The Handmaid's Tale - Тема IV - "Nolite te bastardes carborundorum"

• 37 224
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ще чакам септември, но се сещам и за измъчените последни сценарии, дано този път върнат нетърпението ми за всяка серия.

# 481
Скрит текст:
Видях снимка от снимачната площадка, на която Серена държи бебе.
Аз нямам търпение за новия сезон. Радвам се, че Елизабет Мос продължава и че сериалът не е поел към сюжета на втората книга.

# 482
  • София
Това ще е последния сезон, нали така?

# 483
  • София
Не мисля, не са казвали такова нещо.

# 484
Напротив,след края на последния ( за мен изключително слаб) сезон,казаха че ще снимат последен(който вмомента се случва).
Според мен Джун ще се върне в Гилиад,за да ги съсипе до основи.Канадеца и Серена ще се съберат и ще отгледат детето заедно.Джун я виждам с Ник...в общи линии финал,който да се хареса на всички.

И аз искам да приключват вече,за да не се омажат и да развалят вкуса на тв шоуто.

# 485
  • София
Не намирам информация че ще е последният сезон, пише единствено че е обновен за 5 ти сезон, обикновено след премиерата обявяват за следващ сезон дали ще има.

# 486
Аз даже бях чела, че мислят до десети да продължават.

# 487
Според мен ако Серина си заживее кротко с канадеца, няма да е финал, който ще се хареса на всички.
За мен тя трябва да страда и то много.

# 488
Aз лично бих била доволна ако Серена си заживее кротко с канадеца.
Много израстна от сезон 1 и накрая си даде сметка колко сбъркана е системата им в Гилиад,дори загуби пръст в борбата й на жените да им е разрешено да четат Библията.
Разбира се,заслужава и някакъв вид наказание,но я искам жива,здрава и щастлива.

# 489
  • Вестерос
Според мен следващият сезон ще завърши с прелюдия към втората книга.

# 490
  • София
В момента сериала е много актуален, покрай случващото се в САЩ с отмяната на правата за аборт, та най вероятно ще яхнат вълната ако се справят добре със сезона

# 491
И според мен финалът за Серена не трябва да хубав. Май всички забравихме, че тя е идеолога на Гилеад. Не заслужава нищо хубаво да й се случва.

# 492
  • София
Да, ама е жена и със сигурност ще има 'изкупление' за нея.

# 493
Да, вярно историята е супер феминистка Joy макар да е писана в други времена (поне началото й), но все пак Серена унищожи живота на безброй жени. 
Да, вярно загуби един пръст, но това е нищо в сравнение с извращенията, които преживяха останалите. Да не говорим, че вече намирайки се в свободна Канада пак остана вярна на Гилеад, вярно по чисто егоистични подбуди. Тя просто е една ужасна егоистка, която е измислила цяла идеология само за да постигне желанието си за дете.

В момента сериала е много актуален, покрай случващото се в САЩ с отмяната на правата за аборт, та най вероятно ще яхнат вълната ако се справят добре със сезона

Казваш, че с бавни, малки стъпки вървим към Гилеад? Не съм разбрала (не гледам и не чета новини никакви, че ми влияят зле на психиката Joy) Федерално ли е това за правата за аборт или в определени щати?

# 494
  • София
Всеки щат сам ще определя правилата, а голяма част от щатовете са консервативни и веднага ще забранят абортите.

Общи условия

Активация на акаунт