Днес бяхме на консултация - ми то много бързо расте това дете, май иска да стигне татко си по височина, че сигурно и да го задмине даже. Пораснал с цели 4 см и вече е 63. Иначе е качил към 500 грама за цял месец и е към 6100.
А в петък нали правим 4 месеца, и педито каза да започваме с картофено пюренце с млекце по лъжичка по лъжичка. Ама като го знам как плюе всичко различно от мляко едва ли ще му се натискам веднага да го захранвам. Може само да го пробвам, да видя какви физиономии прави. Много ми е смешен. Соковете само като ги опита и почва да прави така сякаш му се гади от тях и ще повърне. Пробвах да му дам плодово пюре, а той дъвче, дъвче, мляска, и накрая плюе. И общо взето аз пия фрешчета и ям плодови пюренца. Дано не ми се наложи и аз да си ям картофеното пюре
Айде до скоро мами
... ааа , да
, дано се оправи по-бързо.

, той работи с него и му е като продължение на ръката, ама се поуля снощи. оправихме се, де.
Тук съм! Не мога да смогна да вляза да чета, не съм почвала тази тема, а идва време за следващата
)
В първия момент нищо не схванах, но после разпитах кое какво е и май разбрах къде ми е грешката. Остава да сглобя машината и да проверя
Потресох се.

/,после и други познати минаха и той така и не заспа...та допреди малко се носеше като напушен с трева и в толкова еуфорично настроение,че едвам го заспах.
пък цял ден се чудя как се оказа там/това да не е в резултат от някоя сложна акробатична поза,дето аз не я знам 

, но тя си промени режима и ние съответно изместихме къпането, за да сме в графика и, сега банята е към 8.30-9
?