Търся електронна книга - 28

• 69 278
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Може ли и за мен "Вила с басейн" на Херман Кох?
aysuncheto@abv.bg

# 601
  • Варна
Здравейте!
Някой има ли книгата в електронен вариант "Уличният котарак Боб" , да ми я изпрати?
ivenceto0_98@abv.bg
Благодаря!
Ако искате повече хора да опитат да потърсят книгата в интернет вместо Вас, няма нужда да се самоцитирате през няколко часа. Просто напишете кой е нейния автор.. Не го приемайте за заяждане. На всеки няколко страници се отправя този апел + описанието в първия пост.
То стига в гугъл търсачката да се напише - котарак Боб рулит - и веднага излиза откъде може да се изтегли безплатно.

# 602
Здравейте!Търся ,,Неразбрана” на Девни Пери😃Ако някой я има ще се радвам да ми я изпрати на gergana8310@abv.bg

# 603
Здр. Пращам,, Забивката'' и,, 365'дни на англ 3-те части. Приятно четене🤗
Здравейте! Може ли и на мен да изпратите "365 дни"? Търсих я навсякъде и я намерих в една група във фейсбук, но не могат да се изтеглят...
Благодаря предварително!
yanakieva_eu@abv.bg

# 604
Здр. Пращам,, Забивката'' и,, 365'дни на англ 3-те части. Приятно четене🤗
Здравейте! Може ли и на мен да изпратите "365 дни"? Търсих я навсякъде и я намерих в една група във фейсбук, но не могат да се изтеглят...
Благодаря предварително!
yanakieva_eu@abv.bg
Готово. Приятно четене

# 605
Разбирам, но аз търсих  и намирам електронни варианти, които трябва да се закупят,  безплатно не намирам,  затова се обърнах за помощ тук. Явно не зная къде да търся Simple Smile)))

Автор е Джеймс Боуен , уличният котарак Боб. 
Ето го автора  , извинявам се, че съм пропуснала споменаването му. Simple Smile

Още веднъж благодаря,  ако някой реши да помогне и да се отзове.  Simple Smile

Имейл: ivenceto0_98@abv.bg

# 606
# 607
  • Mediterraneo
Може ли и за мен "Вила с басейн" на Херман Кох?
aysuncheto@abv.bg

Готово.

# 608
Здравейте, търся "Дни на самота" на Елена Феранте, мейлът ми е silviaa2000@abv.bg. Благодаря предварително!

# 609
Здравейте, търся "14 дни детокс" на Надя Петрова. Имате ли идея дали я има в електронен формат?
https://dox.abv.bg/download?id=d039ed50bf# -> линк за сваляне

# 610
Здравейте! Случайно на някой да му се намират книгите на Девни Пери? Благодаря предварително! shmatarok1992@gmail.com

# 611
  • София
Здравейте, търся "14 дни детокс" на Надя Петрова. Имате ли идея дали я има в електронен формат?
https://dox.abv.bg/download?id=d039ed50bf# -> линк за сваляне
Благодаря ви

# 612
Здравейте! Случайно на някой да му се намират книгите на Девни Пери? Благодаря предварително! shmatarok1992@gmail.com
https://www.rulit.me/series/lark-kouv
Открих само Неуверена

# 613
Здравейте, търся  „365дни ”на Бланка Липинска трите книги.  Ако някой ги има,може ли да ми ги прати на  gold_ladj@abv.bg  ? Има долна черта между двете думи.Благодаря предварително

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 23:24 от Златина Димитрова 666014

# 614
  • Sofia
Здравейте, търся  „365дни ”на Бланка Липинска трите книги.  Ако някой ги може ли да ми ги прати на  gold_ladj@abv.bg  ? Благодаря предварително

Може ли и на мен dancheva@mail.bg

Общи условия

Активация на акаунт