и искаше да поговорим. Но не предполагах че толкова неща има да ми казва. Та Ивко като се събуди в 4.30 кърмих го до около 5 и после мъжа ми стана да го приспива, защото имах чувството че вече ще припадна. И после се събуди в 8 и хайде на разходка в градската. Там си намерих приятелките и отидохме на кафе и направо заспивах на масата. Много зле ми беше, но като поспах следобед половин 4ас и ми мина.

А бе момичета , вие направо ме разбихте с тези изказвания за моята фигура, дори си ги копнах. Направо ми оправихте спящото настроение.  Party

Честити 3 месеца на Калоян и Анна!

Смайли, честита ви годишнина! Да ви е сладко заедно като тези котараци! А да ти кажа мъжа ми каза че ще почерпи за хубавата приказка, че Ивко приличал на него.  Mr. Green

А за телевизията, и Ивко много обича да гледа , но аз не му давам, защото бях чела че влияе негативно върху детския мозък.

А за захранването , като навършим 5 месеца и почвам.
Отивам да спя , че едва гледам вече!  Tired

# 239
Smily-честито мила и от мен.Да сте все така влюбени и много щастливи.
Ние също пием сок(от морковче и ябълка)Много си му харесва и винаги иска още.Днес ходихме да го ваксинират.Сложихме и втората Пентаксин.Като го боцнаха поплака малко и това беше.Чувства се перфектно,няма температура и не се криви.Исках да ви попитам какви са очичките на бебчетата ви който са на АМ(не на кърма)?
Привет на всички завърнали се и ного усмивки на всички празнуващи.
Ми това е от нас.Лека и спокойна нощ.Целувки на сладките ви бебоци.Всички са толкова красиви.Малки ангелчета.

п.п.Гвен-сега го видях и твоя сладур.На кой прелича ве?Нещо не мога да определя.Едно такова дремноликичко,май на теб а?

Общи условия

Активация на акаунт