МАЙ-четата си растат, всички им се МАЙ-мунят

• 11 715
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте отново!
И аз слагах снимки на Марти, но май са много големи, а не знам как да ги намаля...
gwendoline, мнооого е сладък Асен-Александър пу-пу  - да ти е жив и здрав!!!
Спокойна нощ!

# 241
Честита  годишнина СМАЙЛИ!!!!!!!!!  bouquet  bouquetМного любов и разбирателство!
ЧЕСТИТО на  месечковците!  smile3525
Шуши голям сладур е твоя Марти и бебока на НДВ и всички .
Гуен много ти е хубав бебока освен на теб май доста прилича и на татко си  Peace

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 00:11 от mimozata

# 242
Мерси, мерси... и аз си го харесвам много бебонко newsm10 newsm03

Ами май и на двамата е отмъкнал по нещичко - на тати "счупеното боксьорско" носле, на мама - формата на очичките - ще се разбере  по натам другото; иначе се кърмим и очите засега са му сини - много ми е интресно дали ще останат такива, като на тати... newsm12

Шуши, теб не те познавам отпреди май Thinking ама бебо ти е прекрасен и адски фотогеничен, ама...ти си знаеш това Wink)

# 243
  • Бургас
Момичета! HELP!!!
Стана беля: спукан презерватив преди 30мин.! В ужас съм ,защото ми дойде на 10-ти този месец, въпреки, че се кърмим...
Изпратих мъжа директно до денонощната аптека за Постинор Дуо, но на листовката пише, че ако се кърми трябва задължително да се консултирам с лекар преди да взема хапчетата. Да, ама не ми е удобно да звъня на докторката ми в 12 вечерта да я занимавам с последствията от нашите семейни креватни истории... Embarassed Weary Weary Weary. Какво да правя?! Направо блокирах! Аз съм със секцио и дума не може да става за втора бременност, изтръпвам направо!
А, кажете ми, какво нещо е съдбата: точно преди една година на тази дата (22.08.2005 към 23ч.) Краси бе зачената! Това ирония ли е или какво?! newsm78
На листовката пише, че най-добре е да се пие до 12 часа след половия акт, ама аз незнам дали ще мога да издържа до сутринта да звънна на лекарката. Вече започнах да се чувствам бременна, полудях ви казвам..... newsm45

# 244
Честито на месечковците и честита годишнина на Смайли. Да се обичате и разбирате много много много години.
Гвендолин - много е сладък малкия. Може и да си остане със сини очи.

При нас май растат зъбки. Непрекъснато яде нещо. Щом му махна гърдата той си слага юмрука. Варя му юмрука, той слага в устата другия. И така до безкрайност. Биберона го плюе от раз. Мисля утре да потърся чесалка - може с нея да забрави за ръцете си.

6u6i - ако искаш пробвай да престанете да се кърмите след като бебенцето само пусне гърдата. Може да му сменяш гърдите докато само се откаже - лява, дясна, лява, дясна и тн. Ако ти е малко кърмата това ще помогне да се увеличи.

Лека нощ на всички

# 245
LaDiDa   - опитай се да се успокоиш. Според гинеколога ми докато кърмиш вероятността от зачеване е много малка. Но за всеки случай се обади на твоята гинеколожка утре сутринта. На нас ни се случи да го направим без презерватив няколко месеца след като родих Макси. Аптеката е на 40-на мин от нас и решихме, че ще караме така. Но на сутринта ме хвана страха. Гинеколога ми каза да си взема 2 хапчета, които ставаха за кърмещи. Нямаше последствия. Спокойно. Най-вероятно всичко ще мине без последсвтия.

