Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 188
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
  • In transit
Т.е. 2 пердета, общо 3 метра широки
Не 2x3?
Брадли, пердетата са две всяко по 2.80 метра широко и 3метра дълго. Обаче да знаеш, че това е най-обикновен тюл. Ако искаш да ти са по-набрани си вземи 2 комплекта. Иначе стоят доста рехаво.

# 106
Мейл имам днес, предлагат ми хората облекчение:

Цитат
Поръчай онлайн и вземи от Офис на партньор
Спестете време, като поръчате онлайн. Ние ще съберем и приготвим всички избрани от вас продукти, за да можете лично да ги вземете от офиси на наш партньор в удобно за вас време.
Понеже попадам в зона 3, като гледам доставката е почти колкото плащам до вкъщи. Пък не ми е близко обекта за вземане. Та се чудя улесняват ли ме хората или аз нещо не сФащам? newsm78
Обаче точките от предпоследната ми поръчка, дето февруари водих преговори с тях, са ми отчетени най-после. Дано оправят и тия от последната, да не се разправяме пак. Simple Smile

# 107
Да. Като минеш с ютията наредените мъниста се разтапят и слепват, а получената фигурка се маха от поставката, която може да се ползва пак и пак Wink

Но между мънистата и ютията трябва да има хартия. Аз съм ползвала хартия за печене, когато мои бяха малки. След това съм охлаждала под течаща струя студена вода и тогава съм махала от поставката. Ако оставиш дупка в средата, можеш да направиш украса за Коледното дърво с нещо, което да вържеш през дупката.

# 108
Т.е. 2 пердета, общо 3 метра широки
Не 2x3?
Брадли, пердетата са две всяко по 2.80 метра широко и 3метра дълго. Обаче да знаеш, че това е най-обикновен тюл. Ако искаш да ти са по-набрани си вземи 2 комплекта. Иначе стоят доста рехаво.

Благодаря, да, взех 2 комплекта днес.

# 109
И аз тук.
Значи, на 18.04. пускам поръчка, и нали съм офисен планктон в онлайн магазин и си обслужвам моите предварително платени поръчки с предимство... Та викам си, ще платя с карта. Празницк, Великден, а-у, 10 дена ще чакам - окей, нямам бърза работа.
От вчера ме загложди. Поръчката стои Приета. Писах им - няма отговор. Звънях два пъти, единия стоях 18 мин на телефон, другия 10 мин - няма отговор.
Случайно намерих бутона за проследяване, копирах поръчка - пише, че на 21ви е взета от възложител. Това аз го разбирам, че пакетът ми е в куриерската или там каквато е фирма. Питах чичко Гугъл кои са тия, даде телефон, звъня. Почнах 'Не знам дали с вас трябва да говоря за една поръчка....' девойката ме прекъсна 'Икея, нали? Запишете си ето този номер...' Звъннах и на втория номер. 2 пъти. Отхвърли ме без отговор.
Междувременно доставката вече станала за 15 дни, не 10.
Възхитата ми от Икея се стопи.
Оплаках ви се.

# 110

На мен пък не ми начисляват точки за поръчките от началото на годината.
Абе, смотаняци.

# 111
О, да, точките. На 3тия път успях да си свържа картата с профила. За тази поръчка нямам точки.

# 112
Точки ми начислява само понякога. Ако не ги начисли им пиша. Понякога ги начисляват, понякога не и пиша отново докато не ги начислят.

# 113
  • София
Тук стана, като в изповедалня Grin
ПП: Ще отваря ли вече магазина в Сф?

# 114
Отворен е магазина в София, вчера ходих.

# 115
  • Den Haag
Здравейте Simple Smile
Предстои ни покупка на спалня. Спряли сме се на следните два варианта:

Имате ли някоя от тези спални, какво ви е мнението за тях и с какъв матрак сте ги комбинирали?

Благодаря предварително! Simple Smile

# 116
  • София
Здравейте Simple Smile
Предстои ни покупка на спалня. Спряли сме се на следните два варианта:

Имате ли някоя от тези спални, какво ви е мнението за тях и с какъв матрак сте ги комбинирали?

Благодаря предварително! Simple Smile
Имаме втората. Доволни сме. Матракът също е от ИКЕА. Шкафчетата събират доста неща. Препоръчвам!

# 117
  • София
Имаме Nordli. Чекмеджетата се затварят плавно. Не стигат обаче до средата на спалнята, а са по-плитки. Което е ОК, защото иначе ще трябва много място, за да се отворят докрай. Събират доста неща.
И двете спални не могат да се комбинират със стандартни нощни шкафчета, заради чекмеджетата.
И двете нямат табла отзад, ако на някой му е важно.
Матракът ни също е ИКЕА, но там всичко е въпрос на предпочитания.
Сглобяването е лесно (като почти всичко на ИКЕА).
Избрахме Nordli пред Brimnes, заради поставянето на матрака. При Brimnes ляга в рамка, докато при Nordli просто се поставя отгоре. Не исках ръбове, затова.

# 118
  • София
Ние сме с Бримнес вече осма година и сме много доволни. Матракът е ИКЕА, сложихме и рамка Мандал и си паснаха много добре. В чекмеджетата се събира страшно много багаж.

# 119
  • Бургас
https://www.ikea.bg/products/beds/headboards/brimnes-tabla-za-le … sm-byalo/20228709  тази е таблата за Бримнес. Има я в различни ширини.

Общи условия

Активация на акаунт