Обзор 2020 г.

• 41 808
  • 380
  •   1
Отговори
# 195
Някой с отзиви от Риу хелиос бей от тази година? Заетост, обслужване в предвид слабият сезон и най-вече има ли и ги и тук (Обзор като е на север) стадата щипалки в морето...
От години почиваме в Обзор, но щипалки никога не съм виждала. Предполагам, защото не е залив, а открит бряг.

# 196
  • ВАРНА
Няма никакви щипалки и каквито и да било гадинки - водата и пясъка винаги са чисти край Обзор.

Вече/от 18 юли/ почна и да се пълни нявсякъде по морето.
  Хотелите компенсират спрените полети на германци - британци и руснаци  с румънци и поляци.

# 197
  • Зеленият рай в сърцето на България
Някой има ли впечатления кой аквапарк е по-подходящ за посещение със 7 годишно дете? Аквапарк Несебър или Екшън аквапарк Слънчев бряг?

А как са цените на чадърите и шелонгите тази година?

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 12:30 от frozenInside

# 198
Вчера се за върнахме от Кондо хотел Валентина. Останах много приятно изненадана от дружелюбните домакини. Има външно барбекю, което ползвахме две от вечерите. Интернета е с много добро покритие. Телевизията не е ок. Намира се до парка и е много близо до плажа.

# 199
Днес се прибрах от Paraiso Theopolis като цяло съм доволна.
Бях резервирала за Парайзо Бийч стая с гледка море, но нямаше и ни настаниха в Теополис базата е по-нова.
Басейна е чист,но шазлонгите бяха малко.
На плажа си запазвахме шезлонг още в 8ч., защото след закуската е много трудно да си намериш празен.
Яденето беше ок,коктейлите също.
Цената също беше доста разумна 180лв. на стая.
Стаята е с двойно легло и разтегателен диван.
Другия месец пак сме там за 3 дни.
Пускам и малко снимки.

# 200
  • Някъде по Дунава
Имате ли впечатления от семеен хотел Джемелли? По- точно от храната. Има добра оферта със закуска и вечеря. Как е времето септември? Вярно че всяка година е различна, но все пак. До сега сме ходили само на юг и сме улучвали чудесно време.

# 201
  • В.Търново
E_m_, имаше ли достатъчно места за паркиране до хотела?

# 202
  • Велико Търново

Паркирането не е до хотела. Имат си мяст, където се паркират. Ако искаш точно до хотела-няма как.

# 203
  • ВАРНА
Как е времето септември?

Перфектно лятно е до 15 септ.    Писал съм преди няма и десетина дни. 

Последните пет години от 2015 г.  -  до средата на септември е истинско лято по морето -

и времето в периода 1 до около 15 септември е много по-топло от 1-12 юни! 

И морската вода е по-топла до първите две седмици на септември спрямо началото на юни!
  Ноо  няма как да се пропуссне че си духа септември вече ежедновно всяка сутрин и вечер от рано 19 часа хладен бриз!  То и деня е къс след 15 септември.   

Ако искаш съвсем точни данни - 2019 г.  застудя в района Варна - Шкорпиловци - Обзор - Иракли  на 19 септември и до около 25 септвр беше по 19 градуса по обед.

# 204
Marina sands как е тази година, има ли отзиви ?

# 205
Лоши отзиви. Форумка се е отказала на място от хотела и се е преместила в друг хотел.
Питай в темата за море в България, ако там се включи някой с мнение.

# 206

Паркирахме до хотела, ако няма места казаха, че съдействат за намирането на паркинг.

# 207
  • тук-там

На предната страница - пост 192

# 208
Бях за 3 нощувки да ви кажа има щипалки

# 209
От къщите за гости препоръчвам Guest House Bakish Obzor, домакините са много отзивичви и любезни. Къщата си има всички удобства и е на сравнително добра цена за нощувка. Не е лукс, но пък е много удобно и приятно. Нашата стая дори беше с морски изглед.

Общи условия

Активация на акаунт