Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 170
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Ааа, Мария, ама ще ме разорите от пликове сега! Simple Smile Красивички са, закопчаването, като гледам, е "ципче" май го наричаха? Прибрах ги и тях, да има! Joy Благодаря!

# 586
  • Бургас
Хаха и аз съм така. Влязох специално пликове да търся, но хайде и няколко буркана, щипки и отидоха 30 лв поръчка. 😃

# 587
Момичета, доставката увеличена ли е?  Слагам неща, които са 3,68 кг и ми излиза 9 лева. Разгледах поръчката си от 30 май - платила съм 6 лева. Опитвам се да открия на сайта цените за доставката.

# 588
  • In transit
second, много благодаря. В Практикер имат подобна система, май и те са на изчерпване, утре ще ходя на живо да погледна.

# 589
При мен беше 6 лева, наслагала съм разни неща в кошницата, сега, като погледнах какво съм сложила, исках да добавя пликовете, вече стоеше 9 лева доставка. Най-вероятно е увеличена, ама що........

# 590
Е, това се чудя и аз. Не намирам информация на сайта. Пробвах да махна нещата и за едни картонени класьори от 1.99 - пак 9 лева.

# 591
И аз си играх да махам, оставих само едно столче /за стъпване, пластмаса за 9.90/, 9 лева си стояха. Не намирам и аз информация. Като се помотам още малко, освен дето са ми изчезнали едни кутии, може да дочакам и 12 лева доставка. Simple Smile

Е, не е честно, изпращат ми го на мейл, пък не важало за онлайн! Ш,съ оплача от дискриминация! Не стига, че ограничено количество стоки предлагат онлайн, вдигат такса доставка, ами сега пък прИмоцията им не важала и тя онлайн! Не можИ тъй, ядосаха ме! Scream

И за трети път да редактирам, увеличени са доставките, понеже попадам в зона три - 9 лв. е.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 16:24 от labrex

# 592
  • In transit
Да вземат да си сменят доставчика, вместо да вдигат цените! Писна ми от к****и номера. Що не ползват Спиди, такива цени могат да докарат...

# 593
7 лв ми беше прекалено на мен.
Ако минималната са я вдигнали...аз съм пас.

# 594
  • Бургас
Като поръчвах до Бургас онзи ден беше 4 лв, сега е 7 лв.
Вече ще си пускам поръчките до магазина им и ще пращам мъжа ми да ги взима. 🙄

# 595
От 4 на 7 лв. е почти двойно... малко безобразно ми се струва...

# 596
Аз пък нямам спомен да съм плащала 4 лева доставка, а живея на 100 км. от София. Беше 6 лева доста време. И сега някакви дреболии за 9 лева не съм ОК. Ще си мина и без тях.

П.С. Ха,  и макар на 100км. от Сф съм зона 3. Прочетох поста на Лабрекс.

# 597
Май не им се разправя с разни онлайници /не съм го измислила, от колега ми е Simple Smile/, гледат как да ги разкарат, да си нямат разправии.

# 598
  • Somewhere far away
Ако това  е с цел печалба ще имат много здраве.  Въпреки че не разбирам как по- скъпата доставка им носи печалба на тях, тъй като тези пари би трябвало да отиват при фирмата доставчик , а не при самите ИКЕа.
Тъпа постъпка- много хора пазаруват онлайн, и много хора ще  се откажат заради тази безумна доставка. Вместо да  печелят, ще стане обратен ефект - ще загубят  клиенти.

# 599
Че тя цяла БГ на картата е в синьо..демек трета зона.

Смешници нахални..

Аз ще видя с еконт как излиза за дребни леки неща сато цена.
Ба..10 лв ще мш искат....гърчуля смотани...

Общи условия

Активация на акаунт