Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 185
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Някой може ли да даде инфо за електрическата помпа на Cangaroo и тази на Canpol? Искам да си купя по-евтина помпа преди раждането и живот и здраве след това ако всичко е ок и мога да кърмя и имам нужда да си купя двуфазната на Медела.

# 136
Някой може ли да даде инфо за електрическата помпа на Cangaroo и тази на Canpol? Искам да си купя по-евтина помпа преди раждането и живот и здраве след това ако всичко е ок и мога да кърмя и имам нужда да си купя двуфазната на Медела.

Повечето кърмили майки съветват да не се избързва с ел.помпа, наистина не се знае как ще се получи с кърменето, а си е инвестиция. Моя приятелка е много доволна от ръчната на Кангаро и е бюджетна - 20 - 25 лв. Аз мисля първо на такава да заложа.

Ако все пак сте решила да си вземете елетрическа - тази на Медела много я хвалят. Simple Smile

# 137

Аз имам една нова електрическа на canpol и една отпреди 3 години. Първите 3 седмици се цедих на 3часа с двете помпи. Доволна съм. Сега само доизцеждам ако се наложи.

# 138
Аз имам електрическа на Nuvita, доволна съм. С първото дете имах ръчна на Авент, дори дума за сравнение не може да става

# 139
Здравейте!
Не знам дали е правилната тема, но все пак ще задам въпроса си, ако някой има опит.
Предстои ми раждане съвсем скоро, но съм с адски вдлъбнати зърна, знам, че помпите за кърма спомагат ваденето им. Бихте ли ме насочили някоя, от която сте доволни. Мисля да бъде ръчна на първо време. По принцип не исках да бързам, но не искам да ползвам общата в болницата, при нужда.
Също, да взимам ли силиконови зърна?
Благодаря предварително!

Лично аз нямам опит с подобен проблем, но съм виждала това по магазините и може би е практично решение. В родилното предпочитат да дават помпата (обикновено една) при по-сериозни нужди.
https://chicco.bg/korektor-za-zarna/

# 140
Здравейте, мами. Дали някоя  може да сподели къде сте пазарували за появата на бебчо. И кои са първите важни неща които трябва да се купят за новородено.
Благодаря!

# 141
  • София
Здравейте, мами. Дали някоя  може да сподели къде сте пазарували за появата на бебчо. И кои са първите важни неща които трябва да се купят за новородено.
Благодаря!
За кой град питате?

# 142
Благодаря!
За кой град питате?
Благодаря!
За кой град питате?
За град София

# 143
Всичко онлайн. Пазарувах точно по време на карантина. Количка от Бейби лайф малечко на промоция. Дрешки, бельо, консумативи от Косара, Некстдайрект и Бейби.бг. Някои санитарни консумативи от Софармаси. Някои неща случих на промоция, други не.
Първо поръчахме количка, беше 3 в 1. После креватче, дрешки и т.н.

# 144
  • София
Количка от Рая тойс. Легло и матрак - Дундьо.
Дрехи - Некст. Пелени, чаршаф, одеалце и комплект за изписване - Вис Виталис. Козметика - Софармаси. Памперси и кърпички- ДМ. Списъци има много из нета. Публикувайте някой примерен и може да го обсъдим 🙂
Леко раждане, nikoleta 🍀

# 145
И аз пазарувах основно онлайн. Количка от Baby Life Malechko, легло и скрин от Арбор, а останалите неща от Айко и Вис Виталис. За количка обаче съветвам преди да я купите, да я видите наживо.

# 146
И аз пазарувах основно онлайн. Количка от Baby Life Malechko, легло и скрин от Арбор, а останалите неща от Айко и Вис Виталис. За количка обаче съветвам преди да я купите, да я видите наживо.
Да и така и направих на живо вече съм я видяла само трябва да я поръчам. Благодаря за съвета.

# 147

Ние ударихме късмет с количката, не я бяхме гледали предварително, но и заложихме на наложена марка.

Матрачето и протекторът бяха от Брава.бг.

В моментта има хубаво намаление на бебшки текстил в Айко, но нещо не са изгодни за малки поръчки, че доставката е минимум 6-7 лв.

# 148
Здравейте, купих кошара на Чико Next to me crib Magic и сега не мога да намеря протектор за матрак с тези малки размери никъде. Някой да има идея дали има някъде 83x50?

# 149
Здравейте, може ли мнения за тази количка

Общи условия

Активация на акаунт