Обзор 2020 г.

• 41 831
  • 380
  •   1
Отговори
# 135
Преди минаваше паяк по ул. Черноморска /крайбрежната/ и вдигаше наред коли. Проверете си хубаво да не ви глобят или да ви вдигнат колата. Големите хотели си имат паркинги. Къщите за гости също държат по някое и друго място пред тях или в двора им, но не всички. Питайте в самото място за настаняване как е уреден този въпрос.

# 136
В Аристократ ли сте? Те си имат места за паркиране. А центъра ви идва далеко от там

# 137
  • На плажа
10 мин. до центъра не е далеко,може да го считате за лека разходка из града.

# 138
Ами те от Аристократ са посочили, че са на 500 метра от центъра и на 350 метра от централния плаж. Аз имам възможност за резервация в хотел Аристократ, но имало и къща за гости Аристократ. Това което ни предлагат е мъничка стая без веранда, където да си изнасяме хавлийте от плажа да съхнат и се чудя за друго място за настаняване. Спрях се на Апартаменти и стаи за гости “Злати” те пък нямат къде да се паркира и затова гледам варианти за паркиране. В случай, че предложите друго място  за настаняване с възможност за паркиране, което да не е лошо ще съм ви благодарен.

# 139
Привет на всички Sunglasses Има ли вече почивали в Казабланка тази година да споделят впечатления -  храна, чистота, плаж?
Ние сме от 24 Юли и имам още време, но всяко ново мнение би било полезно. За храната ме интересува дали на обяд има зеленчукови крем супи. Ще бъдем с бебе на 10 месеца и тя все още яде пасирана храна. Друга опция за нея би била дестка кухня. Има ли такава в града? За закуска и следобено хапване съм сигурна че нещо ще мога да й измислям, но обяда за нея ми е най сложен. Благодаря предварително на всички
Привет, вчера се върнахме от Казабланка, много съм доволна от хотела, имам и някои забележки, но дребни такива. Бяхме настанени в апартамент, впечатлена съм от чистотата, за първи път да не съм погнусена от баня в хотел. Плажът също е много добре, много шезлонги с чадъри, чисто като пясък и вода, но традиционно за Обзор - дълбоко. В началото на престоя ни беше доста празно, нямаше проблем да се намери шезлонг на 1-2 линия, какъвто ние търсим заради децата. От няколко дни се понапълни с туристи - основно румънци. За храната ще трябва да ви разочаровам, че супата е само по 1, някой път е таратор вместо супа. Не съм се заглеждала какъв вид е честно казано, защото ние с децата наблягахме на салати и месо Simple Smile Ако имате други въпроси, питайте. Персоналът е с маски и ръкавици, навсякъде има диспенсъри за дезинфектант, но пък от гостите никой не е с маска на закрито - това, което ме подразни най-много.

# 140
Здравейте, чудим се за комплекс Аурора в Обзор. Някой бил ли е там. Търсим тихо и спокойно място на първа линия до плажа. Плажът дали става за малки деца там. Плитък ли е? Как е в Обзор сега? Има ли много хора? Ако може препоръчайте ми друго спокойно място.

# 141
Ами те от Аристократ са посочили, че са на 500 метра от центъра и на 350 метра от централния плаж. Аз имам възможност за резервация в хотел Аристократ, но имало и къща за гости Аристократ. Това което ни предлагат е мъничка стая без веранда, където да си изнасяме хавлийте от плажа да съхнат и се чудя за друго място за настаняване. Спрях се на Апартаменти и стаи за гости “Злати” те пък нямат къде да се паркира и затова гледам варианти за паркиране. В случай, че предложите друго място  за настаняване с възможност за паркиране, което да не е лошо ще съм ви благодарен.
Преди 2-3 години почивахме в къща за гости Дана. Останахме доволни. Има места за паркиране. Съвсем близо е до плажа и до центъра. Има чудесен двор с оборудвана кухня, барбекю и  посуда. Собствениците са много любезни.

# 142
Преди 2-3 години почивахме в къща за гости Дана. Останахме доволни. Има места за паркиране. Съвсем близо е до плажа и до центъра. Има чудесен двор с оборудвана кухня, барбекю и  посуда. Собствениците са много любезни.
За съжаление нямат свободни места за желаните дати. Иначе наистина е уникална къщата и отзивите. Предлагат само легло тип спална, а ние искаме две отделни легла...

# 143
А случайно отзиви за къща за гости Джулайн морнинг? То е само мущувка, няма изхранване, но все пак някой да я е посещавал?

# 144
Здравейте,
Моля за информация относно частна детска кухня в Обзор. Ще съм благодарна за контакти.Хубав ден на всички!

# 145
Здравейте,
Моля за информация относно частна детска кухня в Обзор. Ще съм благодарна за контакти.Хубав ден на всички!
Този въпрос се задава всяко лято. Отговорът е, че няма частна детска кухня. В другата тема за море в България, форумка беше споделила, че има детска кухня в Бургас, която доставя храна по другите населени места по южното Черноморие.

# 146
Здравейте,
Този въпрос се задава всяко лято. Отговорът е, че няма частна детска кухня. В другата тема за море в България, форумка беше споделила, че има детска кухня в Бургас, която доставя храна по другите населени места по южното Черноморие.
Здравейте,
Благодаря Ви! И тази информация ми е полезна! Всичко добро!

# 147
Бих искала да попитам кой плаж в Обзор е подходящ за малки деца. В смисъл да е плитко в началото повече метри и да не се образуват големи вълни-южен, северен, централен?

# 148
Ами той плажът е един, открит, голям и често духа и има вълни. Май няма такова масто, където да има плавен вход в морето. Първоначално има едно хлътване и после пак става по-плитко, но за малко навътре. После си става дълбоко. Определно не е за само малко дете да се къпе в морето. С една идея по-плитко е в централната част на плажа и пред големите хотела в северната му част. Южната поне преди беше неохраняема и с камъни във морето. Горе на качената снимка на темата където се вижда парка и синият хотел там е централната част на плажа. В дъното е южната, а от хотел Риу Хелиос Бей натам е северната част.
Ето тук се вижда част от северният плаж.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 18:09 от fatalina

# 149
Благодаря ти за отговора. Понеже се загубих от разглеждане на хотели, дали можеш да ми препоръчаш сравнително спокоен  сносен хотел с басеин на плажната ивица?

Общи условия

Активация на акаунт