# 246
Привет отново и от мен-аз пак съм тук и колкото и да ми се иска да не пропусна някоя тема или събитие...май няма да успея.. CryНо за начало-Честита годишнина на Смайли-дано още много години да се обичате и уважавате и още много такива сладки бебенца да си народите...  bouquet
И на Нанси,честит рожден ден-и да се отчита по-начесто,пък като се приберат в Пловдив-чакаме ви с Алекс в Градската градина!Много здравие и късмет! newsm59
Ладида-мила стискам палци да ти се размине...но защо не се обадиш на Спешна помощ-там има дежурни лекари-предполагам ще ти отговорят...още повече,че играят и нещо като телефон на доверието...та предполагам ,че поне знаят как действа Постинора...съжелявам,че не мога да ти помогна,но аз нали съм луда за деца...та не знам как действа контрацептивно...
Гвендолин,радвам се ,че се появи...и да не забравя-много ви е сладък малчо...незнам на кой прилича,ама е страшно ококорен и жилав като гледам...и на коса го докарва/то не,че вие нямате,де Wink/,щото в нашата къща това си е критерий...
Ани,и от мен имаш едно браво за фигурата и за бързото възстановяване...а за приятелката...тя няма деца -нали?щото ако и е минало през главата едва ли ще стои до толкова...макар,че и аз едно време съм висяла така у сестра ми...ама като не знаех какво е... Embarassedдано не ме споменуват с лошо smile3506
Да се вметна и аз за захранването-съгласна съм и с двата лагера,и доста неща прочетох,но аз ще чакам колкото мога за да захраня,щото баткото ми е захранен рано и на 10 месец вече ми се отби/пък кърма имаше и за раздаване/,щото откри ,че кренвиршите и мръвките са по- вкусни.../а и откачената ми свекърва на 6 месеца го беше нахранила със свинско със зеле!!!/така,че сега съм твърдо против такива експерименти-пък и детето ми си е ящничко...да не го провокирам излишно WinkВечерница-нищо лично-това си е в кръга на шегата.Аз и вода смятах да давам,въпреки ,че с две ръце подкрепям изключителното кърмене,ама пустия му синковец като каза ,че не ще и аз реших да си спестя миенето и изваряване на шишета/ не,че много се престаравах,ама пак си е занимавка/ и сега съм безгрижна волна кърмачка...където и да е-вадя цицата и давам/ а и съм поласкана от факта,че ме предпочита пред марковите си шишета breastfeeding
За съпрузите-тъкмо да взема да се оплача и от моя/който се изживява като единствения ходещ на работа и носещ "пари "вкъщи/,но баща ми така ми вдигна кръвното вчера,че направо оцених,какво съкровище си имам...Да знаете,това критическата е страшно нещо-особенно при мъжете...Та освен съвета на Вечерница,да сме добри приятели,един и от мен-радвайте им се докато са млади,че като остареят и са трудни за понасяне/а  както казва един познат при някои мъже късния пубертет се застъпва с ранната деменция,та не се знае.../
За уменията на нашето гардже/не мога да се сдържа да  не се похваля/-Ивчо,вече почна да се обръща,заглежда се многонастоятелно и вече почна да протяга ръчичики...и гледа твърде умно/като за наше дете/,но имаме проблем-само като го доближи баткото и почва да мига на парцали....ама то не е крещене,не е чудо/вярно,с добри чуства и от любов,ама си е направо страшно/...та ние май ще трябва да го водим на психоаналитик или на баячка/още не знам кое е по-удачно,като се има впредвид,че дразнителят остава/.......Иначе и при нас нещо като зъбоникнене се задава ,и то много сериозно-то не е плюене,не е пенене,около устата сме все мокри....а и ръцете ни са все там,но сега баткото се опитва да го вкарва в правия път/обяснява му,че не е хубаво/,макар,че то той си е за възпитание,щото чета че Ани на Мария Ра пишка и ака на леген,а ние на дърти години сме още с памперс- и ги мяткаме в коша със темпото на Ивчовите пампи/пък мама е доста упорита в подканянето,и вече бая колекция ат гърнета и тоалетни седалки заформихме-ама пусто като не ни дреме...гаджета гоним,а акото в.../ smile3505
Да не забравя  да ви се похваля,за моето така наречено летуване.....то бива разлагане,бива ама аз се улях...срам,не срам ще си призная,че за тия почти 10 дни не съм излязла от двора и не съм се занимала с нищо обществено полезно/освен за мен и за децата/Но това ще ми е глезенето за тая петилетка...че сега като се прибрахме и направо ми се стъжни...но днес позамазах положението с чистене newsm79 ,готвене  food002 и пазаруване  newsm71и от утре ще сме пак на линия по градинките...Пловдивчанки ,дръжте се-ние идваме...обаче сме в комплект със Сами и още от сега ви моля за съдействие/тези които го познават знаят за какво става въпрос smile3511/
Ох и друго нещо щях да пиша,ама пуста кърмаческа завеяност...нищо и утре е ден...
сега отивам да качвам снимки/моля мамите на госпожици и тези с по-слаби сърца да не гледат в албумчето,че не отговарям/
P.S.Абе,къде е Ирка,бе...зачезна таз булка нейде из България...май като се върне в Лондон ще я четем по-начесто...а аз чакам снимки от кръщенето на Елла Weary

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 01:32 от Анонимен

# 247
  • София
МАЙ-чета от София, хайде утре на училището на 9 м. в Мис Каприз! Лекцията е за храненето на бебето - аз не съм я слушала, може да е полезна. Най-малкото ще си направим една мини среща,а?
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1028/

# 248
E Румя -много сериозен тоя Константин и с риза даже  Joyголям сладур.И нашия батко го докарвах с риза и джинсово сако ама беше на 1 г. ,а вие отсега .Браво!
Много гаден вирус сина ми беше 7 дни на антибиотици сега на нова сметка и вдига много висока температура-39 градуса.Ужас.Пазете се!!!!!!!!!!
Ще отида и аз да кача снимки от ншата Балчишко -Шуменска среща.

