Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 352
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
Не ги суша аз. Мия, редя в стерилизатора и пускам
Аз също.

# 286
Момичета като сте на тема срерилизатори, какво мислите за този комплект https://www.hippoland.net/philips-avent-scd293-00-startov-komple … -natural-00a-0538. Изкушавам се да поръчам, въпреки, че все още се въздържам от покупки. Вече на няколко места го виждам на добри промоции. Като за човек без опит ми изглежда, че има всичко. Но се страхувам, че ако сега го поръчам, някой неща може да се окажат излишни като дойде момента. Вие от кога започнахте с покупките?
П.П. редактирах линка

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 13:57 от Зайка_Байка

# 287
Момичета като сте на тема срерилизатори, какво мислите за този комплект https://www.hippoland.net/philips-avent-scd293-00-startov-komple … -natural-00a-0538. Изкушавам се да поръчам, въпреки, че все още се въздържам от покупки. Вече на няколко места го виждам на добри промоции. Като за човек без опит ми изглежда, че има всичко. Но се страхувам, че ако сега го поръчам, някой неща може да се окажат излишни като дойде момента. Вие от кога започнахте с покупките?

Не се отваря страницата, а с покупките започнах от втори месец със шишета и кошара, и доста неща. Беше ноември месец и имаше черен петък. Доста пари спестих от тези намаления.

# 288
Някой прал ли е подложката за вана на Севи бейби в пералня?
Да. трябва само хубаво да изъхне, че мирише кофти иначе

# 289
И аз в началото се оплаквах от стерилизатора на Cangaroo, но като започнах от време на време да го почиствам, както си е описано в книжката, няма проблеми вече. Година го ползвах, сега от време на време готвя на пара и си работи.

# 290
  • Пловдив
Аз пак да споделя мнение за стерилизатора на Кангару 3 в 1 - ползвах го почти 9 месеца - стерилизирах шишета всеки ден по два пъти съм го включвала. Като почнах със захранването си правех зеленчуците на пара в него, само яйца не съм варила в него (пише, че може). Нито един път не съм го карала на ремонт. Ползвах си вода от кана, понеже от чешмата е много варовита и трябаше да го чистя всяка седмица. Чистех го на всеки две седмици по начина описан в книжката, в моя случай с оцет. Лично за мен много добро съотношение цена-качество, че даже го бях взела на промоция (2019г). Сега си го пазя, че знам ли дали няма да имаме второ бебе. Това, че някой е недоволен от покупката, зависи дали правилно се е използвал и дали се е почиствал спрямо упътванията. Аз лично останах много доволна!

# 291
  • София
Аз мога да го похваля, че прави чудесни яйца. Великденските ги правих в него, на няколко пъти и да наистина след това трябваше да се почисти, защото нагревателя беше станал отвратителен, но това не отнема повече от 1-2минути.

# 292
  • Beyond the stars
Момичета като сте на тема срерилизатори, какво мислите за този комплект https://www.hippoland.net/philips-avent-scd293-00-startov-komple … -natural-00a-0538. Изкушавам се да поръчам, въпреки, че все още се въздържам от покупки. Вече на няколко места го виждам на добри промоции. Като за човек без опит ми изглежда, че има всичко. Но се страхувам, че ако сега го поръчам, някой неща може да се окажат излишни като дойде момента. Вие от кога започнахте с покупките?
П.П. редактирах линка

Тези комплекти в amazon са на доста по-добра цена. Гледах скоро Tommee Tippee за 75£ със стерлизатор, нагревател, бутилки.

За стерлизатора на Cangaroo - никакви забележки нямам и съм супер доволна Чешмяна Софийска вода, нищо не съм чистила специално. При трето бебе ще ходи, не е мръдна.

# 293
  • Германия
Момичета като сте на тема срерилизатори, какво мислите за този комплект https://www.hippoland.net/philips-avent-scd293-00-startov-komple … -natural-00a-0538. Изкушавам се да поръчам, въпреки, че все още се въздържам от покупки. Вече на няколко места го виждам на добри промоции. Като за човек без опит ми изглежда, че има всичко.

Въпросът малко опира и до това дали мислиш да кърмиш или не? По принцип ако бебето е само на кърма този комплект изобщо не ти трябва! Сега като го купиш и затваряш едни излишни пари в него. Ако бебето ще е на АМ тогава вече не знам, аз отглеждам второ дете без да са ми трябвали нито стерилизатор, нито шишета 🤷🏻♀

# 294
П.П. редактирах линка
Аз ползвах този стерилизатор и съм мн доволна.Шишетата ми също са на Авент,но розовата серия и съм ги купувала на бройка.Помпа за кърма изобщо не ми е трябвала,защото сме на АМ от болницата още.Ние купихме абсолютно всичко наведнъж в 8 месец на място във Вис Виталис.Направиха ни 11% отстъпка или около 550лева.А дрешките поръчвах онлайн предимно.

# 295
И аз съм от доволните от стерилизатора на Cangaroo. Купих го втора употреба, ползвах го 6 месеца за стерилизиране всеки ден ( понякога по два пъти на ден), а и като започнах захранването приготвях зеленчуците на пара  на него за около месец. С редовно почистване никога не е създавал проблем.

# 296
Използвали ли сте шишета на тази марка?
Случайно видях един пост във фейсбук със същия въпрос, а отдолу имаше над 100 отговора, само положителни коментари.

# 297
  • Beyond the stars
И аз съм срещала положителни мнения, но господинът признаваше само Avent в началото.

По въпроса с пазаруването - от към 5ти месец пазарувах като следях промоции и т. н, понеже като се купува в последния момент винаги излиза и по-скъпо и по-неразумни покупки се правят. Имах подробна екселска таблица с предвиден бюджет Bowtie Та в средата на 8мия общо взето имах всичко необходимо.

# 298
Аз да попитам за матраците. Много коментари съм чела тук за Магнифлекс Пиер Карден, но не ми е ясно - само един модел ли има? Или ако са различни видове, от кой точно сте доволни?

# 299
Аз да попитам за матраците. Много коментари съм чела тук за Магнифлекс Пиер Карден, но не ми е ясно - само един модел ли има? Или ако са различни видове, от кой точно сте доволни?
Пиер Карден се казва самия модел.Ние сме с такъв.Детето спи спокойно.Предполагам й е удобен.

Общи условия

Активация на акаунт