💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 4

• 38 234
  • 815
  •   1
Отговори
# 660
Интелигентната и начетена Божидара..
Скрит текст:

Божеее, Боже, Божкей, кака, 4 грешки.... И то фрапиращи, язък за прочетените книги!
Грешките били от бързане !!!! Поне така ми написа на лично Grinning

# 661
Сега са мега известни, след има няма половин година , няма да ги помнят мн от хората, макар, че натрупаха последователи, колкото водещите на предавания и част от певците. Освен ако не се появят и в Вип Брадър, защото май обмисляли и за него

# 662
Не мисля, че са се записали с цел да станат известни. Значителен брой нови последователи са натрупали май само Калина и Мартин (фенките го налазиха).

# 663
  • Испания

Дооооооооообре! Ние понеже сме без "интелект" и "интелигентност" ще вземем, че ще ѝ повярваме.

Блажени са вярващите, защото тяхно е царството небесно.

# 664
Не мисля, че са се записали с цел да станат известни. Значителен брой нови последователи са натрупали май само Калина и Мартин (фенките го налазиха).

Елена и Пламен също станаха с доста последователи. Елито прави повече харесвания и от Искра

# 665
  • Варна

От бързане се допускат технически грешки като например да изядеш някоя буква или да натиснеш съседното копче на клавиатурата. Но да напишеш стоЙ... си е неграмотност от където и да го погледнеш.

# 666
Аз Елена и Искра ги засякох и в тик ток 😁
Елена е страхотна жена, много я харесвам, заради нея бих подкрепила тяхната двойка. Пламен ми е твърде много....Пламен.
За догодина трябва малко драма да вкарат, двама от различни двойки да се влюбят 😂
Като цяло е приятно предаването, Емо Чолаков бързо го възприех в това амплоа, може би малко повече бих искала да показват от живота в къщата.
От отпадналите двойки бих заменила Святослав и жена му за Мецанитата.

# 667
Днес Калина беше на живо , както и Емо , но той преди нея се беше включил, за да обяви предизвикателство, относно песента. А на нейния лайв чат видео, някой я беше попитал, с Емо Чолаков виждали ли сте се след снимките и тя каза, че не поддържали връзка с него. Общували с приятелите си, с много фенове, Емо бил написал още песни, а тя щяла да пуска мърч на тениски

# 668
Аз предлагам да не губим време, а да купуваме книгата "Борбата за елита" и да почваме да търсим правописни грешки! Тия мецани за много интелигентни ли се мислят, а? Animal Bear Animal Bear

# 669
# 670
Diziler, това имах предвид - игри с динамика и забава, не съм от тези, дето гледат всеки сериал, единственият, който ми задържа вниманието, е Ягодова луна, преди бе Съни бийч.
Не гледам ОЖ, Завинаги и т.н., не гледам Семейни войни, но унгарското - ще гледам.

Kакво е "ОЖ"? Давайте с цели имена... Завинаги е добър сериал, Ягодова луна не съм гледал, а от Съни бийч и Ол Инклузив съм гледал първите епизоди, достатъчни са ми. Слаба игра, преиграване, фалшиво, изкуствено, не стават нашите. Има един германски "Спасители в планината" по БТВ, който е много добър, поне според мен.  Игри от рода на "Семейни войни" и "Сделка или не" не бих гледал дори с полиция. Това са малоумни игри, правени за малоумна публика и с още по-малоумни пляскащи в залата... признавам, че преди 15 години съм бил и един от тях. Няма по-тъпо усещане от това, да се чувстваш като овца в стадо, като ти дадат сигнал, да пляскаш, да се усмихваш на най-плоските тъпотии, да не се замисляш, да не изглеждаш сериозно, да не се прозяваш, да не се почесваш, да не се разсейваш... Публика от роботи. Те, ако си мислят, че зрителите не усещат колко смехотворна е публиката и как пляска по зададен сигнал...  
По-скоро харесвам риалити програми,  много хора пък ги отричат. Въпрос на вкус.

да, "обичам те мецанче" ме накефи и мен, хаха... За тази жена запетайки не съществуват, явно. "Стой" е култово.  А "Мецанче" да казваш на 60 килограмов мъж е повече от нелепо.

Между другото в момента по AXN дават унгарските двойки, мисля, че са 6 ... Не знам дали всички са семейни, някои са просто гаджосани.  Чух и единствените думи, дето знам на унгарски ...ковет кезик.. (следващата спирка), това съм го запомнил от метрото в Будапеща

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 23:05 от diziler

# 671
  • Испания

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 00:08 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 672
  • Варна
Аз не вЕрвам на Божка! Който иска, да верва!

Сега, ясно е, че надали има човек, който абсолютно винаги да е 100 % изряден в писането си, но и и й да объркаш и елементарни правила за пунктоация.

Гледала съм отговори на Калина в инстаграм на въпроси от фенове, нямам спомен да са ми се набили на очи груби грешки....

# 673
Да кажеш на един 60 килограмов мъж "мацане" или " мецанче" не ми се вижда нещо кой знае колко не подходящо. Всяка двойка си има свои обръщения, които не касаят другите. Може при тях да е точно това.

# 674
А на мен ми е любопитно Калина с какво се занимава- няколко пъти се спомена, че е "бивша стюардеса", но нищо не разбрах  за актуалната й работа.

Общи условия

Активация на акаунт