Обзор 2020 г.

• 41 746
  • 380
  •   1
Отговори
# 315
Sol Luna, Сол анимацията е много "по-жива" от тази на Blue-то.

# 316
Утре си тръгваме от Мирамар. Изключително впечатлена съм от всичко. Вкусна храна, усмихнат персонал, добра хигиена. Всички възможни "Ковид мерки", са взети и се изпълняват стриктно.
За жалост, през престоя ни, имахме само жълти и червени флагове. Плажът използвахме много рядко.
Децата се забавляват, ние също.
Има лунапарк в близост а днес посетихме и зоологическа градина "Горица" (около 15 км от хотела).
Оставаме със страшно позитивни чувства и желание да се върнем пак. Личи си, че нещата са правени с мисъл и желание, за разлика от повечвто комплекси, които сме посещавали.
Има си го проблема с шезлонгите. Видиш ли закапени кърпи с огромни щипки - немец е и е станал в 6, за да запази първа линия. Но това не ни притесняваше. Ставахме, закусвахме и в 10 часа, пак се намираха 2 шезлонга.
Общо взето, 6 от 6 точки Simple Smile
Здравейте, храната от персонала ли се сипва или всеки сам? Има ли много хора в хотела и отразява ли се че и другият хотел Рейна ползват съоръженията и ресторантите на Миримар?

# 317
  • ГО
Храната си я сипвате сами. В ала карт ресторантите е със сервитьори и с меню. От миналия петък и корабчето работи. Хората от Рейна си седят е Рейна. В Мирамар не се срещат. Минават само транзит.
Миналата седмица бяхме в Мирамар, а преди това 2 пъти в Рейна и имам наблюдение.

# 318
  • Пловдив
Никога не съм почивала в Обзор.Винаги Несебър,Приморско а в последните 7 години в Анталия.Тази година съм решила отново да е България от 04.09.Гледах и се спрях на Мирамар.Какво е вашето мнение ?Струва ли си парите и дали ще ни хареса?Ние сме само двама възрастни с пораснали деца.Приемам и други предложения.Благодаря!!!

# 319
  • В.Търново
Никога не съм почивала в Обзор.Винаги Несебър,Приморско а в последните 7 години в Анталия.Тази година съм решила отново да е България от 04.09.Гледах и се спрях на Мирамар.Какво е вашето мнение ?Струва ли си парите и дали ще ни хареса?Ние сме само двама възрастни с пораснали деца.Приемам и други предложения.Благодаря!!!
Препоръчвам ви хотел от веригата Грифид на Златни пясъци. Тъкмо имат отстъпки сега.Даже и в Грабо са ги пуснали.Нивото там е високо.

# 320
  • Sofia
Здравей Славейче, без да съм почивала лично, от прочетеното и проученото за хотела, определено смятам, че ще ти хареса. Другото, което смело мога да ти предложа, знаейки хотелите, които посещавате е  РИУ Хелиос Бей също в Обзор, както и Дюни Роял Ризорт (Марина Роял Ралас или Марина Бийч). За Дюни мога да дам лично мнение от тази година. 😀 За РИУ отзивите са от миналата година, от колега, който този година пак ще е там.  Приятна почивка ти желая. 😀

# 321
Ще ви хареса, почивате в Турция. Хотела не отстъпва по турските. Територията не му е много голяма но пък другото компенсира.

# 322
Храната си я сипвате сами. В ала карт ресторантите е със сервитьори и с меню. От миналия петък и корабчето работи. Хората от Рейна си седят е Рейна. В Мирамар не се срещат. Минават само транзит.
Миналата седмица бяхме в Мирамар, а преди това 2 пъти в Рейна и имам наблюдение.

Не съм ходила все още в Мирамар и не съм наясно, затова да попитам - за алакарт ресторантите и особено за това Корабче трябва ли предварителна резервация за вечеря?
Също така има ли някакви тематични вечери? Някъде бях прочела, че на 5 дни има суши и скариди..

# 323
  • Sofia
Русалка, не намерих оферти от Грифид хотели в Грабо, може ли линк към офертата? Благодаря предварително. 😀

# 324
  • ГО

Не съм ходила все още в Мирамар и не съм наясно, затова да попитам - за алакарт ресторантите и особено за това Корабче трябва ли предварителна резервация за вечеря?
Също така има ли някакви тематични вечери? Някъде бях прочела, че на 5 дни има суши и скариди..
Трябва резервация, но само за вечеря. За обяд - не трябва. В основния ресторант не трябва резервация. По принцип през вечер е тематична кухнята. Азиатска, българска, италианска... Един път в седмицата, четвъртък, е Гала-вечеря, където има и от пиле мляко. Невероятно изобилие!
Погледни страницата им във фейсбук и ще се ориентираш.

# 325
Здравейте, има ли някой почивал тази година в Sunrise Blue Magic Resort? Резервирахме там, но малко ми е притеснено дали всичко ще е на ниво.

# 326
  • В.Търново
Русалка, не намерих оферти от Грифид хотели в Грабо, може ли линк към офертата? Благодаря предварително. 😀
Хотел Болеро.
https://grabo.bg/all-incl-v-zlpiasatzi-0dvhtw9

Хотел Арабела.
https://grabo.bg/liato-v-zl-piasatzi-0wmd7bs

Хотел Вистамар.
https://grabo.bg/liato-v-zlatni-piasatzi-0kdv8
https://grabo.bg/all-incl-v-zl-piasatzi-04vm9

# 327
През агенция на нас ни излезе малко по-евтино.

# 328
  • Sofia
Благодаря Русалка! 🤗 Забранила си получаването на лични съобщения. 😀

# 329
Здравейте, има ли някой почивал тази година в Sunrise Blue Magic Resort? Резервирахме там, но малко ми е притеснено дали всичко ще е на ниво.
Здравейте,
бяхме там в началото на юли. Хигиената е на отлично ниво. Персонала също-всички бяха много любезни. Храната -разнообразна и вкусна. Определено бих почивала отново там. Питайте, ако нещо друго ви интересува!

Общи условия

Активация на акаунт