Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 343
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета! Аз се включвам с чуденка за матрака на бебешкото легло 60/120-от кой сте доволни? Каква е твърдостта му?

# 271
Рая Тойс и Хиполенд имат в момента.В Комсед има 20% отстъпка при плащане с карта на Райфайзен до 21.06.

# 272
Имате ли инфо къде ще има промоции за 1 юни?
В babyspot.bg има 20% намаление на чиполино до днес включително

# 273
И Н&М имат на детското 20%.

# 274
И сайтът Бебо има 50% на всичко. Аз им харесвам мокрите кърпички.

# 275
  • Beyond the stars
https://www.amazon.co.uk/dp/B0767CFMYL/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_7821Eb83P8VB5

Това е готин вариант според мен за нещо, в което да сложиш бебока в хола и да си го местиш през деня. И в Хиполенд го има, по-скъпо, ама може да се погледне на живо.

# 276
  • София
Не си купувайте стерилизатор на Cangaroo (3в1). Голям боклук. Вече за 2 път изгаря. След първия ремонт в сервиза ни казаха да го ползваме с дестилирана вода, защото водата в София била варовита (да бе!),иначе да не им го носим. И съответно изгоря за втори път, дефектни са им бутоните за включване. Сега ни дадоха познати на Авент, много по-добър е.

# 277
Не си купувайте стерилизатор на Cangaroo (3в1). Голям боклук. Вече за 2 път изгаря. След първия ремонт в сервиза ни казаха да го ползваме с дестилирана вода, защото водата в София била варовита (да бе!),иначе да не им го носим. И съответно изгоря за втори път, дефектни са им бутоните за включване. Сега ни дадоха познати на Авент, много по-добър е.
Ние проблем нямаме със стерилизатора на Кангуру. На всяко хранене стерилизирам шишета. Два пъти съм го почиствала с прахче за почистване на кани. Слагам половината в нагревателя наливам 80мл вода и пускам да стерилизира. Става пяна и се изчиства наслоеното. Става едно лигаво. Ползваме го 45 дена вече.

# 278
  • Варна
Има ли други мами, които са ползвали по-дълго този стерилизатор, че и аз май на него се бях спряла, но след опита на РРР, май се отказвам?

# 279
Аз не го ползвам,защото знам че е боклук.Имах сума ти рекламации от него и не бих го препоръчала.

# 280
  • София
Аз също съм ползвала стерилизатора на Cangaroo. Доволна съм, никога не ми е изгарял.

# 281
До шестия месец го ползвах за стерилизираме на шишета, сега приготвям храна на пара с него, но не много често. Не съм имала проблем. Гледам често да го почиствам, че се събира вода на дъното. С чешмяна вода го ползвам, софийска.

# 282
Може ли да ми кажете, след като се измият шишетата, изсушават ли се преди стерилизирани?

# 283
Не ги суша аз. Мия, редя в стерилизатора и пускам

# 284
Някой прал ли е подложката за вана на Севи бейби в пералня?

Общи условия

Активация на акаунт