Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 169
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
  • Somewhere far away
Еконт и те станаха  лакоми смешници.  Преди само тях ползвах- сега вече не. вдигнаха и те доставките и много ми паднаха в очите - стана парадокса поръчвам нещо за 7 лв и плащам доставка 6лв... еми , не мерси!
  Вече само спиди. ако и те станат алчни вече не знам...

# 601
А са достатъчно голяма фирма да сключат договор с доставчик с прилични цени. Че последно от вивре пазарувах, над 65 лв е безплатна доставката, под тая сума 5 лв беше, последните ми поръчки са над сумата за безплатна доставка, дано не са вдигнали и те доставката, връщането, обаче, е безплатно. Не че и те не въртят едни, ако избереш наложен платеж - +3 лева, за какво, те си знаят, с карта, ако платиш, няма 3-те лева. Имам предвид, че  Икеа не са малка фирма, не малко народ пазарува от тях, биха могли да се постараят да създадат някое удобство за онлайн пазаруващите, пък те наопаки.

# 602
Да, губят клиенти - ще чакаме безплатна доставка или при удобен случай - в магазина. Всички фирми за доставка качиха цените.
Скрит текст:
"Евро път" е фирмата с най-ниски цени. Изпратих топ матрак тежащ 7 кг. и нещо, 1,60*2 метра за 10 лева до Бургас от Враца, за който Спиди искаха 50 лв. Дойдоха от нас да го вземат, не съм го носила в офис.

# 603
"Браво", голяма фирма - големи номера! Явно днес съм получила поръчка с последна евтина доставка. Вече са ми решили дилема, нещата в кошница не са ми необходими ))).

# 604
Ми да, нали паднаха цените на горивата... Абе, гърци им кажи и....

# 605
Добре че купих легло и гардероП. С безплатна доставка...да им е гадно 😆😆😆

Едно били библиотечка исках...ама са се оср@ли с цените на по-тежките неща.
Голяма разлика между 1 и 3 зона...

# 606
Ами аз съм първа зона и тук, и в Сф, ама седем кинта са двойно на последната доставка... Няма да им ги дам.
Иначе гледам най-накрая са нанесли точките от последните ми три поръчки - това от преди ИП.

# 607
Трябва ми чаршаф с ластик за матрак 30 см. 90/200. Гледам примерно този https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/bedding/shee … 0x200-sm/40349404
Но точно такъв ли му е размера или е за такова легло? Дали ще ми обхване матрака или ще стои само отгоре?

# 608
  • In transit
Ще го обхване. Моят матрак е 35см и тези чаршафи идеално пасват.

# 609
Супер, много благодаря! Иначе качеството какво е ?

# 610
  • София
Супер, много благодаря! Иначе качеството какво е ?

Имам два чаршафа и съм много доволна.

# 611
  • In transit
Качеството си е екстра. Чист памук, пера на 60С, суша в сушилня и не са мръднали.

# 612
Благодаря! A някой знае ли дали ги има в Пловдив налични?

# 613
Обявили са безплатна доставка за зона 2 и 3, но за над 300 лева. До 19 юли.
За съжаление в кошницата ме чакат продукти за 50 лева.

# 614
  • Разпиляна във въображението
Някой да ми предложи мебели за баня, от които е доволен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт