Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 228
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
Дами, дали някоя от вас може да помогне със съвет? Искам да направя поръчка онлайн, обемна, с доставка до врата. Но в сайта няма опция "доставка вътре в жилище" (има само до врата), както и няма опция "монтаж".
Къде бих могла да заявя тези две условия при поръчка онлайн?

Благодаря на всеки, който знае и сподели!

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 23:51 от Hannah*

# 151
  • София
Аз точно влизах да се похваля, че съм голяма късметлийка. На 29.04 - приета поръчка, на 30.04 - изпратена поръчка, на 04.05 - взета (от склад на Интерлогистика, Ст. Загора). И същевременно получавам това:

Скрит текст:

Сега остава да ми възстановят сумата по сметката и ще ги призная! Grinning

# 152
  • Sofia
Аз пък чакам поръчка от 23 април, маса за терасата, направо ще забравя какво поръчах..., ще взема да звънна утре да питам какво става.

# 153
Дами, дали някоя от вас може да помогне със съвет? Искам да направя поръчка онлайн, обемна, с доставка до врата. Но в сайта няма опция "доставка вътре в жилище" (има само до врата), както и няма опция "монтаж".
Къде бих могла да заявя тези две условия при поръчка онлайн?

Благодаря на всеки, който знае и сподели!

Няма закото е ИП и близък контакт не се допуска.
Или изчакай ако вероятно го отменят ИП и възстановят доставка до етаж, или си намери кой да ти го качи.

# 154
Направих си профил по време на ИП и картата ми IKEA family е само виртуална. Мога ли да пазарувам с нея на място като я покажа на касата от телефона и ако не откъде мога да извадя пластика? Simple Smile

# 155
Може от телефона,да...не знам дали може да ти издадат пластмасова със същия номер...

# 156
Благодаря за отговора, teta75! Flowers Hibiscus

# 157
  • София
Има ли опция да платиш мебел  на място и друг ден (следващия) или същият да го вземе друг (с кола) от склада им?

# 158
  • София
Мисля, че не. Но все пак питай.

# 159
Някой назад нали беше писал, че може да поръчаш онлайн, а да вземеш на място на паркинга?

# 160
То беше докато не работеше магазина, сега няма много смисъл.

# 161
За мен има - ресторантът им не работи, за какво да влизам тогава Simple Smile

# 162
Интересно. Моята пратка е със статут - приета. А преди малко получих СМС, че ще я доставят днес.

# 163
Интересно. Моята пратка е със статут - приета. А преди малко получих СМС, че ще я доставят днес.

И с моята поръчка вчера стана така, получих си поръчката и днес още си е в статус приета, не помръдва в системата.

# 164
От кои дати са поръчките ви?

Общи условия

Активация на акаунт