Не правим секс

• 12 342
  • 101
  •   1
Отговори
# 60
Подкрепям Филомена. Wink Hands Plus1
Така е, и в друга тема писах - просто са им грешни подборите на хората.
Нищо лошо не виждам иначе мъж на 34 с жена на 23, екстра е даже. Условието е да няма намесени трети лица. Wink
Друго условие е, мъжът да може да отговори на нуждите - времево и сексуално основно на девойчето.
Аз, ако съм, ще я спуквам всеки ден по няколко пъти, и само ще се размъкваме насам-натам. SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
И др.

# 61
  • France
Скрит текст:
Цялата ситуация е следната: той е мъж на 34г разведен с две деца, аз момиче на 23г нямам деца. Ужасно труден характер, изневерявал ми е два пъти.
И ти си с него, защото... ?
Наистина не мога да разбера защо българските момичета имат толкова ниска себеоценка?
Млади, хубави, а готови на какво ли не за да са в двойка. Защо бе?
Скрит текст:
Няма да сте по-малко вървежни и по-малко жени, ако сте сами. Не е задължително да имаш индивид от мъжки пол в живота си, но е задължително да си с МЪЖ, ако схващаш разликата. Защо се тормозиш и какви са тези големи усилия? В една хармонична връзка всичко трябва да е лесно и лежерно, не трябва да има борба за сработване. И като почнете да си играете на невести, то не е готвене, чистене, компромиси. Трябва от малки да ви научат, че мъжът трябва да ви се хареса на вас, не вие на него. И един милион пъти да напишете, че не сте изтривалки, а възрастни хора, към които трябва да има уважение.
Aз се сещам за една хартиена причина DollarEuroDollarEuroMoneybag Smiley
Тази хартиена причина, обикновено излиза много скъпо. Времето няма цена.

Въобще не мога да се съглася, че мъж на 34 и жена на 23 е "екстра". Това са 11 години разлика. Знам как съм била на 23 и колко различна на 34. В момента 20 годишен момък не би ме съблазнил, освен само за секс. Била съм с мъж 6 години по-голям и се усещаше разликата.

# 62
  • София
Въобще не мога да се съглася, че мъж на 34 и жена на 23 е "екстра". Това са 11 години разлика.
Аа, що? Зависи от гледната точка. Кво да му е на мъжа с младо яренце? Иначе той жена и дете си има, ама и едно младо гажденце в леглото - що да му е зле Laughing

# 63
  • France
Говоря за истинска връзка, не просто чук и бег.

# 64
На 23г си,прекалено млада си,за да се занимаш и да си късаш нервите с този господин и ремаркето му! И как по-точно изпитваш любов към него като той те е предал 2 пъти като ти е изневерил?

# 65
Филоменче, и аз говоря за връзка, не чук и гек. Wink
Много хора не разбират, че мъж 30-40 може да е с всякаква жена в диапазона 20-40.
Вече въпрос на "гледни точки", както каза Афродита.
Ако един се е вчичковил на 34, вследствие лош начин на живот, работа, като бараба, цигари, кебебчета, залежаване и т.н., така има и спортни пичове, на които и на 50 биха им "връзвали" доста по-млади жени.
Както и 22-25 годишни порастнали момичета, узрели емоционално и "готови" за всичко.
По-същия начин има и страхотни 35-40 годишни жени. Някои не бързат и не искат "спешно" деца, но може би при определени условия (практични и финансови), биха се разбързали.
Също има и осъзнат избор да имаш/нямаш, може мъжът да приеме това на жената, поотраснало и поотгледано, и да не се занимава с адаптирани млека и т.н.
Въпрос на гледни точки. Sunglasses

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 17:16 от FragranceFanatic

# 66
  • France
Не съм забелязала в моя социален кръг подобен феномен. А той е доста широк. Сещам се за две изключения - аз с моя бивш приятел и нашите 6 години разлика, които се усещаха негативно и една друга двойка, в която жената беше по-възрастна. В общия случай, когато си на 30+ те вълнуват други неща от на 20+. Как би могла да се получи сериозна връзка, когато сте в различни вселени?

# 67
  • Terra incognita
Чак, пък, различни вселени. 6- 7 год не е  кой знае каква разлика.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 20:41 от VickyTaylor

# 68
С ММ се събрахме, когато той беше на 32, а аз на 23. Добре си живеем вече доста време.

# 69
И аз се учудвам 6 г. да е "огромна" разлика, но случаи всякакви.
Такъв ти е опитът, Филомена.
Моето мнение е, че до около 10 г. всичко е нормално. Чак пък различни вселени.
Както може и да има разминавания всякакви, така може и да си паснат отлично двама души.
Също съм на мнение, и че начинът на живот и външният вид са от огромно значение при такива връзки.
Предполага се, че момичето на 23-26 трябва да е кошута, газела, а мъжът на 33-37 фитнес пич, не чак спортист и батка, а да е здрав, със здравословен начин на живот, без пороци.
И в заключение, никога 2 и 2 не е 4. Wink

Едит : Анализирайки опита ми през годините, мъжете узряваме емоционално по-късно, така че разлика от 6-8 г. в полза на мъжа за дългосрочна връзка и с цел деца и семейство, е идеална.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 19:18 от FragranceFanatic

# 70
  • France
Вики, Лимонче, нужно ли е да споменаваме изключенията поименно? И аз съм била такова, както споменах. Това не значи, че има масово явление, за каквото говори Фрагранс.
Не е огромна разлика 6 години, но се усеща особено когато става дума за момиче на 22 и момче на 28. Хайде в началото всичко е цветя и рози, но след 2-3 години си дотежава. На 22 бях студентка със съответните ваканции, яко бач през weekend-ите, с участие в международни стажове и уоркшопове. Съвсем различно от тогавашния ми приятел (чудесно момче, между другото), който вече работеше, имаше само 5 седмици ваканция, свободни weekend-и и ставане рано всяка сутрин за работа. За мен не беше непривично някой френд да се обади с "Фило, намерих супер евтините билети за Рейкявик. Ходила ли си там?" За някои неща трябваше да направя компромиси, за които съжалявам в момента. Поне не ме спираше да пътувам сама с приятелите ми, че и такива образи има.

# 71
  • Terra incognita
А, то за тия образи, дето те ограничават в какво ли не, възрастовата разлика не е фактор.
Също при различни графици, начин на живот, местообитание, трудно потръгва каквато и да било връзка, без значение от възрастта.

# 72
Той ти каза, че ти си виновна че е изневерил??? И ти му повярва?!!!?!?!?! Мале, мале.,, ако той не е много стар за теб, то със сигурност ти си много млада за него.

# 73
Е, той и Фрагранс каза, че си зависи от хората.
Не всички 23 годишни са луди купонджиики и не всички 34-5 годишни мъже са чичаци. Според мен даже е желателно да има възрастова разлика в полза на мъжа. По мои наблюдения мъжете "порастват" малко по-бавно и разликата не нужда за да си дойдат с жената на един акъл. Моите връзки с връстници бяха изключително разочарование, много бързо губех интерес.

# 74
  • София
Принципно, има ли ментални разлики - възрастта е без значение.
Аз съм за 5 + в полза на мъжа.

Общи условия

Активация на акаунт