Отговори
# 120

Да ви се оплача, Дани ми топи лагерите, не знам какво става, но се буди по 1000 пъти на нощ, снощи по едно време мислех, че е вече 6 часа, щото се е будил вече 3 пъти, а то беше още 3 часа???  Криза на растежа ли е, какво, ходя като ударена с парцал. А понеже съм и гузна, че тази цяла седмица работя, а и две вечери излизам с приятелки и той е по цял ден и вечер с баща си, гледам през нощта да си наваксам гледането. И работа имам, абе супер. Sad

Бубче, и аз съм на тоз хал, вече 2 месеца почти ShockedБудене по 100 пъти на нощ, после става в 6 и не иска да заспи до обед Tired, днес беше такъв ден, заспа чак в 14 и нещо за час и половина.Гроги съм...

# 121
  • Boston, MA
Малеее, ужас, два месеца, милата.  Tired
Филипче, ами кога се наспива това дете? Колко часа на ден му се събират? Дани поне спи през деня, сутрин задължително, след като е разбудил всички качествено и си заспива, ама това не ме топли много.
И от коликите ли е това?

# 122
Здравейте момичета!
И моите лагери са стопени, днес и двамата плакахме - кърмаческа стачка ли беше... Tired - не искаше гърда изобщо, а се сърди че е гладен... яде през 2 часа - кисел... ох, сега е спокоен  - пу-пу - и се приспива сам...
Мисля си пък че може да е от ваксината вчера - незнам... Депресирах се ужасно - чудя се дали пък нямам кърма... Tired

И аз чух скоро от една моя позната, че били вредни тези ваксини, на нея и го казал лекар-хомеопат... Както казва PetyaP да се молим нашите деца да са здрави  Praynig

Може да ви се стори глупав въпроса, но какво е Аптамил 2?

Филипа - съчувствам ти, мила, не може ли някой да те отмени поне за една нощ, за да се наспиш... аз ходих да спя в кухнята веднъж, ами много се изнервих и... си поспах, татито ме събуди, като се беше размрънкал...

Спокойна нощ от нас и дано спинкат маничетата!

# 123
  • Boston, MA
6u6i, и нашия зор почна откакто ни биха втората ваксина миналия петък, аз си мислех, че ще мине за ден-два, но няма изглед.
Дано да отминава вече, и при вас и при нас! Спокойна нощ!   bouquet
Много благодаря за хубавите думи за Дани! 

# 124

Може да ви се стори глупав въпроса, но какво е Аптамил 2?

!

Това е АМ .Мимка ние сме на него откакто Мадлен направи 4 месеца.
Филипче съчуствам ти мила дано скоро отмине този период.

# 125
Добро утро момичета!
Май съм първа за сладкото кафенце  food010
Да ви се похваля една приятелка роди в 2,30 през ноща, снощи в 20,00 се чухме да ме пита какво е контракция че засичала нещо болезнено на 20-тина минути hahaha щях да се разплача от вълнение докато и обяснявах и говорихме  Blush като се сетя и аз какво пате в кълчища бях... та момче е 4,300кг-50см.Незнам как ще се казва не смея да и звънна още че е в АГ, а там бебчовците са при мамите Heart Eyes но общо взето бързо е зачестило явно аз се мъчих от петък до понеделник с контракцийки ooooh! но при всеки е различно...Еххх направо се разтапям  Mr. Green
Бубка снощи от 3 до 6 сутринта на пресекулки съм спала и кошмари сънувах чак то не беше приспиване не беше чудо и след малко пак айдеее и ядохме в 5,30 не можа да издържи диването повече.Това е вече от 2седмици някъде и кога ще има край незнам  newsm78 ама издивявам и сутринта изритах мъжа ми да става че ме беше яд че хърка Joy а аз като станах в 9 немога да заспя повече...
Целувки на всички бебоци Heart Eyes
П.С. ние днес на друга приятелка на гости на бебе ще ходим Mr. Green

# 126
Добро утро и от мене.
Мамчета мислите ли да слагате възглавничка за главата на бебоците и кога?

# 127
Добро утро мами и бебета,

и ние много ядем ноЩем но има подобрение  Peace  Ве4е не яде преz 4ас, 2, а прави една пауzа от 4, 5 4аса  Peace  И денем по се търпи, мога да я оставям пак сами4ка да си играе. Явно при нас криzата отШумява. Така 4е, Бубка, Филипка, стискайте zъби, вси4ко е период само, макар 4е много труден  Cry 

Мимка, въzглавница 4ак след 2та година.

Мама79, 4естито бебе на приятелката ти   bouquet

# 128
  • София
И аз съм от тези с ейййй такива очи  Shocked Shocked Shocked , заради нощните ставания и неспането по цял ден.
Момичета, бягайте по вили и могили, че не се търпи жегата!
  Nature SunnyМимка, аз знам, че догодина не се слага възглавница. А и по принцип сега главичките им са по малки като обиколка от телцето и би им било неудобно, ако и на възглавница легнат.

# 129
  • София
Здравейте,
трудно е да ви изчете човек Shocked особенно с ревящо и пищящо на ръце, май от ваксината насам стана такава, беше втора....

Имаше 2*4 дни запек, като увеличих водата с 15 мг на ядеен отново ака всеки ден  , мисля че не е случйно!!!

за последната седмица смъкнах 4.5 кила, и ставите почти не ме болят вече, не съм променила режима си на движение.

Майка каза че в момента са със много чуствителна нервна система и ако до сега са спали на ТВ сега им пречи и трябва повече тишина и тъмнина, и наистина спи непробудно в спалнята на дръпнати през деня завеси.
Ми това са моите размисли на глас!
приятен уикенд!

# 130
Здравейте и от мен, цял ден на вън и направо е*си жегата, детето на бабин дом и малко почивка
за възглавничката и аз няма още да слагам, макар че някои тука от квартала си сложиха още от 2месец baby_neutral

# 131
момичета, искам само да се похваля че урината на бебка е чиста  Grinning, преборихме бактериите гадни #2gunfire

нямам време да чета че тя пак реве, мярнах нещо за стопени лагери - пишете ме и мен така  Rolling Eyes

# 132
Здравейте мами   bouquet
Може ли и ние да се включим при вас? От доста време ви чета но все не намирам време да напиша нещо.. Моето бебе е родено на 3 април, казва се Хайдар и се роди 1.980. Преди гледах че имахте класация за най-ситно бебенце, добре че ни нямаше тогава, че сигурно щяхме да спечелим  Joy

# 133
 welcome мама Ronita  и бебко Хайдар  bouquet

# 134
Momicheta izvinqvam se za lat. ,no preinstaliram komp. si  Confused
Nqkakyw virus ni hvana. afwitch A i wchera mi padna zdrawo krywnoto ta cql den na leglo,ta Mimka posle widqh milo ,che si me tyrsila  apchih
Blagodarq za chestiteneto ,cherpq vi Deya-Mariya nawyrshi 4
-ri meseca  Hug   party023 Wine Glass beer cook cook
Blagodarq na Veni za poqsnennieto otnosno sqdaneto   bouquet

Momicehta malkata izkarva hrachki ot wreme na wreme Confused wyw wtornik sme na pregled dano nqma nishto  Praynig [/color][/b]

Общи условия

Активация на акаунт