💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 137
  • 815
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Е какво да направя, коментарът ми е в резултат на конкретни действия и поведение от участник във формата. Няма как да кажа на черното бяло! Това е, на който не му харесва, да се чувства свободен да трие.

# 31
Мерси за новата тема, Smileys Flowers Hibiscus

Ако всяка от двойките беше играла самостоятелно и за време накрая, може би щеше да бъде приемливо да се приеме за елиминационна битка. При така поставените правила обаче играта наистина беше по-скоро за шоу и за разкриване на характери. Предаването продължава да ми бъде интересно Grinning

Хареса ми как Елена и Пламен приеха номинацията си. Елена е разкошна жена с невероятно чувство за хумор и такт.

# 32
Aми проcто не използвaй обидни квaлификaции. Дaвaй го по зaвъртяно, кaкто прaви caмaтa Божидaрa. Нaпример: Тaзи чудеcнa женa е мaйcтор  нa интригите и мaнипулaциите. Тaкa е обcебилa и блaговерния cи, че той е иcтинcки мъж, който cлушa женa cи, без дa cе нaлaгa дa й отговaря Joy

# 33
  • ENGLAND
Внимaвaйте c квaлификaциите, че ще ни доклaдвaт. Вcички, които не  хaреcвaме тaзи добрa женa. A товa знaчи, почти вcички Sunglasses

Ами не сте почти всички. Тези, които харесват Божидара са достатъчно възпитани да не отговарят на злия език, който доста бълват тук.

# 34
Кики много ми харесва, но половинката и Емо изобщо и за това мойте фаворити са Искра и Йордан. За тях гласувах.

# 35
То е видно от aнкетaтa. 6 души иcкaт Божидaрa и Деян. Не ми cе cпори, нямa дa нaпишa един ред повече зa нея. Caмо ще кaжa, че човек хaреcвa товa, което е нaй близо до него. Кaкто щете ме рaзбирaйте. Божидaрите я хaреcвaт, Кaлините хaреcвaт Кaлинa и т.н
Aз не cе оприличaвaм c никоя от тях, но повечето имaт И положителни черти.
Ивелинa и Cвятоcлaв бяхa мои фaворити, предaвaнето имa доcтa куcури,  но нaличието нa доcтa cвободно време в моментa, е нещото, което ме зaдържa пред екрaнa.

# 36
  • Sofia
Aми проcто не използвaй обидни квaлификaции. Дaвaй го по зaвъртяно, кaкто прaви caмaтa Божидaрa. Нaпример: Тaзи чудеcнa женa е мaйcтор  нa интригите и мaнипулaциите. Тaкa е обcебилa и блaговерния cи, че той е иcтинcки мъж, който cлушa женa cи, без дa cе нaлaгa дa й отговaря Joy
Ааааа Не, аз съм смел и изпълнителен човек - следвам Божидариния пример. 😀 Нали тя се биеше в гърдите, как малко са хората, като нея, които казвали всичко директно. Е аз правя същото. 😊

# 37
  • ENGLAND
За разлика от вас Божидара никого не е обидила, или нарекла с обидни думи.
И да, аз приличам много на Божидара, казвам си направо какво мисля и съм убедена, че съм права. Но когато насреща ми стои посредствен човек, за разлика от Божидара, аз просто го игнорирам, с прост човек не се спори.

# 38
На Божидара до един момент горе-долу бях почнала да й симпатизирам,след като останових,че всички двойки са адски глупави,тя ми се стори по-така начетена.След 2-3 предсвания разбрах, че просто е глупава,но за сметка на това с огромно его и самочувствие,явно изградено от мнението за себе си според себе си 🤣И така след като според мен освен,че всички са глупави ,ами и скучни.За мен фаворити са Пламен и Елена-поне са забавни

# 39
И да, аз приличам много на Божидара, казвам си направо какво мисля и съм убедена, че съм права.
И ти, и тя може да сте убедени, че сте прави когато си казвате какво мислите, но дали сте, това вече е друг въпрос. Това, че си страшно убедена, не те прави непременно права! Тя не го знае (като те помня от темата на ИВ, ти също) и продължава да си твърди колко много ги е страх от нея, защото е много умна и много силна, а не разбира, че просто им е неприятна и смешна с това тъпчене на горкия Мецан. (същия вариант на Симонката...) Това е олицетворение на приказката "ти го плюеш, то си мисли, че роса го роси!". Сценката с ножа беше още по-тъп завършек на всички глупости, казани от нея преди това. Сега ще излезе точно с тази теория като я помъкнат по интервюта, че много е уплашила другите участници, защото къде е тя, къде са те, ехе... Дишат ѝ праха, раз'ираш ли, затова така лоши работи говорят за нея. Ние тука, също завиждаме, естествено!

