МАЙ-четата си растат, всички им се МАЙ-мунят

• 11 697
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Здравейте, мамчета!
Днес бяхме на консултация - ми то много бързо расте това дете, май иска да стигне татко си по височина, че сигурно и да го задмине даже. Пораснал с цели 4 см и вече е 63. Иначе е качил към 500 грама за цял месец и е към 6100.
А в петък нали правим 4 месеца, и педито каза да започваме с картофено пюренце с млекце по лъжичка по лъжичка. Ама като го знам как плюе всичко различно от мляко едва ли ще му се натискам веднага да го захранвам. Може само да го пробвам, да видя какви физиономии прави. Много ми е смешен. Соковете само като ги опита и почва да прави така сякаш му се гади от тях и ще повърне. Пробвах да му дам плодово пюре, а той дъвче, дъвче, мляска, и накрая плюе. И общо взето аз пия фрешчета и ям плодови пюренца. Дано не ми се наложи и аз да си ям картофеното пюре  Laughing
Айде до скоро мами

# 271

Сега , за което се сетя първо  newsm78... ааа , да Мими -как даде сокчето от диня ? Прецеди ли го през марля ? Аз също мисля тези дни да дам .

Ами намачках динята с вилица( тя беше страшно сочна), след това обрах с виличка големите парчета и през марля. Малкия се скъсва да го пие, на един дъх. Днес пак му направих. Утре мисля да пробвам от пъпеш, но не съм наясно пак ли трябва да дам 3-4 лъжички или може 30мл.?

Днес консултацията ни мина без ваксина. Велизар е с кашлица и я отложи за другата седмица. Станал е 6,000кг и 63см. От днес започнах да му давам сироп за кашлица Sad, дано се оправи по-бързо.

# 272
Здравейте и от нас!

Кабранска, противно на очакванията, приятелката ми има детенце на година и половина. Наясно е с нещата. Но има доста семейни проблеми и искаше да разтовари малко.

Ванила, какви са тея работи бе мила!? Какво прави с лаптопа в банята мъжа ти?  #Crazy

ФИ, това за операцията много кофти. Дано да мине по леко!

Галя, голяма сладурана е твоята Ани. Много сладка адашка си имам.  Heart Eyes

Честити 3 месеца на Мая!

За къпането - обикновено след разходката го къпем, около 9 , после храня и заспива.

Екатерина това за дамския душ е вярно. Аз така правех преди да забременея, защото исках някакси бебето да се роди през май. А започнахме да работим по рано за него.  Ама ти сериозно ли ще каниш 100тина души за рожденния си ден?  #Crazy

# 273
  • София

Ванила, какви са тея работи бе мила!? Какво прави с лаптопа в банята мъжа ти?  #Crazy

aни,

за някои хора вестник, за някои лаптоп  Grinning, той работи с него и му е като продължение на ръката, ама се поуля снощи. оправихме се, де.  Mr. Green

# 274
 wavey Тук съм! Не мога да смогна да вляза да чета, не съм почвала тази тема, а идва време за следващата  Mr. Green Ние сме добре, ходихме малко насам-натм за по няколко часа, но като цяло си кибичим в консервата (панелката #Puppy dog)
Някой запона ли да прави темичка?  Grinning

Отивам да чета назад...
Ааааа, после сигурно ще забравя - специално благодарности на мъжът на Смайли за обясненията покрай шевните машини в предишната тема още   bouquet В първия момент нищо не схванах, но после разпитах кое какво е и май разбрах къде ми е грешката. Остава да сглобя машината и да проверя  Grinning
Благодаря  на момичетата, че се включиха с обяснения и съвети   bouquet Hug

# 275
  • Бургас
Крейзи, ти най-накрая се появи - недей бе маце така да зачезваш без предизвестие, притесняваме се за вас. Никой не е казвал за нова тема, но гледам Иночка е пуснала още една със същото заглавие  newsm78 - ще пишем ли в нея?
Ей, гледахте ли по новините за жената от Шумен, която си оставила бебенцето на 25 дена само в колата на 50 градуса и едва го спасили. А майката се караше как можело да я изкарат безотговорна. Ми тя за убиване плаче  #2gunfire Потресох се.

