Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 217
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
  • ENGLAND
Моята си беше харесала този https://www.ikea.bg/products/chairs-stools-benches/desk-chairs/s … -se-stol/30280004 . Добре че не и се вързах да и го купя. Баща и домъкна един голям от работата, сменяли мебелите и го хвърляли. Сега го използва за закачалка, всички дрехи са нахвърляни на него и ако има да пише нещо е седнала на земята с кръстосани крака.

# 136
Благодаря, и този е вариант.
Ние имаме такъв, друг цвят. Удобен ми е, ама не съм основен ползвател. За бял платнен стол съм леко скептична, но ако девойката е голяма и пази, става. Аз имам два бели стола вкъщи, чисти са около час след като ги изпера Triumph .

# 137
Девойката рисува, бои всякакви. Предложих и няколко варианта, да мисли. Жалко, че няма избор в сиво. Стаята ще е в бяло и сиво.

# 138
  • София
Доволни ли сте от градинските комплекти за тераса? Обмислям да закупя такъв за открита тераса и ме интересува издтъжливи ли са? Как ги съхранявате, през зимния период? Решила съм масата да е тази.
https://www.ikea.bg/products/garden-outdoor/outdoor-tables/outdo … sgavaema/80321021

# 139
  • София
Нашите столчета и маса са сгъваеми. Покриваме ги с калъф. Изкараха цяла зима на открита тераса. Подпрени до стената, не ги е валяло директно.

# 140
Сив без подлакътници има в Юск.
С плат. Под 100 лв по спомен.

# 141
  • In transit
Благодаря, и този е вариант.
Ние имаме такъв, друг цвят. Удобен ми е, ама не съм основен ползвател. За бял платнен стол съм леко скептична, но ако девойката е голяма и пази, става. Аз имам два бели стола вкъщи, чисти са около час след като ги изпера Triumph .
И аз бях, но имам два такива вкъщи и нямам проблем. Досега два пъти съм ги прала. Е нямам девойка, която да рисува, така, че там може и да е проблем. За ежедневно ползване от възрастни са ок.

# 142
  • БГ
Здравейте,
поръчката ми от 04.05. все още е със статус 'Приета'. Чудя се  колко да изскачам преди да се обадя и има ли смисъл да се обаждам...

# 143
One_Love, я не се прДреждай, реди се на опашката! Моята е от 3 май и още е "приета". Ама добре, че са приети все пак, да сме благодарни, че можеше и да ги откажат! Joy
Май пишеше 15 дена срок, не ми се търси сега, по спомен, та съм се примирила. Simple Smile

# 144
Хей, хей, я не се бутайте моята е от 30.04 и си стои в статус приета.

# 145
  • БГ
ЗначЕ търпение му е майката... Тъкмо за  24-ти май ще дойдат Simple Smile

# 146
То пък като се обадите...да не вземат веднага пък да ви ги засилят поръчките 😄😁😁😆

# 147
Скалъпих и аз някакви дреболии за 11 лв, сигурно докато дойдат ще забравя какви са били и ще има изненада! Grinning

# 148
И аз съм набелязала някой неща, обаче с това забавяне на поръчките... Все с надявам, че може да отворят моловете междувременно и ще си ги поръчам директно там.

# 149
Вчера вечерта звънях, вдигнаха, пратката уж била още при тях, да чакам доставка до 13ти. Получих си поръчката още тази сутрин. А всъщност са я дали на куриер на 21.април. На етикета пишеше доставка на 23ти сутринта!

Общи условия

Активация на акаунт