Търся електронна книга - 28

• 69 214
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте търся книгата З като закови ме на Алис Клейтън , успях да намеря в коментарите линк за сваляне но вече не е активен, ще съм благодарна ако ми я пратите.

# 541
Валентина, изпратих линк на лично

# 542
Здравейте търся книги на Pdf
Розамунд Пилчер- Завръщане у дома два тома е на български навсякде търсих има на английски и руски.
И ако някоя от Вас пак на Рdf има цялата поредица на Рансъм Ригс- " Домът за чудати деца" 5 тома са до момента. Намерих само първата книга. Другите са
" Градът на гладните"
" Библиотека за души"
" Атласна дните"
"Приказки за чудати".
Ще съм Благодарна ако ги имате и ги споделите с мен....
Имеил
v14@abv.bg

# 543
Здравейте,
някой има ли книгите на Шанън Макена от поредицата Маклауд и приятели. Мисля само първите две са преведени на  български  - Зад затворени врати и Мъж в сянка.
joanna_georgieva@yahoo.com

# 544
Здравейте,
някой има ли книгите на Шанън Макена от поредицата Маклауд и приятели. Мисля само първите две са преведени на  български  - Зад затворени врати и Мъж в сянка.
joanna_georgieva@yahoo.com
на бг няма други, пращам ти тези

# 545
  • Бургас
има цялата поредица на Рансъм Ригс- " Домът за чудати деца" 5 тома са до момента. Намерих само първата книга.
https://mega.nz/folder/W3xh0aST#RtphomnRk6WooAqtu4KmSg
тук има три тома + сборник разкази
можете съвсем лесно да си ги конвертирате в желаният от вас формат тук https://ebook.online-convert.com/convert-to-pdf
Книга 5 е от тази година и все още не е издадена на бг.

# 546
Здравейте, търся поредицата на Елизабет Хойт - Порочни намерения, Опасни удоволствия и Скандални желая. Благодяря предварително.

# 547
# 548
Благодаря много!

# 549
Здравейте, търся поредицата на Елизабет Хойт - Порочни намерения, Опасни удоволствия и Скандални желая. Благодяря предварително.
Само първата на мерих тук:
 https://www.rulit.me/author/hojt-elizabet/bg/1/date

# 550
Здравейте!
Къде мога да намеря 365 дни поредицата на английски или български език?
Благодаря предварително Simple Smile

# 551
Здравейте!
Здр. Пуснете имейл да ви изпратя трите части на английски. На български все още я няма🙂

# 552
Здравейте, някой дали има Хоук на Р.Дж. Люис?!
Благодаря!

nadeto_nbu@abv.bg

# 553
Здравейте, някой дали има Хоук на Р.Дж. Люис?!
Благодаря!

nadeto_nbu@abv.bg
Здр. Имам я от 1 до 11 глава. Останалите глави все още се превеждат. Ако желаете ще ви я пусна. 🙂

# 554
Здравейте!
Здр. Пуснете имейл да ви изпратя трите части на английски. На български все още я няма🙂
Здравейте! Извинявам се, че се повтарям, но понеже не ми е изпратена, ще може ли и на мен да я пратите
Djachko2011@gmail.com

Общи условия

Активация на акаунт