Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 271
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Бухтичка, благодаря!
Labrex, това сигурно е до офис на куриер. Мен ме интересува до център на Икеа, за да си спестя ходенето на място за пускане на поръчка.

# 406
  • Пловдив
На мен в сайта ми излиза цена с 30 стотинки разлика - 6 лв до адрес и 5.70 до склад на партньор, т.е. фирмата, която ги разкарва по адреси. Но това не за София.
Под склад на партньор се има предвид офис на Интерлогистика. Доставката до център за поръчки е безплатна, но възможна само в Пловдив, Варна и Бургас.

# 407

От сайта.

# 408
  • Русе/Germany
Здравейте 😊
Някой слагал ли е на етажерка Billy втари? Ако има такива ще може ли да ми покажат снимка и да ми кажат какви врати са сложили?

# 409
То си има врати към тях....цели, къси, прозрачни...плътни...

Аз задължително бих сложила ...иначе се праши много.
Оксберг прозрачните най-ме кефят...

# 410
Свекърва ми има ето такъв черен Били с врати . Не си падам по черни мебели, но изглежда много добре (няма как да снимам).

Аз не бих сложила задължително, зависи от стаята, мястото, концепцията. Иначе ми харесват вратите де, ама не отиват навсякъде.

# 411
Хич не ме интересува ходи ли си...не си ли.
Като гледам една открита етажерка в детската...б@си и прахоляка се събира за ден само, черно става. Тя е бяла.

Направо първо вратите вземам. После били-то. 😆
Грам съмнение нямам.
Лично мнение.

# 412
Аз съм бялото Били с прозрачни врати. Много ме радва ))).

# 413
Така е, Тете, ама аз съм баш обратното - ако не ми харесва, пет пари не давам дали е по-функционално или не. Иначе си права, че събира прах, ама...

Свекърва ми има и Били без врати, наредила ги е едно до друго. Добре стои, явно не ѝ пречи да бърше прахоляк, защото на черно нали се сещаш как се набива на очи.

# 414
Някой знае ли каква трябва да е максималната височина на матрака на издърпващия модул на леглото SLAKT? Ето това

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 20:37 от -True Blue-

# 415
  • Русе/Germany
Много ви благодаря!
Искам го за коридора за шкаф (пасват ми размерите точно), но искам да сложа огледало на едната врата.

# 416
Още сме в ремонт, первазите не ги гледайте)))
Скрит текст:

# 417
  • Deutschland/HE
Много ви благодаря!
Искам го за коридора за шкаф (пасват ми размерите точно), но искам да сложа огледало на едната врата.
Ние си направихме от ниско Били шкаф за обувки, но не е със прозрачни врати, а други. Ползва се активно вече 4години и няма проблем.

# 418
Здравейте,
Някой от вас дали случайно е слагал гардеробна система PAX от икеа?
В програмата им за проектиране пише че трябва да има поне 4 см разстояние до тавана, а при мен се получава по-малко от 2см 😒 Някой дали случайно знае защо е това изискване?

# 419
  • Велико Търново
Ние имаме две Били библиотеки от тесните една до друга. Обмислям и аз за стъклени врати, но тъй като са в детската ще изчакам като пораснат децата, защото ме е страх да не ги счупят - момчета са все пак. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт