Отговори
# 135
Здравейте и от нас.Ние вчера от море се върнахме,добре беше,но много малко Sad.Не знам как е при вас ,но Инес от 5 дни е страшно крива,ще се побъркам просто.Зъби ли са колики ли са ,но маи сили нямам вече,засега поне през ноща спи горе долу добре.

# 136
Здравейте мами   bouquet
Може ли и ние да се включим при вас? От доста време ви чета но все не намирам време да напиша нещо.. Моето бебе е родено на 3 април, казва се Хайдар и се роди 1.980. Преди гледах че имахте класация за най-ситно бебенце, добре че ни нямаше тогава, че сигурно щяхме да спечелим  Joy

Здравей Дани,  Hug Hug Hugнадявам се да не си ме забравила. Laughing Laughing Grinning Бяхме заедно в Шейново. Аз тогава лежах за бъбречна криза.  Добре дошла при нас. Няма да забравя как до последно ти казваха ,че ще е момиченце, а то какъв хубав юнак е станал  Hug

# 137
Добре дошла на новата мама и малкия сладур Hug

Мимка, все още няма да й слагам възглавничка под главата. Само когато си играе на активната гимнастика я слагам и й е много кеф.

Съчувствам на недоспалите мами Wink Аз мога да се похваля, че Янчето е толкова добро тия дни, не й се чува гласеца - играе си, спинка и папка. Бяхме ги събрали за няколко дена с братовчед й - страшно сладки бяха. Малко снимки съм качила да ги видите

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=56077

Дея, дано нищо да й няма на малката сладурана Grinning

След малко отиване на вилата, малко да се скрием в планината, че днес адско щяло да бъде Tired

Честит четвърти месец на Алекс на Петя и на Йоан на Лесито Hug

# 138
Ха за мое здраве да ви почерпя днес!
  bigdance2 newsm38 beer3 beer2 beer smile3510  food010 baloni cook sohappy

# 139
Ехеееее, Аги, и ти одъртя Laughing

Честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet

Жива, здрава и много обичана от двамата ти мъже  newsm51

# 140
днеска и аз да почерпя за 4месеца cheers Popcorn

Ваште бебоци изяждят ли си всичко, моят на тия жеги неще изяжда 70гр и край, и през ноща в 4 се събуди гладен изцока всичко за 3мин. и заспа

# 141
Здравей Дани,  Hug Hug Hugнадявам се да не си ме забравила. Laughing Laughing Grinning Бяхме заедно в Шейново. Аз тогава лежах за бъбречна криза.  Добре дошла при нас. Няма да забравя как до последно ти казваха ,че ще е момиченце, а то какъв хубав юнак е станал  Hug

Е как ще те забравя, хубава работа. Толкова време си повисяхме в Шейново заедно  Laughing Виждам че и вие сте пораснали. Ако искаш да се видиме някой път с бебчетата?

Да попитам другите мами, вашите бебета започнаха ли да пълзят вече, защото Хайдар се опитва но още не може да се научи да си премества ръчичките, само се повдига и рита с крачета.

# 142
4естит рожден ден, Аги, жива и zдрава и все така дива  Mr. Green   bouquet

Ронита, добре доШли сред нас  Hug  ДъЩеря ми съЩо така се опитва да се движи, като риба на сухо е  Mr. Green

При нас пак вали толкова силно, 4е zа иzлиzане даже не можем и да си помислим  Sad  Направо е есен, към 20° само  Sad 

Имам един въпрос, най ве4е към Мама Меца. На Милена кожата й на краката е много суха и има 1, 2 местенца където  е оЩе по суха (не zнам как да го обясня). Притеснявам се, 4е може да са първи симптоми на АД, макар 4е двамата с татко й не сме алерги4ни към ниЩо, нямаме проблеми с кожата и тя е кърмена. ИzлиШно ли се притеснявам?  newsm78  На главата има оЩе мле4на корица (жълта) но то било нормално преz първата годинка.....

# 143
Татянче както го описваш едва ли е АД, но наистина е предупредителен сигнал - и Вени беше така преди. По принцип ако кожата на коленете и лактите (по-рядко на глезените или на други места) е значително по-суха, това е сигнал за склонна към екземи кожа. При АД обикновено има и зачелвявания и обриви освен сухотата.

Според мен е достатъчно да избягваш изсушаващи и дразнещи фактори - шампоан или каквато и да е измиваща добавка за вана максимум един-два пъти седмично, за толкова малки деца спокойно може и изобщо без; само с памучни дрехи, без контакт с вълна (това аз не го знаех и в студените дни през април обличах на Вени вълнено елече  Sad - за атопична кожа вълната била по-редна дори от синтетиката) и също така гледайте да не я прегрявате, и можеш да ползваш някаква по-омазняваща козметика (лосион или мляко с липиди и/или урея, а не бебешко олио).  И просто я наблюдавайте как ще реагира. Виж и дали няма връзка с това което си яла напоследък, ако е било нещо необичайно за теб. Следете също дали не я сърби - около петия-шестия месец ако кожата ги сърби почват да чешат първо крачетата едно в друго, а после се научават да се чешат и с ръчичка.

Млечната корица няма нищо общо доколкото знам и не е проблем.

Също за да си спокойна не бързай със захранването и почни с нещо като оризова каша, но мисля че по вашенския край май системата бездруго си е такава.

# 144
Ей ама ние имаме рожденничка, много съм заспала  ooooh!

Честито на Аги, да илядиш и мноооого щастие и късмет ти желая   bouquet

И на останалите празнуващи - честито!

# 145
АГИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Бъди жива, здрава, много обичана и никога не губи борбеният си дух!!!  Hug Hug Hug
Знаех си аз, че сме от една порода.  Wink Laughing
Да почерпя и аз за 4-тия месец на моето слънце - Йоан!!!!
При нас всичко върви на бързи обороти - не ми остава време да се замисля уморена ли съм, гладна ли съм, жадна ли съм.

# 146
Това за ваксините ми се струва твърде крайно, осбено за ваксината против забреминяване

# 147
  • София
Честит рожден ден, Чаена!  bigdance2 newsm18 newsm18
Честит празник и на четиримесечковчетата!

Gift  party002
Привет, Ронита! newsm03
Ронита, и ние сме така с пълзенето!Но явно, докато се научат, ще почакаме още!

# 148
Здравейте и от нас, ние пак извън града се помотахме.
Минахме да видим и едни приятели на един язовир, щях да умра от жега.
Расте ни зъбче, вече прозира Hug

# 149
Ани, много ти благодаря zа информацията  Hug  И аz не искам да вярвам 4е може да е АД, понеже, както писах, и двамата не сме алерги4ни към ниЩи4ко (не 4е това е гаранция.....), кърмя е и Ще zахранвам на навърШени 6 месеца, къпим я само веднъж седми4но с една мъни4ка капка бебеШки Шампоан.  Целите крака са със суха кожа, а най сухите местенца са от zад между бедрото и коляното и край глеzените. 4удим се дали не е от това, 4е при всяка смяна на пелените полzваме сеШоара?  newsm78  Кожата на дупенцето й е много 4увствителна, та zа това сеШоара....   Ще питам педито на всяка цена при следваЩото посеЩение, не ми се ходи само zа това, след като миналата седмица, като ходих zа zъбките, ме гледаха малко странно  Confused  Ина4е вси4ките й дрехи са 100% памук (беz 4орапките, не намерих такива  Sad ). За масажа какво да полzвам вместо бебеШко олио?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт