Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 208
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Точно се връщам от ИКЕА. Работи си, има опашка за влизане, но не се чака много, днес към 11:30 ми отне 5 минути.   Дават ръкавици, дезинфектант, на касите има едни метални неща за да не доближаваш касиера. Имаше всичко, което търсех и беше супер спокойно, много съм доволна.

# 121
Здравейте Simple Smile
Предстои ни покупка на спалня. Спряли сме се на следните два варианта:

Имате ли някоя от тези спални, какво ви е мнението за тях и с какъв матрак сте ги комбинирали?

Благодаря предварително! Simple Smile

Аз имам Brimnes, страшно удобно легло с големи чекмеджета, които побират мноооого неща. Размерът му е 160 на 200, комбинирано е с матрак Hovag, и той е много удобен, леглото става доста високо, но е много по-удобно от ниските спални, а да не говорим колко е по-красиво. Имаме ги от 7 години, скоро забелязах, че там, където спи мъжа ми, е улегнал малко, но той си е 90 кила. (Най-вероятно мемори пяната се е посмачкала, а не пружините)
Комбинирано е с нощни шкафчета Malm, затварят чекмеджетата, но аз съм сложила в тях сезонни завивки, общо взето неща, заради които рядко се отваря. Когато ми се наложи 2 пъти в годината, дърпам шкафчето, отварям чекмеджетата и така. Няма рамка отзад, освен онази голямата, но на мен тя не ми харесва. Щяхме да поръчваме табла с кожа, но така си и остана, сложила съм 4 плоски възглавнички, като за седалка на стол, залепнаха като лъжица в масло. 😀

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 19:06 от ainmo

# 122
Не мислех да поръчвам каквото и да е от Икеа, но...заради едни спечелени 10 лв отстъпка им оставих 70 за въртящ се стол🤣🤣🤣.Можех да мина и без този артикул, но...чета всички теми за лесно харчене на пари🤣🤣🤣🤣.Ще дам отзиви, като го получа-от магазина.Надявам се да ме известят, като го получат🤔

# 123
Тъкмо да попитам родители на тийнейджърки. Удобен стол за учене?

# 124
Тъкмо да попитам родители на тийнейджърки. Удобен стол за учене?
Имам тийнейджър, та след разговор с него, в който сам си призна, че всички столове ще се счупят бързо, защото ги ползва неправилно, Но така му харесвало, реших, че най-евтиният ще ми свърши работа, стискам палци, поне 1 година😂.Поръчах този
Направи ми впечатлиние, че по други магазини, садащата част е от дунапрен, а носещата част беше различна от тази.

# 125
А аз за моята девойка харесах този бял, естествено не е наличен. Предполагам ще му трябва възглавничка-
https://www.ikea.bg/products/chairs-stools-benches/desk-chairs/s … -se-stol/69023612

# 126
Вале..този не е ли малък. Мисля е за първолаци-бебешори. Пък и твърдак...тц..тц...

# 127
Тета, чета добри отзиви за него. Възрастни хора го използват. Но това, че е твърд  - малко спира.
https://irecommend.ru/content/otzyv-o-lyubimom-stule-skolberg-sp … chik-ne-tolko-udo

# 128
Стол като стол...мен ако питаш.

# 129
# 130
Надхвърля ми бюджета ))).  Девойка иска в бяло или сиво.

# 131
Скъп е, да, само един път имаше намаление и го нацелихме. Избран е, заради гръбчето, с което не се изпотяваш, а и седалката е доста удобна за по-дълго ползване.

Иначе най-удобен за дълго ползване е този

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 21:25 от papi6

# 132
  • ENGLAND
Тета, чета добри отзиви за него. Възрастни хора го използват. Но това, че е твърд  - малко спира.
https://irecommend.ru/content/otzyv-o-lyubimom-stule-skolberg-sp … chik-ne-tolko-udo

Имаме го този само че в червено, купих го като беше 6-7 годишна дъщеря ми. Пишеше си домашните на едно малко бюро и този стол, то не че имаха домашни тогава, използва го много малко и като я преместихме в нейната по-голямата стая категорично отказа да го ползва, твърд и малък, нямала къде да си слага лактите. Така че се използва много малко време. Сега, ако има на кого ще го подаря, заема ми място в спалнята.

# 133
  • In transit
Надхвърля ми бюджета ))).  Девойка иска в бяло или сиво.
Този е удобен https://www.ikea.bg/products/chairs-stools-benches/desk-chairs/s … ol-byalo/40238712, ако ти влиза в бюджета. Най-хубавото е, че се свалят калъфите и се перат на 60С без да мръднат.

# 134
Благодаря, и този е вариант.

Общи условия

Активация на акаунт