Търся електронна книга - 28

• 69 242
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте!

Някой дали може да ми изпрати в epub формат "Кестеновия човек" на Сьорен Свайструп и "Тебеширения човек" на К. Дж. Тюдор?
kalomelam@gmail.com
Ето "Тебеширеният човек". В .FB2.ZIP формат е, но всички програми, които отварят .EPUB, нямат проблеми и с .FB2.ZIP.

# 331
Благодаря!

# 332
Здравейте откъде мога да си изтегля всички книги на АРЛЕКИН Романс никъде не ги намирам в читанка ги има половината .Благодаря

# 333
Здравейте,
някой има ли книга 3 на Мона Кастен - Спаси ни?

# 334
Здравейте,

Някой може ли да ми изпрати книгата на Гал Сасон -Едно желание може да промени вашия живот.
Благодаря Simple Smile

atanasova_rv@abv.bg

# 335
Здравейте,
някой има ли книга 3 на Мона Кастен - Спаси ни?
Днеска си взех поредицата от lidl по 6 лв. бяха, ако не успеете да я намерите,може да си купите

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 21:00 от tani4ka993

# 336
  • Бургас
Днеска си взех поредицата от lidl по 6 бяха, ако не успеете да я намерите,може да си купите
В Бургас не съм я виждала, а всеки път преглеждам книгите. Иначе това определено е слаба предица. Предишната на Мона Кастен беше добра. Тази ....... пълна боза

# 337
Здравейте! Имате ли в електронен вариант “Бяла хризантема” на Мери Лин Брахт или други книги на източна тематика?
Благодаря asia_karamfil@abv.bg Heart

# 338
  • София
Здравейте,
Да питам книгите на Мария В. Снайдер преведени ли са на български език. По точно поредицата Study?

# 339
Търся  '' Неразгаданите мистерии на България'' на Андрей Кудин

# 340
Здравейте, търся поредицата Холи Спрингс  на Бранди Толър , без първата- костюмарът, която  имам. Моля ако някой ги има да ми  ги изпрати  на имейл shtily@abv.bg  или да пусне линк да ги изтегля.
Предварително благодаря.

# 341
Здравейте, търся поредицата Холи Спрингс  на Бранди Толър , без първата- костюмарът, която  имам. Моля ако някой ги има да ми  ги изпрати  на имейл shtily@abv.bg  или да пусне линк да ги изтегля.
Предварително благодаря.

Здр. Пращам ти книга 2 Опората. Приятно четене

# 342
Предварително благодаря.

Здр. Пращам ти книга 2 Опората. Приятно четене

благодаря

# 343
Здравейте,
Търся "Човекът сянка" на Коуди Макфейдън или която и да е книга от неговата поредица?
Благодаря ви и хубав ден!

# 344
  • София
Коуди Макфейдън_1_Човекът сянка - https://dox.abv.bg/download?id=20ea7c9b35# - Линк за сваляне

Коуди Макфейдън_2_Лицето на смъртта - https://dox.abv.bg/download?id=8d1e78dc8b# - Линк за сваляне

Коуди Макфейдън_3_Тъмната страна - https://dox.abv.bg/download?id=dd71edba84# - Линк за сваляне

Общи условия

Активация на акаунт