Приготвих багажа. 3 дни няма да ме има, да не се чудите, къде съм , на море съм!
ама нямааааааааа 

.....задържаме играчки в ръката ама се удряме с тях по главата.....в най-добрия случай ги ПЕРЕМ в устата
.....
. Започна да скимти много жално към 6.30, свиваше си рязко крачетата към коремчето и викаше в съня си. Това положение трая около 40 мин., след това се успокои и спа до 8.30. Държах й ръчичката, слагах бибката в устата, не и не! Тъкмо се унесе и започва да пръцка и да скимти! Много ми стана мъчно. Ама, момичета, възможно ли е досега да сме нямали колики и сега вече при навършени 3 месеца да се появят. Аз мислех, че щом досега сме нямали, значи няма да имаме изобщо! 

- ако се изкъпете в морето и заради нас, ще сме ви много благодарни...
Как го постигна това Ладида... чак в 9...
, нам че е трудно, но трябва да вярваш и снай че всички сме винаги с теб.

Честит 3 месец на Момчил и всички, които по някакъв повод празнуват(днес става една година откак ми дойде за последно)
Как го постигна това Ладида... чак в 9...
и днес беше голям зор пак тая разходка. Сега го нахраних и като заспа, го сложих в количката. След малко сме на консултация, ще ни мерят и теглят и ще бием ваксини. Ох дано да няма някакви реакции след това, стискайте палци.
Сега е с червено гърло и като суче хърка.Давам Осцилококцинум и Дактарин,обаче тя е такова пате и не може да гълта,половината сигурно отива навън.
.Имам може би 1-2 кг още ,но най-вече имам да се стягам.Това ми е проблема.
ама е страшна кукла, та човек не може да и се сърди, нали?! 

и да може да се съберем повечко.
Нямам търпение вече...
Ама много сладък тоя Руменчо бе, ццццц...
Бонбонче! Пу пу пу пу! 
То и мама му
Ама аз и така си мечтаех тайничко да е ако е момче, ако трудим по - натам за девойка вече ще искам да е на мен! Ама съм скромна, иначе...
и само се мокрим и разхлаждаме, а аз колко вода и сокове изпих ме е срам да си призная...
Та по тоя случай на всички една леденостудена биричка от мен:

Друго си е да споделиш - някакси ти олеква 
(
айде чао засега че току що се събудихме и нещо мрънкяме