Търся електронна книга - 28

• 69 287
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, някой попадал ли е на книгата "Спецназ" на Виктор Суворов в електронен формат? Ако да, може ли линк?

Благодаря!

# 481
Търся книгите на Мегън Марч
Сделка с дявола и Късметът на дявола.
Ще съм благодарна valq_991@abv.bg

# 482
Аз така направих забележка в група във фб за търсене на книги и ме изкараха лоша и мрънкаща. Мине се, не мине и някой пуска пост за една и съща книга, която я има качена 100 пъти и дори е по-бързо да я потърсиш с търасчката, вместо да чакаш някой да ти я изпрати. Много ме дразни също, когато постват само снимка/скрийншот без да напишат заглавието. Как аз мога да потърся в търсачката книга по снимка, за да не спамя след 2 години, когато се интересувам от тази книга? Немислещи и мързеливи хора!

# 483
Не търся  и не пращам на такива, дето не питат като хората.Като влезе човек се огледа и вижда как се прави.То да е един набързо, а те всички искат бързо  и веднага, но  че  е с правила за лесно и полезно от опит не им дреме какво са замисляли основателите , участниците в тези групи.И на някакъв непонятен език дето никога няма да излезе с търсачка, че няма да се сетиш как е  писано.И заради това се пишат в пост,  и заради промяна във фейсбук да не се намират, дали случайна или не- но без да се напише в пост под книгата не се откриваше по едно време.Сега  си тегля като видя  за деня и толкова.
Та и  тук си трябва автор, че никой не е длъжен да се рови, а автори много.Не  е "Хамлет" да го знае всеки.

# 484

Изпратих ги 🙂

# 485

Изпратих ги 🙂
Здр. Дали ще може и на мен,, Късмета на дявола''. Благодаря ви предварително... doridimitrova79@gmail.com

# 486
Здравейте,бихте ли ми изпратили Късметът на дявола на Мегън Марч.Благодаря предварително Simple Smile  marielapeneva93@gmail.com

# 487
Искам да попитам дали някой знае дали книгата Driven - K. Bromberg е преведена на български език? И ако я имам бих се радвала да ми я изпратя? rona_99@abv.bg  
Бях чела преди известно време, че се превежда в една група във фейсбук, но не знам имаме на тази група. Ако някой знае би ли ми казал? Благодаря!
И аз се нарежда на опашката... doridimitrova79@gmail.com

# 488
Здравейте, търся книгата на Катрин Байби "Не точно моя". Благодаря предварително.

# 489
Здравейте! Запалиха ме по 2 книги, не ги намирам дори и на английски в сайтовете където можем да търсим. А едната я намерих само на руски, но не ми върши работа.

Та ако някой ги има на английски и иска да ми ги прати, ще го оценя много Innocent
Даже не знам дали ги има преведени на български.

"Out of My Skull: The Psychology of Boredom" - James Danckert, John D. Eastwood
"Unfu*k Yourself: Get Out of Your Head and Into Your Life" - Gary John Bishop

vodoleika21@hotmail.com

Благодаря! Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 490
  • Sofia
Здравейте, много се извинявам, че ще помоля пак за Сделка с дявола, но смених устройствата и явно съм я загубила. Много ще съм благодарна ако някой ми а изпрати отново. Благодаря!
Megigrozdanova@gmail.com

# 491
Здравейте, много се извинявам, че ще помоля пак за Сделка с дявола, но смених устройствата и явно съм я загубила. Много ще съм благодарна ако някой ми а изпрати отново. Благодаря!
Megigrozdanova@gmail.com
https://www.rulit.me/books/sdelka-s-dyavola-download-free-600886.html

# 492

Изпратих ги 🙂

Здравейте е може ли и на мен да изпратите книгите. Благодаря!
ninacvetkova07@gmail.com

# 493
За желаещите на книгата,, Бордън'' 1и 2 на Р. Дж. Люйс, пишете ще ви ги изпратя...Книгите ги имам Благодарение на момичетата от фен преводи(Теди и Нуши).

Моля да ги изпратите и на мен nadeto_nbu@abv.bg

# 494
За желаещите на книгата,, Бордън'' 1и 2 на Р. Дж. Люйс, пишете ще ви ги изпратя...Книгите ги имам Благодарение на момичетата от фен преводи(Теди и Нуши).
Много ще съм благодарна ако ги изпратите и на мен. -    e.o.stoianova@gmail.com

Общи условия

Активация на акаунт