Търся електронна книга - 28

• 69 425
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, търся "Триумфът на Харт" и "Непозволени игри" на Барбара Тейлър Бредфорд. Ще съм благодарна, ако някой ги има.

# 196
  • София
 "Триумфът на Харт" и "Непозволени игри" на Барбара Тейлър Бредфорд има ги тук  https://chitanka.info/person/barbara-taylor-bradford

# 197
"Триумфът на Харт" и "Непозволени игри" на Барбара Тейлър Бредфорд има ги тук  https://chitanka.info/person/barbara-taylor-bradford
Триумфът на Харт го няма в читанката. Другата я свалих.

# 198
  • Видин
Привет! Търся "Грей" на Е. Л. Джеймс. Дръпнах си я от Рулит, но се оказа, че е сам част от нея 😣😣😣 И разбира се свърши на наааай-интересното място 😤😤😤 Много ще съм благодарна, ако някой я има и ми я изпрати. eliks@abv.bg Благодаря!

# 199
Имате поща. Изпратих Ви и двете книги. 🙂

Привет! Търся "Грей" на Е. Л. Джеймс. Дръпнах си я от Рулит, но се оказа, че е сам част от нея 😣😣😣 И разбира се свърши на наааай-интересното място 😤😤😤 Много ще съм благодарна, ако някой я има и ми я изпрати. eliks@abv.bg Благодаря!

# 200
Привет на всички. Търся книгите на Кристина Лорен- Красиво начало и Красиво момче електронни, ще помоля ако някой ги има да даде линк или да ги изпрати. Благодаря предварително

# 201
Привет на всички. Търся книгите на Кристина Лорен- Красиво начало и Красиво момче електронни, ще помоля ако някой ги има да даде линк или да ги изпрати. Благодаря предварително
Здр. Преди да поискате дадена книга, моля проверете първо в читанка и рулит. Относно книгите който искате имаги в рулит

# 202
Има ги в рулит ,можете да си ги изтеглите от там

# 203
Здравейте! Търся Ваканция в Тоскана, на Сюзън Елизабет Филипс...
Благодаря предварително.

# 204
Здравейте,
Търся:
1. Хора на лъжата и
2. Изворът на женската сила.

И не знам дали е за тук другото ми питане, но имаше една българска програма за компютър. Имах я, но ми се наложи преинсталация и сега не помня името. С нея турсиш книга и ти листира потребители,  от които можеш да си я поискаш. Някой сеща ли се коя е?

# 205
Здравейте!
Искам да попитам дали някой знае преведени ли са книгите „Dream again” и „Hope again” на Мона Кастен. Благодаря предварително! Blush

# 206

И не знам дали е за тук другото ми питане, но имаше една българска програма за компютър. Имах я, но ми се наложи преинсталация и сега не помня името. С нея турсиш книга и ти листира потребители,  от които можеш да си я поискаш. Някой сеща ли се коя е?

Mailbooks се казва - има тема тук в мамата.

# 207
Готови сте! 🙂

Имате поща. Изпратих Ви и двете книги.🙂

Здравейте, може ли да ги изпратите и на мен? Предварително благодаря.
vaniakkostova@gmail.com

# 208
Точно! Много ти благодаря!

Mailbooks се казва - има тема тук в мамата.

# 209
За тези, които не успяват в търсенето в РуЛит. Най-лесно е по име на автора. Затова толкова пъти отправяме апел към търсещите, да пишат кой е написал търсеното произведение.
Имайте предвид, че понякога, на руски е различно изписването на имената.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт