The Handmaid's Tale - Тема IV - "Nolite te bastardes carborundorum"

• 37 071
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Уаууу, че хубава изненада. Много ми хареса.  И Ник се връща..
Наистина ли ще са само 4 епизода?

# 61
  • Вестерос
В имдб са 10

# 62
  • Варна
Оказва се че са били заснели четири епизоди преди пандемията https://scifi.bg/novini/2021/02/prisluzhnitsite-na-vojna/

# 63
# 64
  • Варна
Страшно е интересен трейлъра.

# 65

Ех, изглежда като последен сезон. Просълзих се.

# 66
Уау - нямам търпение! Настина се очертава много интересен сезон! То не остана....................

# 67
Страхотен трейлър! Нямам търпение за новия сезон, изглежда страаашно интересно.
Скрит текст:
Плакатите "Free the Waterfords" и "Bless you Serena" са ми най-озадачаващато нещо в този трейлър, понеже се държат от нормално облечени хора. Wtf, дет'се казва на чист български. Joy
Най-сетне навих мъжа ми да гледа сериала и сега повтарям старите сезони с него.

# 68

Hushed а може ли кратко резюме за незнаещите английски.. като мен. Joy
Не, че не е въздействащ трейлъра и така, ама все пак.

# 69
  • Вестерос
Казват на Джун, че ако се върне в Гилиад може да я измъчват дори.

Ник я търси. Една от Мартите му казва, че е по-добре без нея.

Леля Лидия иска да я намерят и да ѝ я дадат на нея, и че вече 19 дни я издирват и тя се изплъзва на войниците.

Забравих ѝ името на тази без окото уфф, та тя казва имаш сериозен брилянтен план като въпрос.

Джун казва, че е обещала да ги нарани, както те са ги наранили.

Мъжки глас казва, че сутринта е кацнал полет от Гилиад в Канада с деца на борда.

Фред казва, че започва война.

Джун казва, че са дошли да се бият, другата казва, че Джун е дошла да се бие.

Лорънс казва, че не може да я спаси, нали разбираш, някой не искат да са спасени.

Джун казва ние сме тези, които сме чакали.

Мойра казва, че Джун е враг номер едно в Гилиад. Че няма да издържи още една седмица тук.

Лорънс казва, че може би тя е изпълнила своето предназначение и е време да се продължи напред. Ник казва, че не може.

Фред казва, че ще я намери.

Джун казва да бягат

Фред казва, че ще я убие.

Джун казва как ще се справя, всичко, което й се е случило е заради мен.

Мъжът на Джун казва, че тя е избрала да остане в Гилиад и не може да моли Господ за нещо, което тя не иска (бебето е много сладко)

Всичко се е променило. Светът ...тук не чувам.

после не чувам какво казва Ник на Джун и тя на него.

Джун казва- ти разруши целият ми живот,  моето семейство,  моите приятели, страната ми и тук чувам, че казва моето дете.

Накрая Джун казва, че иска справедливост.

# 70
Tiffany, много, много ти благодаря Hug
Аз схванах само това: Джун казва- ти разруши целият ми живот,  моето семейство,  моите приятели, страната ми и тук чувам, че казва моето дете
Велика сцена ще е това, нямам търпение.

# 71
Супер скрипт е направила Тифани.
Имам само една дребна поправка. Първото изречение - мисля, че и казват "Мис Осбърн, ако бъдете върната в Гилиад, ще бъдете ли обект на мъчения, ще има ли рикс за живота ви или риск за жестоко и необичайно третиране или наказание." Същото нещо питаха Емили, когато премина границата в трети сезон през реката.

Фред: The world is tilted on its axes. - някой, ако може да помогне, понеже аз само предполагам какво значи, не съм сто процента сигурна.

Струва ми се, че Ник казва за Джун "Freedom agrees with you" (Свободата ти отива?), а тя му отговаря "Ние не сме свободни. "

Серина кога може да е забременяла? Аз нямам спомен вече.
Ник изглежда много възмъжал.

# 72
  • Вестерос
Да първото беше като въпрос и по-дълго, но не ми се връщаше да го чуя и затова резюмирах Grinning

Серина бременна? Май съм го пропуснала това.

The world is tilted on its axis. е някакъв израз, който не знам как се превежда. Иначе буквалният превод е Светът е наклонен по оста си.

# 73
Ами, дадоха някаква снимка от ехограф в плик (не ми се смейте, не знам как точно се нарича) на Фред. Четох предположения, че Мисис Утърфорд е бременна.
Охх, нямам търпение.

# 74
  • Вестерос
Те май не са ги давали двамата да правят секс. Освен да е било като бяха в Канада или тя да е спала с оня канадеца, ама нали уж не може да има деца.

Общи условия

Активация на акаунт