# 249
  • София
добро утро и от нас!

излизаме на разходка след малко, та да се отчета - спахме много хубаво от 10.30 до 5.30 за пръв път толкова дълго... мамината сладка Simple Smile

момичетам да се оплача, адски нервна започнах да ставам...а съм спокойна натура, дори никак не съм конфликтна, но се усетих, че крещя напоследък, на папагала, на себе си, когато бебето е нервно и реве....ужас, вчера се разревх на мъжа ми, който се затвори с лаптопа в банята цял час и хич не се усеща , че съм го предупредила, че в 9 трябва да влизам да къпя, а бебето нервно вече...аз смятам едни сметки за социалните с бебе на ръце, просто ужасно се изнервих и тази сутрин не си говорим, много ми е кофти от мен си........ #Crazy иде ми да се  #2gunfire, направо не мога да се позная....от хормоните на кърменето ли е това?!?!?!

# 250
Много съм щастлива, момичета!  newsm44
Моят собствен наследник  днес спа до 8 часа сутринта, от 10 вечерта!!!  Hands Clap
Това никога не е било - дано да се запази  !!!
Нищо че аз бях така  bombs - не можех да лежа на една страна, а и се будих на 15 мин. от 5 часа...
Това означава, че се е наял добре вечерта - успокоих се...  

Благодаря за комплиментите - по цял ден му се възхищавам и го целувам... моето гардже е най-хубаво...  Laughing
 gwendoline със сигурност не се познаваме, аз съм отскоро... Аз също кърмя и Марти е синеок, но мисля че така ще остане... моите са зелени, така че най-много да потъмнеят малко...

mimozata, много лошо с тази температура - дано да се оправите бързо, миличкото...

Stryper, благодаря ти за съветите за кърменето...

LaDiDa и аз много се притеснявам от това, защото съм със секцио, дано всичко е наред - стискам палци... Пиши какво ти е казал доктора... и аз съм чувала, че кърмачките не зачеват, ама знаеш ли...

За утрешната среща много съм навита, но продадохме моята кола и не знам дали нашия тати ще има време да ни докара...

Ще излизаме на разходка, че пискаме вече...

# 251
  • София
Смайли, честита годишнина /на патерици малко/, но се надявам да сте се възползвали максимално от вечерта! Wink/ 1dating luvbed kiss
Честито и на всички месечковци! baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Гвен, много сладък бебок, голям пънкар, сладурче! Heart Eyes
Те ВСИЧКИ малчовци са ни много красиви и чаровни /нали са си майски.. Laughing/пу пу!
За захранването няма какво повече да добавя, не че се водя по американците , което да означава че не мога да мисля с главата си самостоятелно, но късното захранване ми се струва адски логично, естествено и правилно, просто съм съгласна с каквито и да било доказани научни открития, независимо на чия нация са плод. Вярвам го, някак си и по ... инстинкт.  newsm78 Лично мнение, неангажиращо никого, всеки сам си преценява как да си гледа детето! Hug
Кабранска, както винаги супер свеж постинг!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Липсваше ни много тук, душа, а на снимките сте абсолютни сладури!  bouquet Много ми е готин и баткото, направо е бонбон, много красиво детенце - отдавна искам да ти го кажа... Hug
Крейзи много ми липсва...  Cry Какво стана с нея, някой знае ли? Rolling Eyes
Ладидке, съчувствам ти, мила, за "изцепката", дано нещата се развият по най - добрия за теб начин.  Praynig Като се сетя, че по това време са заченати нашите зайчета и хем ми става едно такова хууубаво и се настройвам "мечтателно"/скоро в "Очакващи" ще се появят новите МАЙ-ки...  newsm03/, хем ми става супер - сдухано, че ние с мъжо чукнахме като нищо една година на сухо... Embarassed newsm45 smile3506 Не става нещо работата и това си е - нещо съм дефектирала, май... #Cussing out Боли ме и ми е невъзможно да се овлажня, снощи пробвахме с Глайтгелен, ЕГАТИ И МЕНТЕТО!!! smile3516 smile3515 tantrum То изсъхва веднага и лепне ужасно, още повече се "слепва" работата... И аз като се "посуках" в стремежа си бързо да слагам и едно доста стабилно количество изцвъках на ... мъжо под мишницата...  rotfImbo Joy #Silly doh  hahaha И той умря от гнус, вика "... хем студено и мазно, хем ще лепна като идиот..." После се заключи в банята и се отмива  и се търка 100 часа, ама това чудо само се разпенва и не се маха...  #2gunfire
Е, поне супер се посмяхме, направо корем ме боли. Ама и аз съм една   animal085 , такъв резил не бях брала, ама ако изключим смешната страна ми е гадничко, то мъж да не си ми на мене. Как ме траят, акълът не ми го побира... #Crazy
За срещата на 2 - ри - там сме, то май тогава ще изпадне възможност мама Вики и малкият Мони да си получат шапката, че тия дни много обикаляне, а и сме далечееее.  #Cussing out
Днес ще го водим малкия в Горна Баня на ортопед /цял месец търся лекар да не е в отпуска  smile3511/, стискайте палци да сме 6!  newsm17 newsm17 newsm17

