Току-що прочетох веселите постинги на кабранска и олчето. Браво! Не сте изгубили форма за писания
Много ви се радвам
Ех, и Гвен я видях на снимки, ама тя манекенка - къде и личи че е раждала... БРАВО! На другите в такава форма също БРАВО! (За Ани да не говорим - тя направо ни слага в най-малкия си джоб)!. 
Бебеланчетата ги гледам отвреме на време. Днес видях на Гвен бебончо - абе прилича си на него, макар че откривам черти и от двамата родители... Жулито на мимозка я гледах вчера - малко маслинче
) сладуранчета бубанчетаей ги и мойте:Blago:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=23661
Аni:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39519
Ладида, Постинор в НИКАКЪВ случай!!! Има странични ефекти, един от който е извънматочна бременност. Сестра ми преживя този ужас и замалко да си остане със запушени тръби. Докато не забремення (слажа богу) все бяхме на тръни дали схте може да има деца. Питай лекар какво друго може да се взема в такива случаи.
Да кажа за захранването - моята педиатърка (голяма сладурка) ми каза да си я кърмя бебка до колкото мога по-дълго и чак към 5-6 месец да почвам сокчета и захранване после. Смятам така да направя.
Чао засега:heart:

Лошото е,че трудна заспива,нещо и на гърда неиска,бибата я плюе,а и количката не винаги спасява положението.Дано се опрвят скоро нещата!

,а Фи съжалявам за твоя проблем.Д-ра да го
Но не се обръща.Май е дебеланка ,калпазанка.Има време ще се обърне,лошото е,че не помня баткото кога се обърна
Истина е че тук са най-красивите майки и съответно деца!!!!!
Цял ден е киселка ревличка. Само се гуши в мен. Дано да не вдигне температура.
Когато телесната температура на жената е над нормалното сперматозоидите загиват в тази среда. По този начин природата изключва възможността болен човек да забременее. Та в тази връзка майка ми е казвала, че при издънка една топла промивка с женския душ спасява от бременност.
. Много ми става милно-жално за теб
..... но с чести и бавни опити съм сигурна че ще възстановите семейната идилия 
на бебка - подейства ми много окуражаващо и вече имаме добър резултат . Бебо не ака в точно определени часове , но някак става един " замечтан" и издава мнооого характерно ръмжене , та точно този момент дебна и да ти кажа най- интересното беше , че ме гледаше направо с благодарност след като си свърши работата и не беше омазан до ушите . А в една статия за този тип комуникация м/у майката и бебето пишеше , че жените от някакво племе казвали в ушето на бебето нещо като " пссссс" ... е , и аз пробвах и получих такава шииирока усмивка , все едно ми вика " ееее , сети се най- после !!!".