# 40
Гаднички почнаха да стават игрите и регламента (до колкото го има) от тази седмица на там. До колкото видях, Калина се разплака, след като мислеше, че са причинили болка на Емил заради нея. На мен лично това ми е доста гадно, макар че вече имаше игра, в която наистина им пускаха ток. Дали някоя ще се откаже и ще избере доброволно да загуби, за да не страда милото?

Също така не ми стана ясно какъв й е проблемът на Божидара с това, че Калина прати Емил при финала? Първо, той стигна втори до пинятата и поудря, не е прескочил изцяло тази част. Второ, по-този начин тя доброволно се отказа от първото място и това означаваше един конкурент по-малко за другите. Кой им е виновен, че те не можаха да станат първи? Освен това, по същия начин беше играта с чорапите - те НЕ търсиха хора с червени такива, а накараха други да си купят и да ги обуят. Пак не е точно ''намерете'', нали. Но да - щом не е забранено, значи е позволено.
От тук нататък явно в игрите ще присъства точно този елемент - да провокират към нестандартно мислене ''извън рамката''. Включително ''откажете се, за да не го боли, покажете, че той е по-важен от победата - в състезание, в което (уж) играете за победа.''

Предното подобно спасяване беше, когато пяха песни и участниците се оценяваха едни други. Тогава имаше логика това да не важи, защото имаха възможност да дадат най-малко точки на тези, които най не харесват и така директно да ги пратят на номинация.
Но беше различно! Не се стигна до вот. А тук - изчакаха да се покаже кой кого харесва, кой кого (не) подкрепя, нарочно питаха Божидара какво мисли и с какви чувства си тръгва, тя лепна това за ''фаворитите'' и после - хоп - честито - вие оставате! Точно си беше с цел интрига и вярвам, че от продукцията го направиха умишлено, след като видяха кои щяха да си тръгнат.

И последно - Емил каза, че е чул от Мартин тези думи, и веднага му е станало ясно, че зад това има чужда намеса. Според мен също Марти няма капацитет сам да предположи нещо такова. И при все това, ги харесвам с Анселита. Само ми идва малко в повече нейното поставяне на пиадестал и това, че ако тя сбърка нещо, го приема тежко и се самообвинява, а ако той не се представи на ниво - винаги го оправдава и омаловажава собствения си успех.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 04:24 от Luchia^^^

# 41
Снощи видях нелепите маски и пуснах филм.
Но явно ще трябва да изгледам епизода.
Щом са забранени квалификациите за прекрасните мецани доста съм изтървала.
Иначе изначално не бих искала да работя или да имам в обкръжението си човек като Божидара.
Такива свръх амбициозни хора могат да минават през трупове. Божидара е и егоист. Има само "Аз".
Мнението ми за нея съвпада с това на Тиква, която прекрасно я е охарактеризирала.
Ако искате ме докладвайте.
Не разбирам тогава какво ще се обсъжда. Не може всички да имаме еднакви вкусове.

Смайли, благодаря.🌹
Иначе на финал виждам Ели и Пламен и Искра и Данчо.
У вторите има нещо, дето ме спира изцяло да ги харесвам.
Все още не мога да определя точно какво. Прекалената сдържаност, която наподобява прикритост ли.. не знам.
Но в никакъв случай не бива да са Мецани и Анселити. За Емо и Каки също съм на кантар.
Тя все още е много емоционално зависима от него. Все му търси одобрението.
Сигурно нещо пропускам защото не съм гледала всичко.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 08:15 от Билян@

# 42
Гласувах за Кики и Емо. Според мен, другите им завиждат. Според Божидара, жена, която е красива и се поддържа, автоматично я прави проста, но едното не изключва другото. Да отслабне и тя и да стане супер мацка, а пък акъла пак ще си го има. Голяма комплексарка. Според мен Кики и Емо не са нарушили правилата в играта вчера, дори така другите имаха по-голям шанс да спечелят. В играта на асосиации Кики също беше права за Ернестина Шинова, защото тя е и Слабакова, с тире. А пък на Божидара зачетоха сивите чорапи. Е, защо продукцията да защитава Кики и Емо? Аз не виждам такова нещо. Също мисля, че продукцията измисли в последния момент да няма напускащ отбор, след думите на Божидара. Усетиха, че ще има сеир и решиха да ги оставят. Деян горкият с тази жена не го облазявам, ама да си бере гайлето, сам си я е избрал.

# 43
  • София
Гласувах за Елена и Пламен. Те са ми фаворити. Надявам се Божидара и мъжа ѝ да отпаднат, те са ми антипатични от първия ден.

# 44
Гласувах за Искра и Данчо,те са моите фаворити още от начало.В последствие харесах и Анселита и Мартин,и за тях бих се радвала да спечелят.Като утеха може и Ели и Пламен и то главно заради нея,харесвам я,него не особено.Другите две двойки не искам да спечелят, не ми харесват отношенията помежду им и не мисля че трябва да са пример.

Общи условия

Активация на акаунт