Отговори
# 150
Здравейте мами!
Малкото ми човече не иска да яде пак - храним се по час и половина - хапне малко, плаче, после пак и така... Не искаше и да спи - ставаше нервен  #Crazy - гладен и му се спи - ужно лоша комбинация... Добре че към 5 часа излязохме навън и под едни дървета има по-дебела сянка, че там заспа...
Сигурно е от жегата - като днес такъв пек не е било...

Tatjana и аз ползвах в началото бебеШко олио, но след един обрив започнах с преварен зехтин да го мажа - купих екстра вържин и на водна баня го преварих - доволна съм много...

Спокойна и прохладна вечер отнас  Heart Eyes

# 151
  • София
Здравейте мами, ние се затрихме. От няколко месеца сме на вилата, а там нямам компютър.

Да кажа, че и ние вече се опитваме да седим, ама само в мен. Страх ме е да го пускам сам да седи още.

Майки, които кърмите, захранихте ли бебоците? Ние тепърва опитваме сокчетата!!! Че ни стана ябълката на вилата, та е грехота да хвърляме такива хубави плодове!

И зъби ни ничат - много плаче на моменти.

# 152
Здравейте мами,
Още не съм завела Хрис на док,но това ребро ми се струва ,че изпъква и при определени пози newsm78.На преглед сме в края на месеца ,та тогава ще я питам Naughty
Иначе,ние вече почти сме се научили да не акаме в памперса Mr. Green.А в този ред на мисли...аз тази сутрин попаднах на напишкан 1 или максимум 2 пъти памперс,който е стоял 10 часа Thinking
Иначе се мъчим да пълзим и много обича да е седнал...Вече в чудо се виждам.В шезлонга го слагам   полуседнал ,а той се набира и си льопка главата на краката и така иска да си седи.Не ми дава да го сложа назад newsm78На крака въобще не му давам да стъпва.Доста се плюнчим,но венеца май не е подут за сега
Ами това е от нас за сега...Излизаме  bouquet

# 153
Мими75, не съм захранвала, но понякога му давам да близне от пръста ми малко плод - примерно пъпеш. Харесва му и се облизва сладко, но не търси повече и за мен това е знак, че още не е готов. Освен това чакам да минат жегите преди да почнем с новостите  Laughing
На нас третата ваксина ДТК ни понесе много добре (обикновена от ЗК)! Аз се бях подготвила за големи ексцесии, но човекът си поплака малко в кабинета и това беше всичко. Даже май лапичката не го боля.
Иво и хабер си няма да седи, подявам му ръце, но той въопще не се набира. За сметка на това прави мост с крака и глава, непрекъснато надига крака нагоре (вече си откри краката и се радва като види как му мърдат пръстчетата) и се движи нанякъде. Снощи ми писна от него, защото не искаше да заспи и го оставих сам в кошарата, напълно буден. След половин час го открихме наврян целия под повивалника, глават сбутана в ъгъла на кошарата, завъртян на късата страна и дълбоко заспал.
А сега крещи пронизително в ухото ми и се наслаждава на собствения си глас  Rolling Eyes

# 154
Много ви благодаря за пожеланията!
Вчера изкарах добре - сдобих се с туника, някой и друг лев за дрешляк, както и с шампоан Клоран, с хини в него.
В Стрелча се накъдрих на студено, а съм изрусена, и сега съм като проскубан негър разресан със ситен гребен  Joy Изгоря ми перушината и туй то, ще се стрижа късо като пролетна овца! Mr. Green
Само където съм на една сватба и се чудя дали да не задържа още 2 седмици, гостите ще мислят, че съм с екстравагантна прическа! hahaha

Последна редакция: пн, 21 авг 2006, 10:58 от чаено момиче

# 155
Добро утро и от нас.
Черпя за 4тия месец на бебка

cook baloni  beer2,
  party023
биричката се знае за кой е Wink

# 156
Мимка, честито, жива и здрава да ви е бебораната!

# 157
  • София
Честит 4ти месец на Анжела и Йоана!  bouquet  newsm03
Чаена, ще ме сбъркаш!Аз съм същата-като си навия на пръста някоя промяна, докато не се окепазя, не се спирам! Сигурна съм, че ще измислиш някакъв вариант!
Отиваме на консултация и после ще се отчетем!

# 158
bdbaloni Аги! На патерици - бъди жива и здрава, много щастлива!

Честит празник на принцеските Анжи и Йо! baloni

Ние 2 вечери не сме спали, не плаче, но не му се спи и  newsm46

Прохладен ден от нас! bye

# 159
  Честито на бебчовците навършващи 4 месеца newsm67  party023

А аз да ви се похваля, сутринта случайно надникнах в устата на малкия, и какво да видя, ЗЪБЧЕ!!!  #Crazy Mr. Green Много се изненадах, не очаквах че толкова рано ще почнат да му никнат, а и не съм забелязала да са му подути венците, да има температура, или някакви други признаци. Вярно че беше малко кисел в последните дни, но го отдавах на жегите, а то какво било  Grinning

# 160
Ау, хем си мислех и забравих - добре дошли на мама Ronita и малкия сладур!  bouquet
И честито 1во зъбче Hug

# 161
Честит рожден ден на патерица на Аги и Галя.  Gift

Честито и на 4 месечковците и 5 месечковците от последните няколко дни.

Добре дошла на Ронита и честит ви първи зъб. Дано и другите изникнат така безболезнено

# 162
Малеее, вече зъби имат някои! Да са им здрави и да ръфат дълги години с бели зъбки! Тези може да се сменят, но и следващите да са им здрави! Mr. Green

Тони като му подадем нещо и веднага го опитва става ли за ядене.
Дадох му преди седмица сварен пюриран морков - яде го, после картоф - не го яде много, после купихме на ХИП ранни моркови с картофи - яде 3 дни - по 2, по 4 по 6 лъжички. Вчера дадох оризова каша с вода, не бих казала, че бе очарован! Днес е само на цоки-цоки. Решила съм да не замествам хранене - така по 2, по 4, по 6 лъжици и сменям менюто. Или така не е добре? newsm78
Ако някоя от вас има нужда от такава, да  Whistling, че не ми трябва цялата кутия. На Милупа е, много е готина иначе.

Последна редакция: пн, 21 авг 2006, 12:42 от чаено момиче

# 163
Ронита, Честито първо зъбче  tooth Със здраве да си го ползвате Hug

Честит четвърти месец и на двете ни сладуранки Heart Eyes

Ние ще изпукаме от жега sweating, Яна милата лежи и звук не издава.

Цвети, как така научи Ицко  да не ака в памперса newsm78

Аги, я дай една снимка да те видим Laughing Heart Eyes

# 164
хи и от мен много жега сега се прибрахме и направо бебо завря
Честито на празнуващите  bouquet
и аз от утре започвам картофа пък ще видим дали ще го хареса Rolling Eyes
и на нас ни е подут венеца но още не е избил вижда се едно беличко но кога ще е ще чакаме Peace

Общи условия

Активация на акаунт