Търся електронна книга - 28

• 69 194
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Здравейте.

Търся ел. книга ,,Мистерия в Елингам'' на Морийн Джонсън и ,,Искрено коварен" 1 кн.

Имейла ми е mitevaaaleksandra83@gmail.com

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 09:41 от AnMary

# 317
Търся т.н автобиографични книги за известни български личности.
Понеже за всеки, авторът е различен, не можах да открия такива, освен за Стоянка Мутафова и Стефан Данаилов и то с помощ от темата.
Ако знае някой как да ме упъти, помогне много моля.

# 318
Търся т.н автобиографични книги за известни български личности.
Понеже за всеки, авторът е различен, не можах да открия такива, освен за Стоянка Мутафова и Стефан Данаилов и то с помощ от темата.
Ако знае някой как да ме упъти, помогне много моля.

Да, няколко страници по-назад бях пускала линк към  биографични книги на известни личности. Проверете.

Такааа, редактирам се, понеже се оказва, че не е няколко страници по-назад, а в предната тема.
По-интересното е, че същата дама е искала книгите. Явно не се чете темата, а само се пускат някакви рикуести да се намираме на работа, независимо, че книгите се намират и с обикновенно търсене през гугъл, и още повече са от сайтовете на първа страница.
Това е неуважение към труда на списващите темата!!!!
Моля ви следете за отговори на въпросите, които ВИЕ сте задали!!!!!!

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 08:45 от deede

# 319
Здравейте!

Някой дали може да ми изпрати в epub формат "Кестеновия човек" на Сьорен Свайструп и "Тебеширения човек" на К. Дж. Тюдор?
kalomelam@gmail.com

# 320
Здравейте!

Някой дали може да ми изпрати в epub формат "Кестеновия човек" на Сьорен Свайструп и "Тебеширения човек" на К. Дж. Тюдор?
kalomelam@gmail.com

Не, не мога да повярвам. Потребителят друг, но поста абсолютно еднакъв до последната запетайка🤔
https://bg-mam.ma/p/1177284/40421026

В Мейлбукс я има Тебеширеният човек

# 321
Здравейте, търся книгата "Стопанката на Господ". Търсих в гугъл, но така и не успях да я открия.
Благодаря предварително.

# 322
Здравейте, търся книгата "Стопанката на Господ". Търсих в гугъл, но така и не успях да я открия.
Благодаря предварително.
Дайте имейл и ще ви я пратя.

# 323
Благодаря предварително.

Заповядайте https://ru.b-ok2.org/book/3493597/28b0f8

# 324
Здравейте! Търся книга от поредицата на Елизабет Ноутън Безсмъртни пазители. Книга 1 я прочетох на един дъх и сега се надявам да открия и книга 2. Книга 3. я намерих в рулит. Благодаря предварително.
desire1904@yahoo.de

# 325
  • София
Ноутън, Елизабет. Безсмъртни пазители. Кн. 2. Свързани - https://dox.abv.bg/download?id=7c5c0cb76e# - Линк за сваляне

# 326
Здравейте, някой има ли "Кръвен обет" на Дж. Р. Уорд или да ми каже от къде мога да я изтегля? Благодаря предварително! Simple Smile

# 327
Търся "Небето се завърна" и "Това, което името ти крие" на Клара Санчес

# 328
Здравейте,
някой има ли книга 3 на Мона Кастен - Спаси ни? Ако някой я има моля да я сподели. мейл: irina_zlatkova@abv.bg

# 329
Благодаря, дами, успях да си сваля "Стопанката на Господ".

Общи условия

Активация на акаунт