Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 182
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
Някой може ли да препоръча машинка против комари,която обаче е безопасна за бебето?Има ли въобще такова чудо?За вкъщи ми трябва.
Има една, която мисля , п е на Чико за количка. За стая не знам как се справя

# 121
  • Plovdiv, Bulgaria
С гривнички и лепенки, сина ми е все нахапан. Айде, него вече мажа с репеленти, но сега за бебето мисля да взема такова нещо. Не знам до колко ще пази, но ще видим.

# 122
Това на Чико е хубаво много,така поне съм чувала.Надявах се по-скоро на течност като на Райд примерно,но няма явно.Благодаря!

# 123
Направи си - лимонова трева с вода.

# 124
Ползвам аспиратор за прахосмукачка от ден 1ви на бебето. Аспираторът дърпа с 2 бара не виждам какъв е проблема да се ползва от новородено? Ако трябваше да се мъча с уста би било невъзможно. Тя постоянно мърда и абсурд да стои. С този за прахосмукачка за 1 минута съм издърпала всичко. Плюс това в родилното питах и ми казаха, че може да се ползва.

# 125
Здравейте! Ще вземаме столче за хранене на малката и исках да ви попитам дали някой тук е ползвал т.нар. повдигащи столчета? Ето едно такова : https://www.hippoland.net/chipolino-povdigasht-stol-za-hranene-l … deya-sthbl02004or И изобщо ако някой ползва алтернативи на стандартните столчета, ще ми е интересно да науча. Аз бих искала да ползваме столчето без таблата, да се храни на нашата маса направо.
Нямаме много място по принцип и затова ми хареса този вариант. Иначе бяхме се насочили към икеа столчетата Antilop, ама тях вече доста време ги няма налични, а искаме да вземем нещо вече... Благодаря!

# 126
Ние имаме такова столче, взехме го за дъщеря ни когато беше на 1г. Сега е на 4 и още го ползва, удобен е. Още един плюс е, че се сгъва и става супер компактен, можеш да си го вземеш с теб когато пътуваш, което е супер важно, ако детето ти не иска да яде в друг стол.
За по-малко дете обаче не съм сигурна дали е ОК, защото облегалката си е на прав ъгъл. За бебето мисля да вземаме нов стол, че не си представям 6-7 месечно бебе на този

# 127
На каква основа се слага това повдигащо се столче??

# 128
На каква основа се слага това повдигащо се столче??

Нашето е на трапезен стол. Има колани за захващане на гърба и седалката, с тях се закопчава на трапезния стол и си е стабилно

# 129
Ние имаме такова столче, взехме го за дъщеря ни когато беше на 1г. Сега е на 4 и още го ползва, удобен е. Още един плюс е, че се сгъва и става супер компактен, можеш да си го вземеш с теб когато пътуваш, което е супер важно, ако детето ти не иска да яде в друг стол.
За по-малко дете обаче не съм сигурна дали е ОК, защото облегалката си е на прав ъгъл. За бебето мисля да вземаме нов стол, че не си представям 6-7 месечно бебе на този

Благодаря! В такъв случай ще вземем друг сега, а този по-нататък. Значи трябва да гледаме за първо столче дали има различни позиции на облегалката? Аз като се замисля доста права си я държа като я храня в мен, може би трябва да обърна внимание...

# 130
Здравейте, да попитам някоя от Вас поръчвала ли е от чуждите сайтове помпата Medela swing или предложения за сайт на изгодна цена.

# 131
Здравейте, да попитам някоя от Вас поръчвала ли е от чуждите сайтове помпата Medela swing или предложения за сайт на изгодна цена.
Спешно ми трябваше ел.помпа и мъжа ми поръча от олх за 95 лева Medela Swing. Доволна съм.

# 132
Здравейте!
Не знам дали е правилната тема, но все пак ще задам въпроса си, ако някой има опит.
Предстои ми раждане съвсем скоро, но съм с адски вдлъбнати зърна, знам, че помпите за кърма спомагат ваденето им. Бихте ли ме насочили някоя, от която сте доволни. Мисля да бъде ръчна на първо време. По принцип не исках да бързам, но не искам да ползвам общата в болницата, при нужда.
Също, да взимам ли силиконови зърна?
Благодаря предварително!

# 133
Здравейте!
Не знам дали е правилната тема, но все пак ще задам въпроса си, ако някой има опит.
Предстои ми раждане съвсем скоро, но съм с адски вдлъбнати зърна, знам, че помпите за кърма спомагат ваденето им. Бихте ли ме насочили някоя, от която сте доволни. Мисля да бъде ръчна на първо време. По принцип не исках да бързам, но не искам да ползвам общата в болницата, при нужда.
Също, да взимам ли силиконови зърна?
Благодаря предварително!

Мойте зърна са по същия начин, canpol електрическа ползвам доста добре ги оформя, но след 3/4 часа пак са си същите. Ползвам изкуствени зърна нс авент и съм много доволна.

# 134
  • На края на вселената!
Изкуствените зърна имат размери и форми на различни марки. Според жената се избират

Общи условия

Активация на акаунт