# 252
Хей здравейте момичета,
Моите неволи май продължават. Вчера ходих на доктор за топчето от едната страна на операцията и май пак ще ме режат. Казаха ми, че не било добре зашита матката и се получила малка хернийка. Голям ужас. До днес не се притеснявах, но колкото повече го мисля и направо ми настръхват косите smile3556. Не знам какво заслужава доктора, който ме оперира и с когото имах уговорка и ме остави 30 часа с изтекли води и т.н.  fight fight Ще се консултирам с още няколко докита, че да видим какво ще излезе в крайна сметка.
Исках да ви кажа, че Сиска вече два дни яде картофено пюре и много и харесва. За момента не виждам да й предизвиква колики или някакви алергии, така че продължавам смело. Освен това вчера я сложихме на спалнята и я овърша цялата. Такова обръщане, превъртане правеше, че днес пак ще я слагаме да се упражнява. И последно - моята Сиска в събота се засмя с глас на кака си, която е 2 годишна. И вчера такъв смях беше. Баба й я закача, тя се залива от смях, а ние два пъти повече. Беше страхотно. Нямам търпение да чуя пак сладкото й гласче.  newsm44 sohappy
Честито на месечковците и годишнината на Смайли на патерици  Kissing Heart От нас много здраве, усмивки и хубави дни.  bouquet
Гуен, Асен-Александър е разкошен. Да ти е жив и здрав.
И Марти на Шуши е голям сладур.
Абе всички май-ски бебчовци са големи сладури. Да са здрави и много усмихнати.
Лек ден на всички.
Аз пак отивам на доктор  smile3518 Weary

# 253
  • София
Здравейте и от нас! Тези дни използваме малко по ниските температури и сме по цял ден навън.
Мисля за захранването да изчакам поне до 5тия месец, защото аз съм с много алергии и астма и много ме е страх да не ги наследи. А ако бяхме само на кърма щях да изчакам и до 6тия. Като първа храна ще му дам каша - ориз и рошкови - защото състава и е най близък до този на млякото и по лесно се усвоява. Иначе педито доста ме притиска за тези сокове  Confused.
jaki 33 ние ще се кръщаваме в събота и ни предупредиха, че кръстника не трябва да е роднина на бебо
ndv ние сме на АМ + 30-40мл. кърма на ден и очичките ни са сини. Моите и на таткото са тъмни, но на дядовците са сини и много се надявам и на Марти да останат такива. На една позната на момиченцето към осмия месец от сини станаха кафяви  Thinking
Rumya от колко часа и в кои Мис Каприс е срещата? Ние бихме дошли с удоволствие.
Олче и нас ни чака същото. Добре че сподели за Глайдгелена, че мислех да купя. Вчера бях на доктор и ни дадоха зелена светлина , но при зарастването съм получила 4ри топченца от излишна тъкан и сега трябва да ме мажат с някакъв мехлем за да се скрият. Но са много чувствителни и може да се разкървавят при секс, та малко ме е страх Laughing. Иначе толкова дълго сме на сухо че ще забравя как се правеше  smile3506
FY не се притеснявай ще мине. Стискам палци всичко да е наред

# 254
  • София
Олче, ще ме прощаваш, то не е за смях, обаче много смешно ми стана като обясняваше за тоя гел под мишницата на мъжа ти Joy голяма терца си1 Laughing То е било шоу направо и щом сте го приели така, значи другия път ще са по-добре нещата. Мен пък при секс малко си ме наболяват шевовете, а уж докторът каза че всичко е зараснало нормално. Какво ли означават тия болки newsm78, аз даже не знам колко са ми шевовете, ама сигурно с времето и това ще се оправи Praynig
Ладида, нали знаеш че след две седмици все пак контролно трябва да си направиш тест за бременност?
На Румен очите още са с неустановен цвят, тъмно синьото преобладава. Вярно ли е, че докато суче, не се установява цвета напълно? newsm78
Гледам бебоците ви се обръщат вече, обаче ние не щем още, иначе оная вечер много дълго се смя с глас и много се изкефихме с татито.
Приятни разходки на мамите и бебоците днес!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт