Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 140
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
Zila, тъй като ще захранвам преди 6ти месец, едва ли ще стои смостоятелно.
Днес бяхме на ортопед и той каза, че може би няма да има стабилен седеж бебо до 7ми месец.

Така че, едва ли ще стане да захраним в столче, поне да е в полуседнало положение. Simple Smile

# 736
  • Beyond the stars
Нашето столче е с позиции за гръбчето,които свършиха добра работа за захранването.

# 737
Вълшвбство, кое е столчето? Simple Smile

# 738
  • Beyond the stars
Ей такова е, но иначе има доста с такива опции.

# 739
Ние сме с Cangaroo Niagara, но то си е стол за хранене и люлка.
Никога не съм хранила в шезлонга

# 740
Peackock, ние стол за хранене ще вземем отделно. Но едва ли ще му е удобно в него преди 6ти-7ми месец.
Приятелката ми използва люлката на Kikka Boo  за захранването, но ние нямаме толкова много място за нея. Тя е на логиката на шезлонг с леко по-изправена облегалка. Та се чудех дали този Kikkaboo Clouds ще свърши работа докато е готов за столчето. Simple Smile

# 741
Рокет,много модели столчета са с падащ гръб,с подложки вътре и именно за захранване са ги направили.Най-добре иди с детето в магазин,пробвай го в столче.Шезлонг за тримесечно аз не бих купила,още повече че нямаш място .

# 742
Мерси, Bobchita. Simple Smile
Утре ще ходим до Хиполенд и още един магазин. Ще видя и те какво ще предложат.
Сигурно Kikkaboo-то така и така ще му го вземем да си играе в него, а вече за захранването ще гледаме. Simple Smile

# 743
Нашия е Кика Бу ,модел Нейчър нещо си,не сме го сглобили още,като почнем захранванв тогава.Подариха ни го на погачата и си отлежава за сега,има няколко степени и най-наклонената ще дадем първата лъжичка безмлечна безглутенова каша Stuck Out Tongue Winking Eye

# 744
Нашият стол е на Lorelli Party и ляга напълно. Много съм доволна, дори и за съвсем начално захранване става. Има и много други функции, но нали конректно за тази се пита.

# 745
  • Седмото небе
Мили момичета, имам питане... Какво ви е мнението за този сет или за отделните продукти в него?

Както и ако този не ви се струва Ок какви марки и видове неща вие сте ползвали за:
1) помпа за кърма (тези на които им се е налагало)
2) стерилизатор
3) биберони/залъгалки
4) шишета (като тук дилемата ми е стъклени, които да си взема отделно или ако купя този комплект да ползвам пластмасовите)
Предварително благодаря за мненията, дори и на отрицателните такива.

# 746
Мили момичета, имам питане... Какво ви е мнението за този сет или за отделните продукти в него?

Както и ако този не ви се струва Ок какви марки и видове неща вие сте ползвали за:
2) стерилизатор
3) биберони/залъгалки
4) шишета (като тук дилемата ми е стъклени, които да си взема отделно или ако купя този комплект да ползвам пластмасовите)
Аз съм много доволна от Авент.Ползвах стерилизатора до 4 месец.От раждането ползвам пластмасовите шишета Avent Natural.Четката за шишета ми е много добра покупка.Залъгалките на бебка също са на Авент (ultra air).
Помпа не съм купувала,защото бебка е на АМ.
Лично аз закупих всичко отделно без да се ангажирам с комплекти.

# 747
  • София
Здравейте момичета,

Аз купих наскоро стерилизатор на Авент и съм доволна - лесничък за употреба и побира доста неща, но не бих казала , че е някаква свръхнеобходимост. Със същия късмет мога да изваря шишетата (на теория, де , тъй като още съм в очакване на бебезавъра 😂).

След много допитвания до познати и продавач-консултанти се спрях на помпа за кърма Medela swing maxi flex. Тъпо от моя страна , но не съчетах шишетата с почпата и взех Томи типи, но май може и тях да си ги ползвам, не съм решила.

2) стерилизатор
3) биберони/залъгалки

# 748
  • Plovdiv, Bulgaria
Нашия стол за хранене също е със степени на наклона (3 на брой) но го взехме след като бях захранила сина си в шезлонга. Шезлонга като се направеше на полулегнала позиция, нямаше разлика със стола на полулегнало.
Сега със дъщеря ми пък ползвам стола за хранене и за висок шезлонг, вместо да се чудя малкия къде да го разнасям и слагам. Та един стол за хранене с различни наклони, може да върши работа, като за 2те неща (е, не вибрира примерно, ама аз не я ползвам тая функция на шезлонга така и така)

# 749
Дадоха ни да ползваме стерилизатора на Авент, ръчната помпа на Авент и една Медела Суинг Макси, ако не бъркам модела. Стерилизаторът е много удобен и бърз. На две нива е, слага се вода в едно отделение отдолу (препоръчително е да е минерална/филтрирана) и може да побере 4-5 големи шишета в долната част и още толкова малки в горната част. Горното ниво принципно е предвидено за биберони. Може да се слагат отделно биби, лъжички и други бебешки аксесоари. Лесно се поддържа, освен отделението за вода, че ако се слага чешмяна, се замърсява и трудно се почиства.
Ръчната помпа на Авент е удобна за единични изцеждания, но ако бебето се храни с изцедена кърма, е голяма хамалогия. Меделата е номер едно на пазара, но си държат и цена, съответстваща на качеството. Изцеждането става много бързо, стимулира гърдите като бебето и после не те болят всички мускули на ръцете.
Имаме и шишета на Авент, доволна съм. И Чико имахме едно, също беше хубаво, за съжаление, се счупи, само от Нук не съм доволна.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 09:24 от zila1

Общи условия

Активация на акаунт