Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 168
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
А какво мислите за гнездата?
Спряла съм се на 2 вида- едното е антирефлуксното на sevibaby и това на cocconababy(което ще търся втора ръка, защото цената му е уау)? Добре ли е през деня да бъде в такова гнездо часове наред?

Ние сме с такова гнездо cocconababy, бебето е влюбено в него. Имаме кошара тип Next to me, на малкия господин не му харесва там, спи само на гнездото. Cocconababy също е антирефлуксно. Мисля, че в амазон може да се намери на прилична цена.
Това за мен е най-добрата покупка за бебето.

# 646
Паръчах cocconababy вече от олкс на добра цена и го чакам. Дано му хареса и на нашия бебчо Simple Smile Много добре изглежда това гнездо, искаше ми се ново, но ми идва много скъпо.
Иначе съм си набелязала и mamaroo шезлонга и го дебна и него втора ръка.

# 647
Момичета,какво ще кажете за сотол за хранене на kinderkraft  2в1?

# 648
Здравейте! Препоръчайте ми стол за кола 0/1 група с изофикс система. Бюджет 500лв. Ще поръчам до адрес в Англия. Какво мислите за столчетата joie?

# 649
  • Германия
Здравейте! Препоръчайте ми стол за кола 0/1 група с изофикс система. Бюджет 500лв. Ще поръчам до адрес в Англия. Какво мислите за столчетата joie?

Joie не са лоши, аз лично съм фен на MaxiCosi или Britax Römer. Ние сме с MaxiCosi 2WayPearl (моделът е от 2016 или 2017, имат и по-нови на същия принцип), столчето може да се използва обратно на движението до 4години или след 15 месеца да се обърне напред.

# 650

Joie не са лоши, аз лично съм фен на MaxiCosi или Britax Römer. Ние сме с MaxiCosi 2WayPearl (моделът е от 2016 или 2017, имат и по-нови на същия принцип), столчето може да се използва обратно на движението до 4години или след 15 месеца да се обърне напред.

А вашето столче има ли опция за сън напред? Иска ми се нашето да има.

# 651
  • Германия

А вашето столче има ли опция за сън напред? Иска ми се нашето да има.

Има, да

# 652
  • Пловдив
Някой може ли да ме светне каква е разликата в бибероните-залъгалки от 0-6, едните са със скосен връх, другите са нормално заоблени Thinking

# 653
  • Седмото небе
Някой може ли да ме светне каква е разликата в бибероните-залъгалки от 0-6, едните са със скосен връх, другите са нормално заоблени Thinking
Мисля, че на тези скосените им казваха анатомични, а другите тип балонче или черешка. Аз мисля да взема първоначално два вида за проба. Едната със сигурност ще е от изцяло меките на Chicco, за другата ще помисля.

# 654
    Britax Römer DUALFIX 2 R Столче за кола - Moonlight Blue
    Това столче според вас има ли опция сън напред? Или може както спи на напред да се обърне назад в легнало положение.?

# 655
    • au bout du monde

Изобщо не е мека. Съжалявам, че я купих. Плюе я веднага. Най много харесва на Мам 0-2 месеца. Шишетата също са на Мам и съм много доволна от тях.

# 656
    • Германия
      Това столче според вас има ли опция сън напред? Или може както спи на напред да се обърне назад в легнало положение.?

Да, има. Общо има 4 степени на наклон както напред така и назад обърнато.

# 657
      • Седмото небе

Изобщо не е мека. Съжалявам, че я купих. Плюе я веднага. Най много харесва на Мам 0-2 месеца. Шишетата също са на Мам и съм много доволна от тях.
      Благодаря за инфото! А дали имате възможност да ми покажете тези биби и шишета Мам, от които сте доволни? Линк към продукти или техни картинки от нета, също биха били полезни. Че огледах доста и се обърках...

# 658

Да, има. Общо има 4 степени на наклон както напред така и назад обърнато.

Благодаря ти 😍 ТеоМ83

# 659
        • au bout du monde
        Благодаря за инфото! А дали имате възможност да ми покажете тези биби и шишета Мам, от които сте доволни? Линк към продукти или техни картинки от нета, също биха били полезни. Че огледах доста и се обърках...
        [/quote]

Тези шишета.
        https://www.mambaby.co.uk/collections/baby-bottles/products/mam- … 2-pack-grey-160ml

Тези биби.
        https://www.boots.com/mam-start-soother-0-2-months-unisex-10193640

Общи условия

Активация на акаунт