Отговори
# 165
Да се поФаля -  с майка вече сме на едно мнение без съмнение - ще се захранваме след 6ти месец, дотогава само кърмичка Hug

Деичка, пиши мила кога смяташ да идваш към Варна

Филипче, как е Преско? а ти как си? успяваш ли малко поне да починеш newsm78

# 166
# 167
Това пък какво е?реклама на Cappy,Coca-cola или аква парк??????????????

# 168
Това пък какво е?реклама на Cappy,Coca-cola или аква парк??????????????

newsm78

Аги, отива ти Grinning Много развълнуван вид имаш Laughing. А Тончо е порастнал още повече Hug

# 169
  • София
Чаена, да не си се подстригала!Много ме кефиш така! Hug
Ронита, май вашето зъбче е първото при априлчетата...Да ви е честито!!!

# 170
Здравейте и от нас!!!
Честито на 4 -месечните батковци!!!
Уфф много горещооо! Едва заспа мъничкия, вях му с една книжка...

Много сте готини чаена, а Тони с тази шапка прилича на батко  Hug - истински мъж...

Честито на зъбчо на Ронита! Ние още нямаме изгледи за зъбче, но точим лиги  Laughing

Вчера Марти опита 2 лъжички сок от пъпеш и много му хареса, днес му дадох малко сок от ябълка - дано започне да ака нормално.
Джипито ни каза да му давам сокчета, за да свиква и да не развие някаква алергия към плодовете... За сега ги понася добре... да видим... и аз не искам да замествам хранене...
Прохладен ден!

# 171
добре де само аз ли виждам половината от снимката?

# 172
май давчера подстригахме бебо, защото така му беше пораснала косата че му влизаше в очите.Хванах една ножица и хоп прическа на Алекс Hug

Последна редакция: пн, 21 авг 2006, 15:54 от petia_p_p

# 173
  • София
Джипито ни каза да му давам сокчета, за да свиква и да не развие някаква алергия към плодовете...

Еййй,много са компетентни, беее! #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire Децата развиват алергии, когато рано им се въвеждат храните, а не, когато се изчаква!!!Боже, пази децата ни от джипита!
Ние сега бяхме на консултация-порастнали сме 700 грама и 3,5 см и сме 7800 гр и 68,5 см.
Ваксината я оставихме за другата седмица, че е много горещо.
За захранването педката само ме попита "Имаш ли да питаш нещо за захранването?"Аз й отговорих "Не!"и разговорът приключи.

# 174
Аги, честит рожден ден на патерици.  bouquet  bouquet  bouquet

Ronitawelcome, честито ви зъбче

Днес сложиха на дребното последната ваксина за тази година, не плака, но е доста кисела  smile3541 , сега поне спи.

Завиждам ви за топлото време, тук ту пече   Nature Sunny, ту вали  Wear Umbrella, много е депресиращо времето, а и е 20 грдуса все едно е есен, даже си искарах есенното яке.

мама меца, много се радвам, че всичко е наред  Hands Thumbsup

Татянче, какво е АД?  newsm78

# 175
Ивета, снимката е цяла, ти кво виждаш не знам... newsm78

# 176
Привет и от нас, мацки! Нямаше ни цяла седмица, бяхме на море. Гледам мнооого празници сме пропуснали, честито за които на всички празнуващи  bouquet.

Витаминките си пия същите от бремелинските времена, намам намерение да ги спирам, тамън ще съм подготвена като дойде бебе номер 2 Mr. Green.

Рина, защо последна за тази година казваш? Там по друга схема ли се бият? Не се ли ходи пак на 6 месеца?
Добре дошли на Ронита и Хайдар  bouquet, вие май сте ни първото зъбче, а?

# 177

Рина, защо последна за тази година казваш? Там по друга схема ли се бият? Не се ли ходи пак на 6 месеца?

MissZ, тук ги бият на 2, 3 и 4 месеца. На 6 месеца няма, следващата ваксина ще бъде  на 13 месеца (MMR).

При вас имунизират ли срещу Хепатит Б?

Последна редакция: пн, 21 авг 2006, 18:35 от R i n a

# 178
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Аги на патерица!
Честито и на месечковците!
Добре дошли на мама Ronita и бебе Хайдар! Честито зъбче!
MissZ, кажи за морето, къде бяхте, на Алекса хареса ли й? Вие с гледачката ли си ходите (сестра ти беше, нали?). И ние планираме през зимата море с баба...
Рина, имунизират срещу Хепатит Б тук, първата ваксина обикновено я слагат още в болницата.
Нашето положение със съня май се пооправи, определено обаче е свързано с озъбване.

# 179
Ивета, снимката е цяла, ти кво виждаш не знам... newsm78
Вече ви видях.много сте готини.проблема е бил в моя компютър. Извинявам се.
 голям дъжд се изля тук:nature011: Wear Umbrella имаше и буря и за малко едно дърво щеше да удари една майка с количка като падаше,но слава богу разминаха се.

Общи условия

Активация на акаунт