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 22:44 от tanya_79

# 276
 Heart Eyes Танче, много мило от ваша страна, и Катето и Симби питахте къде съм, направо ми стана мииило, мииило, та чак се разнежих  Blush  Hug   bouquet
Аз окрасих нова тема, но ако някой друг го е направил ще пишем в другата.  Grinning

# 277
Олче....няма страшно.....за кърпата де......ще си я носим.....има още мноооого слънчеви дни Simple Smile
Крейзи....добре че се появи....щяхме да те обявяваме за общонационално издирване Simple Smile

ооооооооох .....Габи утре е на зъболекар.....за първи път в живота Simple Smile ....дано мине без проблеми, че вече не издържа....от три дни съм и спряла колата и бонбоните....че сме образували едни кариесииииии не е истина просто....
По този повод ще пропуснем училището.....въпреки че много ми се идваше....но .....ще се видим на 2-ри Simple Smile
Привет на Галя Г......
Отивам да се къпя и да лягам....утре пак ще пиша

ПС..... Камбанска.....ти се запилееш на някъде...... и после ......няма изчитане Simple Smile

# 278
Абе,я и аз да се разпиша преди да са я заключили темата,че то без мен бива ли... Laughing
Ние днес се представихме в целия си блясък на сбирката в Пловдив-цялото семейство Кабрански...но мисля,че се държахме прилично/визирам баткото,щото Иво по принцип си е дипломатичен и пред дами и родителите им се държи добре/.Само дето Сами непрекъснато питаше:"Тоя Ивчо,как се казва?"/ставаше въпрос за другите бебета/..Иначе,днес просто ни беше ден за емоции и гости-като се прибрахме уж Сами да спи и се натресе свеки да го види/в 3 часа следобед!!! #Cussing out/,после и други познати минаха и той така и не заспа...та допреди малко се носеше като напушен с трева и в толкова еуфорично настроение,че едвам го заспах.
Таня,направо ми събра очите с това дето разправяш за майкат...ако може да се нарече така-не съм гледала новините,но и казаното от теб е достатъчно за да ме накара да побеснея...още повече че напоследък все се натъквам на разни статии и репортажи за захвърлени бебенца.....А като знам какво е да нямаш...просто ми идва да #2gunfire #2gunfire #2gunfire
За да сменя малко настроението ,обаче искам да попитам Олчето-абе,как точно стана тоя номер с гела под мишницата,че нещо не можах да си го представя... ooooh!пък цял ден се чудя как се оказа там/това да не е в резултат от някоя сложна акробатична поза,дето аз не я знам newsm78/А иначе и аз мисля,че проблема е по-скоро психически...просто се отпусни и не мисли за болката...ако трябва си мисли за нещо друго/но не за прането,Велизарчо или за нещо друго от ежедневието-нещо възбуждащо/И най-добре пии няколко бири-те ще те отпуснат... Wink
Fy,съжелявам,че ти се е случило такова нещо-за пореден път се убеждавам,че и уговорките не са гаранция,че ще си свършат работата лекарите...
mimozata ,ирка е на друг номер докато е в Бг,но предполагам,че тези дни ще се обади и тук..те сега нали са на сватбарска вълна...иначе и на мен ми липсва,но нека да оженят хората и тогава сме ние наред.....
Крейзи, и аз се питах за теб,ама наум....определено ни липсваше...гледай там да сколасаш по-набързо с шева и кройките,че без теб тук е постничко/макар,че се опитваме да го докараме откъм колорит,ама като сме малко и се повтаряме/
Таня Арк,ние къпем без определен час/ то ние с всичко сме така,но на мен този начин по ми допада,въпреки че съм малко педантична по натура,но за дечко  така го подкарахме отначалото/...къпали сме и в 1 през нощта и сутрин в 10,а в жегите и по няколко пъти...но от опит ти казвам-сънено и гладно дете не къпи-само ще го изнервиш....
vaniliaice,за мъж ти-не се притеснявай,не е само твоят така/е ние нямаме лаптоп,ама ми е толкова познато.../на ако се научиш да изпускаш парата/викай,ако трябва счупи нещо евтинко/...и ще ти олекне. Twisted Evil
За очичиките-нашите определено позеленяват,и най-вероятно ще станат като на Сами  и на мъж ми-или както той казва/с риск да се повторя/:"Жена,тия деца не са от теб..."Пък като гледам и косата му прасветлява...май само нослето ще му остане от мама/но това е неизтриваем генетичен материал,аз си го имам от моята мама/
За физическата подготовка,и ние сме от желаещите в най-скоро време да тръгват да ходят и да сядат,..но аз не давам още...че като знам като плъзнат из апартамента и по улиците-тогава ще видите вие какъв екшън е майчинството....А за хиленето с глас и опитите да кажем нещо/макар,че от плюнки трудно му се разбира/ ...това го правим със всеки-чак вече се дразня,щото в началото бяха запазени само за мен Cry
Екатерина ,отсега ти честитя рожденния ден,че като знам какъв съм заплес-да не взема да те забравя тогава/или пък да се объркам и аз кой ден сме-напоследък често ми се случва../
И на месечковците -честито..и да отивам да си гушкам половинката,дзокато не ме е ядосал...Пък и да го пробвам,дали ще предпочете мен пред мача...

