Обзор 2020 г.

• 41 810
  • 380
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, дали сега има представления в амфитеатъра?Лунапаркът работи ли? Препоръчайте ми и ресторант около парка с вкусна храна на прилични цени.  Благодаря!
Няма представления в амфитеатъра,лунапаркът работи.Ресторанта на хотел Дуков и този до него-мисля Калина се казваше.
Благодаря, Дани! Жалко за амфитеатъра.

# 121
Някой вече със снимкимот Мирамар Simple Smile

# 122
Извинявам се, сигурно е коментирано в предишни теми, но не откривам. Как е плажът пред Мирамар, плитко ли е или бързо става дълбоко?

# 123
Здравейте някой с отзиви за хотел Аристократ? Знаете ли място в Обзор, на което да се продават миди с черупки, пазар или др. Поздрави!

# 124
  • На плажа
На пазара,срещу ресторант Ореха има магазинче за прясна риба и миди.Вчера взех,страхотни са.
Има и още един магазин на центъра срещу хотел Туди.

# 125
Аристократ ползват ресторанта на хотела, в който ние отсядахме вече 3 години Black sea. Хотела е хубав, външно, вътре само от снимки съм виждала. Забелязала съм, че отсядат основно руски туристи. Ползват и басейна на нашия хотел, може би имат договора. Плажа е супер близо, локацията им е много добра, за 2 мин си до плажа на  Риу Хелиус
Здравейте някой с отзиви за хотел Аристократ? Знаете ли място в Обзор, на което да се продават миди с черупки, пазар или др. Поздрави!

# 126
А този Black sea? Предполагам сте доволни щом отсядате 3 години подред.Споделете мнение,има ли много хора,басейна ми изглежда малък, храната как е? Защото като цена е супер,а и на снимките изглежда добре хотелчето.Плажа наистина ли е на 100 метра и пеша на какво разстояние е от центъра?

# 127
Харесва ни много, съотношение цена, качество за нас е ок. Басейна не е огромен, но е достатъчен, никога не е бил препълнен. Закуската е включена, на блог маса, изключително разнообразна. Стаите са доста широки, прилични, чисти. На нас много ни харесва, с малко дете сме на 3 г. Живот и здраве на 25.07 сме там. Плажа наистина е на 100 м. За 2 мин. Хотела се намира до Казабланка, ако мога да ви ориентирам.

# 128
Здравейте,
Предвид ситуацията и доста затворените ресторанти,да ми препоръчате работещ,рибен такъв в града,но ако има актуални отзиви.
Чудя се дали все пак рибата ще е прясна,като няма толкова клиенти....
Поне сафридче и миди, ми се хапва...

# 129
  • На плажа
Морска Перла,на плажа се намира.Всичко винаги им е прясно и вкусно.

# 130
Някой дали може да сподели място за паркиране (може и платен паркинг ) и ориентировъчни цени в района на центъра?

# 131
На пощата  има паркинг. До градинката на центъра има паркинг. Иначе може да спреш навсякъде в улички те около центъра. То сега няма толкова наплив. А разстоянията са малки там та 2,3,5 минути пеш не е кой знае какво.

# 132
На пощата  има паркинг. До градинката на центъра има паркинг. Иначе може да спреш навсякъде в улички те около центъра. То сега няма толкова наплив. А разстоянията са малки там та 2,3,5 минути пеш не е кой знае какво.

Много благодаря!

Ориентировъчно дали знаете цени за престой от 24 часа?
Притеснявам се от това, че дори и на google map ми излезе автомобил в уличка със сложена скоба.
https://www.google.bg/maps/@42.8178926,27.8801258,3a,29.4y,110.85h,79.25t/data=!3m6!1e1!3m4!1sUmfsdbmdUOknnJQow2DDLQ!2e0!7i16384!8i8192?hl=en

# 133
За 36 години никога не сме имали проблеми. Даже не знам дали и къде има платен паркинг. Ааа на Хелиуса май е платен

# 134
Тук

Улицата пред буса е платен паркинг. Левче за час, на денонощие не знам колко е.

Общи условия

Активация на акаунт