💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 406
  • 815
  •   1
Отговори
# 180
Научих, че тази седмица си тръгвала друга двойка, не Божидара и Деян, как е възможно такова нещо, за едни да има компромиси и да си отидат съвсем друга двойка. Не знам коя , но предполагам, че може да са Анселита и Мартин или Елена и Пламен. Определено е толкова злобна и завистлива жена, не е нормално да крещи с такава ярост, айде давай по-бързо, да минем другите, а като е номинирана тя, да се сърди, че другите ползват стратегии, че толкова много не искат да си тръгват, чак на интригантничество го превърнаха. Сега като ги следя по инстаграмите и фб профилите, коментират си снимките една друга двойките, ама Божидара и Калина изобщо. С Искра и Йордан си пишат всички, възможно е те да са спечелили

# 181
  • Испания

За мен играта е скучна.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 20:11 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 182
  • Варна
Елена какъв залог направи! Един от малкото залози all in на първа игра! Даже в момента не се сещам за друг такъв.  Това говори много за отношенията им Simple Smile

Ииии чухме заветното Обичам те! Joy
п.п. Ако приятелят ми ме щипва така по бузките след 20 години, ще съм една много щастлива и обичана жена. Пък дори и без брак.

# 183
Как може да твърдите, че евентуално не я обичал Пламен...

# 184
Емо какво изрусено кукуригу си има Simple Smile

# 185
  • София
Пламен и Елена се справиха много добре.

# 186
В толкова открито тяло на Кики и нито един удар, добре бееее🤣

# 187
  • Испания
И Пламен, и Емо се справиха много добре.

# 188
  • Испания
Голямо лигавене на Божидара, голямо чудо! Извадиха ѝ червата.

# 189
Не вярвах,че толерират Емо и Кики,но като видях,как беше разположена и какво направиха на другите,започвам да се замислям,че е истина това твърдение.

# 190
Стига брее, толкова открити, хахах

# 191
Браво на Анси и Марти!Аз много ги харесвам.

# 192
Как е била разположена Кики? Не видях.
Анси прекалява, най-важната дата в нейния живот е неговия рд. 😒

# 193
  • Варна
И аз не гледах внимателно, но ако Емо е свалил конусчето с първия изстрел, може да не са имали време да застрелят Кики, дори и открита.

# 194
Твоята къща Данчо всъщност се оказа някакъв навес за котки  Joy

Общи условия

Активация на акаунт