# 279

ПС..... Камбанска.....ти се запилееш на някъде...... и после ......няма изчитане Simple Smile

BgViki,тъкмо го постнах и ти ме.... #2gunfire ....има една крилата фраза"Проблемът на давещите се е на самите давещи се",така,че докато сте така добри да ме траете,ще ви тормозя...че май скоро някой ще ме #2gunfire или ако не е толкова агресивен ще ми купи билет за някъде,та докато пътувам да си отдъхнете Joy Joy Joy

# 280
  • София
Да се отчетем и ние преди закриването на темата. И аз като Пейзи днес обърках дните, но при мен все още е вторник. Добре, че мъжа ми ме светна за срядата Rolling Eyes
Докато не съм забравила FY аз имах някакво по-твърдо образувание от едната страна на шева, но след като започнах с коремните се разсея, незанам от упражненията ли е или е било нещо временно newsm78 . Сега го няма.
 За къпането: първоначално къпехме беба около 10-10.30 newsm37, но тя си промени режима и ние съответно изместихме къпането, за да сме в графика и, сега банята е към 8.30-9
Цитат
За да сменя малко настроението ,обаче искам да попитам Олчето-абе,как точно стана тоя номер с гела под мишницата,че нещо не можах да си го представя...
откакто прочетох твоите преживелици имам същото недоумение, все не мога да си го представя, как така бе джанъм Crazy?
Е-е-е-ех, най-накрая Крейзи се появи . ooooh!  welcome
Лека и спокойна нощ newsm46

# 281
  E,още не е зтворена темата,та и аз да се разпиша,като за последно в нея.
  Ние се къпем към 20-20.30ч.Когато беше много жега се къпехме и през деня.Случвало се е да го изкъпя по-рано,за да излезем на разходка и да не бързаме да се прибираме!
  Камбанска,Олче,Крейзи и всички,които пишете по много ние ви се радваме и ние приятно с вас.А нали за това сме тук,за си споделяме и изслушваме.
  Ванилайс и аз понякога съм много изнервена,знам че се предава и на бебо(първо той ме изнервя после аз него).Най-вече като ми се спи,ама няма как да се измъкна,само почивните дни,като издействам мъжа!

# 282
  • видин
здравейте,
докато не са затворили темата ........
днес установих, че акането над леген си има и лошите страни. тази сутрин ни се доака в 6 часа!!! и се наложи  и мама да стане и да държи бебе, вместо да си спи , а бебе да пълни пампата....
но няма начин, вече се е превърнало в трайно изграден навик. не си спомням от кога продължава. май стана половин месец.

днеска сме на ваксина. миналия път ми вдигна малко Т. дано сега да няма проблем.

крейзи, и аз си извадих шевната машина от прахоляка и започвам.

в подфорума дом и сем. има тема за шиенето ,но не съм имала време да чета. ако някой знае сайт с кройки, да го напише.

отиваме да ни боцкат.

целувки от мен и анчето. Simple Smile

# 283
аз пък немога да разбра кога му се ака на детето!тя нито се напъва,нито нищо-както си седи и хоп-изаква се и се хили!иначе много исках и аз да опитам ама -на,засега не става работата...

# 284
Кабранска, аз не разбрах кои снимки да не гледаме, че много ми се гледат такива.  Joy Рових се и в твоя албум и в общия, ама опак не разбрах....... Я подскажи!

Крейзи , много приятно ни изненада с появата си!

Общи условия

Активация на акаунт