💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 390
  • 815
  •   1
Отговори
# 90
...
2 въпрос - Калина - освен корекции в устни, има ли и други, според Вас?
...

Както се видя в предишния епизод, има изкуствени мигли. Веждите ѝ също ми изглеждат неестествени и нарисувани.

...
3 въпрос - Калина, която казва, че е висшистка с Лесотехнически университет, не Ви ли се струва, че простее в изказа и че й липсва интелектуално ниво, не казвам, че е глупава, а че не блести с познания, обща култура - средно ниво...?
...

Простее и кифлее, но това едва ли е свързано по някакъв начин с Лесотехническия Joy

# 91
А Кики и Искра с какво се занимават?

# 92
Божидара трябваше за клевета и оронване на престижа на предаването да й бият шута.Нахално като кърлеж та дрънка.
Цяла нощ не е спала да измисли кой пак да й е виновен.
И вместо да й стане неудобно, че има обидени от нейното просташко поведение, тя се пъчи, че ги било страх от нея.
Някои тук си я харесват и защитават със зъби и нокти.Нищо чудно да е самата тя Joy

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 19:05 от Came lita

# 93
А, не мога и да имам против Лесотехническия, просто имам повече очаквания за ниво и обща култура от един висшист. Все пак съпругът Емо се представя добре и показва ниво, тече му мисълта и се изразява добре, превъзхожда я. Обикновено той говори и представлява двойката, тя само допълва.
Относно въпроса ми за корекциите, то веждите и миглите - ясни са, имах предвид  И бюст, скули или нещо от сорта си е "ремонтирала/пипнала"

# 94
Според мен си е пипала гърдите, но не съм съвсем сигурна.

# 95
Анси не спомена ли, че Кики има корекция на носа или аз не съм разбрала правилно.

# 96
Гледах профила и на Божидара -определено е била много по-слаба преди 3-4 години и й отива. Явно си е била предразположена и след бременността не е свалила килограмите, също като мен Simple Smile Иначе съм със смесени чувства, а и си мисля, че продукцията стимулира по някакъв  начин скандалите и затова в провокират допълнително да ги бръщолеви такива. Не ми изглежда злобна в никакъв случай и не знам какво толкова лошо видяхте в последния епизод. Просто наговори куп глупости Simple Smile

# 97
На мен ми харесва Божидара. Единственна имаше смелостта да изрече на глас, това, което другите си шушукат.
Ако не беше истина това, което каза от продукцията нямаше да ги оставят.

# 98
Да ви успокоя, не съм Божидара, достатъчно е един поглед в ляво под потребителското ми име да  видите, че живея на 3000 километра . А можехте да видите и  профила ми и годината на регистрация, ама за това се иска нещо дето ................ Няма да довършвам, умните знаят какво е.

Щом Божидара е все в устите ви значи има нещо в нея, за разлика от останалите безлични физиономии
Интелигентният човек имa и чувcтво зa хумор .Sunglasses

# 99
Божидара има прекрасно чувство за хумор и самоирония.

# 100
Злобaтa й ги зacенчвa тези кaчеcтвa. A и в нея имa еднa чертa, която aз не понacям. Нaричa cе ехидноcт. То cе окaзa, че вcички , които не я хaреcвaме , не cме интелигентни, отивaм дa cе caмонaкaжa в ъгълa.

# 101
Аз най харесвам Искра и Данчо, макар че е малко необичайно жената да е по-възрастната. Предполагам затова някои хора не ги приемат насериозно.
Анси е ужасна с тия пиявици вместо вежди. Кики ми е несъразмерна в лицето, и сякаш има твърде малка глава спрямо обема на косата си Grinning нито нос, нито устни, нито скули ми допадат.
Като поведение Пламен и Елена са ми странни. Да живееш цял живот с мъжа си без да ти е казал нито веднъж "обичам те" Rolling Eyes

# 102
Отишли са на "война"- да играят и да спечелят, а "На война като на война" - по правилата на борбата до постигане на победата. В този смисъл разбирам поведението на Божи, но тя превъртя играта, поизгуби контрол, ако  беше поовладяла реакциите си, щеше с по-малко думи и по-малко излагане да предяви претенциите си към продукцията.
Превъртя играта и изгуби симпатиите на другите участници, ако е имало симпатии, де. Май не особено, щом никой не ги подкрепи в гласуването.

# 103
...
Превъртя играта и изгуби симпатиите на другите участници, ако е имало симпатии, де. Май не особено, щом никой не ги подкрепи в гласуването.

Изправиха се срещу може би най-харесваната от останалите двойка. Божидара знаеше, че точно срещу тях едва ли имат шанс, което допълнително я изнерви.

# 104
  • Варна
Хареса ми и че няколко пъти е казвала, че съпругът й е по-умният от двамата.
Кое му е за харесване на това изречение? Такива игри кой е по по най умен нали се сещате кой ги играе? Един средно интелигентен чоек никога няма да тръгне да сравнява умовете на хората, защото знае, че това е комплексно. Какво значи някой да е умен? Почти всеки човек е умен в дадено направление. Това, че си умен, хитър, страшен, че играеш играта по перфектен начин, някой друг трябва да го каже, а не сам да се хвалиш, смешно е...

Някой каза, че Искра била стара за Йордан. WTF...

За Марто не мисля, че е предател. Това, че някоя двойка го е подкрепила, защо трябва да го кара да се чувства длъжен да връща услугата? Много ясно, че ще гласува според собственото си мнение, а не за да не се обиди някой друг.

Общи условия

Активация на акаунт