Коя песен слушате сега - 47

• 19 820
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Агент под прикритие
Ooo, кавъри. Чай и от мен едни:

И същата песен, изпята от същия вокал, почти 30 години по-късно:

ПП: лека му пръст на Фърджи...

# 646
# 647
Straight outta Bosnia

# 648
  • Агент под прикритие
Тия маймуни имаха много чести включвания лайв по време на карантината. Кефят... Simple Smile

Лакуната много стават, особено за път.

# 649
# 650
  • тук, на мястото си
Песен, която те натъжава.

Винаги  плача на тази песен на Емил Димитров

# 651
Песен, която ме натъжава. Прекалено ми е близък текстът до сърцето. На живо, като я слушах миналата година на Hills of Rock, си изревах очите като малко дете

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 15:02 от FlameV

# 652
А на мен ми е лирично Simple Smile

# 653
2017ста година, соловият концерт на Съли. Годината, в която си отидоха Крис и Честър. Това е видео на трибюта, който Съли направи тогава за тях, и за всички отишли си. Това е единственият път в живота ми, в който съм виждала пълна зала, в която всички хора да плачат едновременно, без значение пол и години. Удари ни всички жестоко в емоциите

# 654
# 655
# 656
# 657
2017ста година, соловият концерт на Съли. Годината, в която си отидоха Крис и Честър. Това е видео на трибюта, който Съли направи тогава за тях, и за всички отишли си. Това е единственият път в живота ми, в който съм виждала пълна зала, в която всички хора да плачат едновременно, без значение пол и години. Удари ни всички жестоко в емоциите

Тогава,когато можех да ходя по концерти не го направих!
Едно от нещата за които съжалявам.След последните два,които посетих Simple Smile
Само клипа като гледам и настръхва кожата ми,а на живо е било...Даже не мога да си представя ..

# 658
# 659

Общи условия

Активация на акаунт