И аз слагах снимки на Марти, но май са много големи, а не знам как да ги намаля...
gwendoline, мнооого е сладък Асен-Александър пу-пу - да ти е жив и здрав!!!
Спокойна нощ!

ама бебо ти е прекрасен и адски фотогеничен, ама...ти си знаеш това
)
. Какво да правя?! Направо блокирах! Аз съм със секцио и дума не може да става за втора бременност, изтръпвам направо! 
Но за начало-Честита годишнина на Смайли-дано още много години да се обичате и уважавате и още много такива сладки бебенца да си народите... 

/,щото в нашата къща това си е критерий...
Вечерница-нищо лично-това си е в кръга на шегата.Аз и вода смятах да давам,въпреки ,че с две ръце подкрепям изключителното кърмене,ама пустия му синковец като каза ,че не ще и аз реших да си спестя миенето и изваряване на шишета/ не,че много се престаравах,ама пак си е занимавка/ и сега съм безгрижна волна кърмачка...където и да е-вадя цицата и давам/ а и съм поласкана от факта,че ме предпочита пред марковите си шишета 

,готвене
и пазаруване
и от утре ще сме пак на линия по градинките...Пловдивчанки ,дръжте се-ние идваме...обаче сме в комплект със Сами и още от сега ви моля за съдействие/тези които го познават знаят за какво става въпрос
/
голям сладур.И нашия батко го докарвах с риза и джинсово сако ама беше на 1 г. ,а вие отсега .Браво!
иде ми да се
, направо не мога да се позная....от хормоните на кърменето ли е това?!?!?!
- не можех да лежа на една страна, а и се будих на 15 мин. от 5 часа...
/

Лично мнение, неангажиращо никого, всеки сам си преценява как да си гледа детето! 
Липсваше ни много тук, душа, а на снимките сте абсолютни сладури!
Много ми е готин и баткото, направо е бонбон, много красиво детенце - отдавна искам да ти го кажа... 
Какво стана с нея, някой знае ли?
Като се сетя, че по това време са заченати нашите зайчета и хем ми става едно такова хууубаво и се настройвам "мечтателно"/скоро в "Очакващи" ще се появят новите МАЙ-ки...
/, хем ми става супер - сдухано, че ние с мъжо чукнахме като нищо една година на сухо...
Не става нещо работата и това си е - нещо съм дефектирала, май...
Боли ме и ми е невъзможно да се овлажня, снощи пробвахме с Глайтгелен, ЕГАТИ И МЕНТЕТО!!!
То изсъхва веднага и лепне ужасно, още повече се "слепва" работата... И аз като се "посуках" в стремежа си бързо да слагам и едно доста стабилно количество изцвъках на ... мъжо под мишницата...
И той умря от гнус, вика "... хем студено и мазно, хем ще лепна като идиот..." После се заключи в банята и се отмива и се търка 100 часа, ама това чудо само се разпенва и не се маха... 
, такъв резил не бях брала, ама ако изключим смешната страна ми е гадничко, то мъж да не си ми на мене. Как ме траят, акълът не ми го побира... 

/, стискайте палци да сме 6!
. Не знам какво заслужава доктора, който ме оперира и с когото имах уговорка и ме остави 30 часа с изтекли води и т.н.
Ще се консултирам с още няколко докита, че да видим какво ще излезе в крайна сметка.

От нас много здраве, усмивки и хубави дни. 

голяма терца си1
, аз даже не знам колко са ми шевовете, ама сигурно с времето и това ще се оправи