Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 341
  • 775
  •   1
Отговори
# 300
Използвали ли сте шишета на тази марка?
Случайно видях един пост във фейсбук със същия въпрос, а отдолу имаше над 100 отговора, само положителни коментари.

По стечение на обстоятелствата моето момче се храни основно с АМ. Бях купила шише на Нук, на Авент и на Медела, но тъй като ни мъчат колики педиатърката ни препоръча точно тези шишета, каза че се отразяват много добре на бебета с колики. И определено има ефект - в момента ползвам само тях и комбинация от капки и мога да кажа, че коликите са рядко и поносими в сравнение с началото.

# 301
Аз да попитам за матраците. Много коментари съм чела тук за Магнифлекс Пиер Карден, но не ми е ясно - само един модел ли има? Или ако са различни видове, от кой точно сте доволни?
Пиер Карден се казва самия модел.Ние сме с такъв.Детето спи спокойно.Предполагам й е удобен.
Ние взехме Нани. Още не е спало детето на него, но си покриваше всичките изисквания - антиакарен, антибактериален, средна към висока твърдост т.н. Върви със свалящ се калъф и ниска възглавничка.

# 302
И аз да попитам дали някой пък е взимал детския матрак от Юск?
https://jysk.bg/spalnya/matraci/detski-matraci/matrak-60x120-sm- … old-f85-svetlosiv
Първите месеци детето ще спи в кошарка next to me, но за после трябва да избера матрак. Гледам, че този е с добри отзиви и гаранция.

# 303
  • София
Използвали ли сте шишета на тази марка?
Случайно видях един пост във фейсбук със същия въпрос, а отдолу имаше над 100 отговора, само положителни коментари.

Ползвала съм и доктор Браун.
Синът ми беше на изцедена кърма до шестия си месец. Той много се даваше в началото от тези шишета, явно аз нещо не правех както трябва и доста често се разливаха върху него докато цока. Първоначално ползвах Канпол Хаберман, изключително доволна съм, защото пускаше по много малко и детето ми не се давеше, препоръчвам ги за бебета като сина ми. Когато малко поотрасна, известно време пиеше от доктор Браун, но проблемът с изтичането си остана. А дали са антиколикови и подобен род маркетинови трикове, не мога да кажа

# 304
  • Beyond the stars
Ей такъв е нашият https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=53&pid=131110&sgid=53

Иначе младежът и на сгъваем си без проблеми.

# 305
  • Бургас
И аз да попитам дали някой пък е взимал детския матрак от Юск?
https://jysk.bg/spalnya/matraci/detski-matraci/matrak-60x120-sm- … old-f85-svetlosiv
Първите месеци детето ще спи в кошарка next to me, но за после трябва да избера матрак. Гледам, че този е с добри отзиви и гаранция.

Ние го купихме. Изглежда удобен, но бебето няма как да ни каже. 🙂 Използваме го от месец.

# 306
Много благодаря, Мария Flowers Bouquet

# 307
Скрит текст:
Аз да попитам за матраците. Много коментари съм чела тук за Магнифлекс Пиер Карден, но не ми е ясно - само един модел ли има? Или ако са различни видове, от кой точно сте доволни?
Пиер Карден се казва самия модел.Ние сме с такъв.Детето спи спокойно.Предполагам й е удобен.
Ние взехме Нани. Още не е спало детето на него, но си покриваше всичките изисквания - антиакарен, антибактериален, средна към висока твърдост т.н. Върви със свалящ се калъф и ниска възглавничка.
[/quote]
zila1, може ли да споделиш мнение за матрака, когато започнете да го използвате. Аз също съм се насочила към Нани, защото ние спи на матрак на Нани и сме много доволни. Мислим в началото на следващия месец да поръчваме, така че ще съм благодарна на всякакви мнения Simple Smile

# 308
Скрит текст:
zila1, може ли да споделиш мнение за матрака, когато започнете да го използвате. Аз също съм се насочила към Нани, защото ние спи на матрак на Нани и сме много доволни. Мислим в началото на следващия месец да поръчваме, така че ще съм благодарна на всякакви мнения Simple Smile
[/quote]
Мисля, че на детето му харесва. Спи доста по-продължително и спокойно на него, отколкото на легълцето в болницата. Според мен, е добър избор.

# 309
Здравейте, а  кой точно модел на Нани, понеже и аз ги гледам в момента?

# 310
Аз пак с въпрос Simple Smile Някой ползва ли кошара на Адбор и с какъв матрак? Аз смятах да вземем Магнифлекс, но сега забелязах лепенка на кошарата,че максималната височина на матрака трябва да е 10см, а Магнифлекса е 12 см

# 311
Здравейте, имате ли впечатления от възглавничките с черешови костилки срещу колики? Дали има ефект от тях? На ден изяждам поне по 2 кг череши и се замислям дали да не си направя?

# 312
Ние сме кошара на Абдор и матрак Dream on, 12 см. Къде пише, че макс. дебелина на матрака трябва да е 10 см. и вие с кой модел на Арбор сте?
Аз пак с въпрос Simple Smile Някой ползва ли кошара на Адбор и с какъв матрак? Аз смятах да вземем Магнифлекс, но сега забелязах лепенка на кошарата,че максималната височина на матрака трябва да е 10см, а Магнифлекса е 12 см

# 313
Здравейте, имате ли впечатления от възглавничките с черешови костилки срещу колики? Дали има ефект от тях? На ден изяждам поне по 2 кг череши и се замислям дали да не си направя?

Като го болеше коремчето му слагах такава възглавница отстрани. Облекчаваше го и заспиваше, купих я от ДМ за 9лв. Сега давам Лефакс и спря да го боли. Преди бременността като ми дойдеше цикъла я използвах за мен.

# 314
  • Бургас

Не пречи да си направиш. Нашата съм я ползвала 2-3 пъти само. Но става да се правят топли компреси и на гърдите при запушване.

Общи условия

Активация на акаунт