Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 319
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
“ Получена в Обект за доставка”- този статус на поръчката значи ли, че трябва да отида да си я прибера от центъра за поръчки, където съм пожелала да я получа? Въобще не съм припряна, но трябва да организирам мъжка сила за товаро- разтоварна дейност.

Трябва съвсем скоро да получиш смс да отидеш да си я вземеш.

# 331
Здравейте,

И друго - някой успявал ли е да възстанови забравена парола за акаунт в е-магазина? писах на съпорта, пробвах възстановяване, никакви мейли не пристигат.

Благодаря!

И аз съм същата..., преди около месец писах тук и сега проверих пак -  изпратих съобщение до имейла за забравена парола, от там влязох с линка в Икеа и смених паролата и пак ми пише грешен имейл или парола.
Къде да пиша... на кой имейл не знам? Имах точки също начислени и можех да ползвам евентуална отстъпка...

# 332
  • София
Здравейте,

И друго - някой успявал ли е да възстанови забравена парола за акаунт в е-магазина? писах на съпорта, пробвах възстановяване, никакви мейли не пристигат.

Благодаря!

И аз съм същата..., преди около месец писах тук и сега проверих пак -  изпратих съобщение до имейла за забравена парола, от там влязох с линка в Икеа и смених паролата и пак ми пише грешен имейл или парола.
Къде да пиша... на кой имейл не знам? Имах точки също начислени и можех да ползвам евентуална отстъпка...

Аз да споделя опита със забравената парола.
1. опитах няколко пъти да си я възстановя с мейл - никакъв резултат. Мейли не идват. нито в спам, никъде !
2. писах чрез сайт формата за контакт > Никакъв резултат, никой не отговори !
3. звъннах на линията за съпорт. Там също, нямат инструмент за помощ , не могат да помогнат дадоха ми мейла за cs.ecommerce@ikea.bg да им пиша уж до 3 часа, после се оказа до 48 часа ще отговорят> Никакъв отговор.
4. Пак звъннах на националната линия, посъветваха ме нов профил, и в началото да не избирам създаване на онлайн нова ИКЕА фемили карта. направих го, когато акаунта новия беше създаден- изненада: имах нова създадена карта...неможах да добавя старата плстика, както по телефона ми бяха казали, че шще стане.

# 333
  • София
Здравейте, получих си дивана на 15-ия (последния възможен) работен ден от поръчката, с около 20-минутно предизвестие. Никакви смс-и, никакви обаждания за уговаряне на дата и приблизителен час за доставка. Звънят ми от фирмата доставчик, че са на път към адреса. Ами ако не си бяхме вкъщи? Казаха ми, че са подизпълнител на Ренус, които са официалният доставчик на Икеа. Няколко дни преди това бях писала мейл на Икеа да ги попитам горе-долу кога да си очаквам доставката и ще бъда ли предупредена, обаче изобщо не си правят труда да отговарят на имейли. Диванът (Friheten) е хубав, но имат сериозен проблем с обслужването на онлайн поръчките.

# 334
  • София
Да, и мен това ме спира. ПО-удобно ми е да си платя и да ми го доставят, но нямам нерви за неразбории. Ще отида до магазина.

# 335
И при нас са така, вчера за пръв път съм получила нормален смс да очаквам поръчка. Никога досега не ми се е случвало. Като не ме заварят вкъщи, ходим да си вземаме нещата от склада им. Слава богу, с дивана не стана така, бяхме вкъщи, но креслото Поанг ходихме да си го прибираме.
Zeta, да ви е честит диванът и с удоволствие да си го ползвате! Аз вече съм се хвалила, в началото много-много не го харесах /поръчах го наизуст, по снимки и мнения от нета/, грубичък ми се стори, но пък ми е толкова удобен, че към днешна дата направо си го обичам! Joy

# 336
  • София
И аз много го харесвам, нямам го, но на гости.съм го виждала на живо. И най-сетне навих мъжа ми да го вземем.

# 337
  • Пловдив
Аз също съм с такъв: много е удобен наистина - и като диван, и като спалня /спи се на него ежедневно/. Но ми харесва и като дизайн - много изчистен и функционален.

# 338
  • София
Аз също съм с такъв: много е удобен наистина - и като диван, и като спалня /спи се на него ежедневно/. Но ми харесва и като дизайн - много изчистен и функционален.
+1  От два месеца спим на него, но си взехме и матраче отгоре, за да е по-мекичко.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 14:32 от july1993

# 339
  • София
+1  От два месеца спим на него, но си взехме и матраче отгоре, за да е по-мекичко.

Аз съм вече трета година с него и съм доволна. Мислех за матраче, но няма къде да го прибирам.

# 340
  • София

Аз съм вече трета година с него и съм доволна. Мислех за матраче, но няма къде да го прибирам.
Аз си го прибирам, когато реша, отдолу, като го сгъна на две по дъжината. Това правя, като искам да сгъна дивана.

# 341
  • Пловдив
И аз съм с надматрачна постелка, сгъвам на две и прибирам в раклата под лежанката.

# 342
  • София
Благодаря ви! Само на една седмица ни е диванът, но при всяко сядане на него въздишам от кеф Simple Smile Предният ни беше изработен по поръчка и се счупи за няма и година. На този възлагам големи надежди Simple Smile

# 343
  • София
Ох, надъхвате ме.възможно по-скоро да замъкна ММ до Икеа. При нас.няма да се ползва за.спане, по-скоро инцидентно, ако мъжа ми хърка, ще го изтривам на.дивана.

# 344
Ох, надъхвате ме.възможно по-скоро да замъкна ММ до Икеа. При нас.няма да се ползва за.спане, по-скоро инцидентно, ако мъжа ми хърка, ще го изтривам на.дивана.

Дидка-бандитка, като ще го изритваш човека, първо му осигури комфортно диванче, да не му е много криво! Simple Smile
Щом имате възможност, отидете до ИКЕА, ще пробвате на място. Аз и други модели харесах на снимки, но за Friheten-а изчетох най-много положителни мнения, та това натежа. Иначе ходенето до ИКЕА съм го запланувала като екскурзия до Малдивите.Simple Smile От сто години се каня и все нещо не се организираме. Пък и ММ не е толкова надъхан като мен. Ама, ще стане.....някога! Joy

Общи условия

Активация на акаунт