Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 313
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
Много са зле, онлайн магазина им е вече под всяко дъно. При мен минаха 14 календарни дни и все още няма пукната стотинка върната. Прехвърлят си топката, уж щеше с приоритет да ми ги върнат, сега започвали да броят 14 дена от както се е върнала пратката при тях. Пълни идиоти, подпалила съм им телефоните и имейлите, накрая пак до КЗП ще стигнем, няма оправия при тях.

# 211
За първи път направих поръчка преди 10 дни да кажем.От 2 дни стоката е при мен.Късмета на начинаещия😉

# 212
  • софия
Кои па бг власти забраниха на ИКЕА да работят? Юск, Практикер, Бриколаж и всички подобни магазини си работеха.
В началото бях решила да поръчвам, но от 15 неща, 7 липсват. Ту се появява нещо, ту изчезва. В събота ще ходя, защото имам голям списък, но като ви чета и гледам наличността в сайта, може и да си загубя времето.

# 213
ИКЕА нямат зимна колекция, не са магазин за дрехи.

Когато ходих до магазина преди дни, в паркинга се влизаше свободно. Не е имало изчакване за влизане в него или магазина. Бързах и обиколих само долния етаж, но магазинът си изглеждаше страхотно, както винаги.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 00:30 от Анонимен

# 214
ИКЕА нямат зимна колекция, не са магазин за дрехи.

Когато ходих до магазина преди дни, в паркинга се влизаше свободно. Не е имало изчакване за влизане в него или магазина. Бързах и обиколих само долния етаж, но магазинът си изглеждаше страхотно, както винаги.

Напротив, имат колекции.
https://www.ikea.bg/collections/
Както и лятната е изкарана към момента при изхода.
Това, че магазинът не изглежда като след 2 месеца неотваряне, хич не ми се спори, въпрос на мнение. Аз лично смятам, че управлението на бг икеата е много зле, онлайн и офлайн и че просто нямаме алтернатива, затова пазаруваме оттам

# 215
  • София
Здравейте! Чета тук как ви изненадват с доставките. Има ли опасност да ми доставят диван без предварително да ме предупредят? В понеделник получих имейл от Икеа, че са го предали на куриерската фирма, днес вече е петък и още нищо. А все още старият диван е вкъщи, ще се получи много неприятно, ако се засекат Simple Smile

# 216
Аааа не съм казала, че нямат колекции, казах, че нямат зимна. Иначе си разнообразяват асортимента, освен това съвсем естествено лятото наблягат на градинските продукти, ама те са си там и зимата, просто ги слагат да се виждат по-добре.

Иначе също съм на мнение, че ИКЕА няма алтернатива за България и затова всички сме наврени там. Ама това не означава, че не ми е кеф да се мотая в магазина и че го намирам за страхотен (на фона на останалите блести и сияе). За съжаление, ако искаш нещо читаво неикейско, първо трябва да си счупиш краката да обикаляш, да се нагледаш на кошмарни мебели и магазини и ако имаш късмета на намериш нещо сносно - ще струва немалко пари. Управлението на Икеата си е зле, ама поне може да си се оплакваш на воля и да получиш извинение. Щото от други магазини се оплакваш и получаваш едно голямо нищо.

Стана ми много мъчно онзи ден, че кафето седеше умряло. Друго си е да имаш къде да пийнеш хубаво кафенце и да хапнеш гадни полуфабрикати Cry .

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 13:25 от Анонимен

# 217
Сега като отворят мол-овете  от понеделник, ще заработи и Пловдивската Икеа! Мисля, че някой се интересуваше за връщане на продукт.

# 218
  • Пловдив
Сега като отворят мол-овете  от понеделник, ще заработи и Пловдивската Икеа! Мисля, че някой се интересуваше за връщане на продукт.

От къде я имате тази информация?

# 219
Цитат
VÄRMER се състои от вдъхновени от празниците домашни пособия и зимни аксесоари, които да помогнат на теб и твоите близки да усетят домашната атмосфера.
Освен това е лимитирана и излезе през зимата... Затова я нарекох зимна колекция.

Фен съм на Икеа и съм брала изключително много ядове и разочарования от тях, затова не мога да се съглася с някои неща. Не знам какво извинение си получавала ти, обаче тяхното извинение не струва 5 пари на фона на времето и нервите, които отиват, за да ги накараш да направят нещо, което така или иначе им е работа. Не знам доколко това е вина на персонала или на ръководството, но за цените, които държат и качеството, което предлагат, трябва далече повече да се стараят. При всяко положение, ако имах магазин Икеа, ръководен не от гърци, близо до мен, щях да пазарувам оттам.

# 220
  • софия
Притежателят на франчайза и за мен е проблем. Много лошо обслужване (некомпетентност, липса на координация, почти никакви промоции (не знам те дали не са централизирани)) и отвратителен сайт. Когато търся нещо, за да направя добра и пълна преценка, винаги ползвам английския сайт.
Това, че ще се извинят, не компенсира неудобствата и нервите, които си изхабил.
От моя опит, Метро и Лидл са на светлинни години пред тях като грижа и отношение към клиента, ясното и бързина.
Иначе и аз съм фен и за някои неща нямат алтернатива на пазара.

# 221
  • Sofia
Здравейте! Чета тук как ви изненадват с доставките. Има ли опасност да ми доставят диван без предварително да ме предупредят? В понеделник получих имейл от Икеа, че са го предали на куриерската фирма, днес вече е петък и още нищо. А все още старият диван е вкъщи, ще се получи много неприятно, ако се засекат Simple Smile
Днес сутринта получих смс да очаквам куриер. Дойде преди обяд. Добре, че беше само маса.

# 222

От къде я имате тази информация?

https://btvnovinite.bg/bulgaria/borisov-razreshi-molovete-da-otv … q7Q0CzjYIH459WE64

# 223
О, ако го направят ще е супер! Ще върна плот със сгрешен размер. Поръчах нов.

# 224
  • Бургас
Отварят молове, а на детето ми още са им забранени тренировките по футбол на открито?! Абсурдистан е тук! Дано поне отворят и центъра за поръчки, който е в мола,  та да не плащам доставки за всички дреболии, които ми се налага да поръчвам напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт