Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 332
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
Аз взех 25,каних се за нормално ,но се объркаха нещата и родих секцио.Имам още малко и ще ми стигнат.Само р-р 2 са,така пишеше и в списъка за болницата .

# 256
Честито детенце! Да си много горда майка ти желая!!

# 257
  • София
Предният път имах само 1 или 2 шева. Сигурно са ме лепило, не знам , но много лесно ми махнаха конеца.
Чудя се какво забравям за багажа . Нямам списък за родилното. За детето ми искат само памперси и кърпички. Дрехи не, защото те ги държат повити повреме на престоя.
И аз имах два шева отстрани,тези конци кръцнаха на седмия-осмия ден някъде.
Термометър карат ли ви да си носите?
Минерални води си приготви за след секциото.
Превръзки за теб и чершафи за под дупето от онези еднократните,да не се притесняваш за леглото.

# 258
Да, термометър си нося винаги, когато ходя в болница.
Минерална вода в спортна бутилка мисля да взема.
Днес взе  превръзки.

# 259
Много е удобно в спортна бутилка,на нас и шоколад ни позволиха,млечен без ядки.

# 260
Моето дете спи на 22 градуса и е замо по чорапки, панталонки и боди с дълъг ръкав. Няма завивка, няма чувалче. Лятото следобеда е спал дори само по памперс.
Леле, ако аз спя така, сигурно няма да мигна от студ.
Е аз 22 ли написах или 2? Смятам , че когато се спи на по- ниска температура се спи по- добре. Откакто родих не търпя да ми е топло , а бях заклета зиморничава душа. Преди го навличах, загъвах, какво ли не.не търпи и това е
Дъщеря ми е същата, с баща си не търпят завивки и вечно са горещи, а аз съм като пашкул..

# 261
  • Бургас
Bobchita, честито бебе! Бъдете много здрави! 🙂
На мен също ми позволиха шоколад след секциото. Накараха да смуча по едно парче и за няколко часа целия да го изям, заедно с водата, защото кръвното ми беше много ниско след операцията.

# 262
Здравейте на всички. Аз също се включвам за съвет. След няколко месеца чакаме първо бебче  и искам от рано да се ориентирам за мебелите, които ще са ми необходими. С ММ мислим да вземем дървено легло 60/120 с четири чекмеджета, един скрин и един двукрил гардероб. Мислите ли, че това е достатъчно? Също така се чудя дали  вътрешното разположение на гардеробът да бъде-  едното крило рафтове и едно закачалки или да има два рафта и лост. Според вас, кое би било по-удобно за детски дрехи?

# 263
За моето дете ползвам чекмеджетата на леглото му, което е дървено трансформиращо. Има три малко в дясно, три големи отдолу. И отделно използвам скрин с 4 чекмеджета. Гардероб няма.

# 264
  • Plovdiv, Bulgaria
Гардероб взехме за сина ми след 2та година, когато всъщност си имаше собствена стая вече. Едната половина е за закачалки (седят му блузи, горнища) другата с рафтове, има и един голям рафт най-отгоре по целия гардероб, там слагам чаршафи и завивки.
Преди това ползвах скрин с 4 чекмедженца, сега за бебето пак скрин ще ползвам и на този етап ми е достатъчен.

# 265
  • Германия
Също така се чудя дали  вътрешното разположение на гардеробът да бъде-  едното крило рафтове и едно закачалки или да има два рафта и лост. Според вас, кое би било по-удобно за детски дрехи?

Не казваш момче или момиче чакате. За дъщеря ми имахме легло, скрин-повивалник и 3-крилен гардероб, като едното крило са рафтове и 2 чекмеджета, а другите 2 крила са за закачалки на 2 нива. На мен това разпределение много ми харесва, защото тя има доста рокли и други блузи, жилетки и т.н., които висят, а бодитата, панталоните, тениските и пуловерите са сгънати по рафтовете. В чекмеджетата държа чорапи, чорапогащници, бельо и пижами.

Сега за сина ми ще вземем скрин с 3 или 4 големи чекмеджета, защото не мисля че ще има много дрехи, които ще трябва да са на закачалки

# 266
ТеоМ83, очаква се бебето да бъде момиче. По тази причина имам тези чуденки за гардероба. Иначе скрина мислим да е с четири чекмеджета и на леглото отдолу четири. От страни няма да има. Не искаме от тези с повивалника, защото нямаме много място.

# 267
Имате ли инфо къде ще има промоции за 1 юни?

# 268
Те май минаха вече. Бейби. Бг, Комсед вече направиха. Х&м имаха 25% на детско

# 269
Rayatoys, Hippoland, Nicolle baby. Възможно е вече повечето неща да са изкупени, тъй като намаленията започнаха от 30.05.

Общи условия

Активация на акаунт