.Не знам как е при вас ,но Инес от 5 дни е страшно крива,ще се побъркам просто.Зъби ли са колики ли са ,но маи сили нямам вече,засега поне през ноща спи горе долу добре. 

надявам се да не си ме забравила.
Бяхме заедно в Шейново. Аз тогава лежах за бъбречна криза. Добре дошла при нас. Няма да забравя как до последно ти казваха ,че ще е момиченце, а то какъв хубав юнак е станал

Аз мога да се похваля, че Янчето е толкова добро тия дни, не й се чува гласеца - играе си, спинка и папка. Бяхме ги събрали за няколко дена с братовчед й - страшно сладки бяха. Малко снимки съм качила да ги видите 

надявам се да не си ме забравила.
Бяхме заедно в Шейново. Аз тогава лежах за бъбречна криза. Добре дошла при нас. Няма да забравя как до последно ти казваха ,че ще е момиченце, а то какъв хубав юнак е станал 
ДъЩеря ми съЩо така се опитва да се движи, като риба на сухо е
Направо е есен, към 20° само
На главата има оЩе мле4на корица (жълта) но то било нормално преz първата годинка.....
- за атопична кожа вълната била по-редна дори от синтетиката) и също така гледайте да не я прегрявате, и можеш да ползваш някаква по-омазняваща козметика (лосион или мляко с липиди и/или урея, а не бебешко олио). И просто я наблюдавайте как ще реагира. Виж и дали няма връзка с това което си яла напоследък, ако е било нещо необичайно за теб. Следете също дали не я сърби - около петия-шестия месец ако кожата ги сърби почват да чешат първо крачетата едно в друго, а после се научават да се чешат и с ръчичка.

И аz не искам да вярвам 4е може да е АД, понеже, както писах, и двамата не сме алерги4ни към ниЩи4ко (не 4е това е гаранция.....), кърмя е и Ще zахранвам на навърШени 6 месеца, къпим я само веднъж седми4но с една мъни4ка капка бебеШки Шампоан. Целите крака са със суха кожа, а най сухите местенца са от zад между бедрото и коляното и край глеzените. 4удим се дали не е от това, 4е при всяка смяна на пелените полzваме сеШоара?
Кожата на дупенцето й е много 4увствителна, та zа това сеШоара.... Ще питам педито на всяка цена при следваЩото посеЩение, не ми се ходи само zа това, след като миналата седмица, като ходих zа zъбките, ме гледаха малко странно
). За масажа какво да полzвам вместо бебеШко олио?
Препоръчани теми