Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 144
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Тези дни за 2-3 артикула, които не са налични пуснах да ме уведомят по mail при наличност.
И о чудо, за един диван получих мигом известие, че е наличен, а On-line все така невъзможен за поръчка.
Да им “имам” и неработещата система.

# 76
  • Бургас
"Бихме искали да Ви информираме, че след успешното генериране на поръчката не съществува възможност за добавяне или премахване на артикули, тъй като системата е заключена и не позволява каквито и да е намеси. Също така бихме искали да Ви информираме, че не е възможно да се осъществи обединяване на две или повече онлайн поръчки, отново поради посочената причина."

# 77
Ами тогава да си направят поръчки с отлагане за ден, три, пет, седмица.....Те като циментирани, не помръдват. Това не може, другото го нямат, да се чуди човек какво да прави или пък да пуска през ден поръчки. Малко по-гъвкави да са пък. Има интерес към стоките им, да се поразмърдат. Ама, като нямат конкуренция, така е, квот искат си правят. Всъщност юск май им е конкуренция, но в Икеа повече неща си харесвам.

# 78
Пуснах имейл за анулиране на поръчка, която платих с карта, но ни вопъл, ни стон от тяхна страна. Снощи звъннах да попитам, вдигна един младеж, който нищо не може да ми каже, дали е анулирана или не, не виждал нищо. Поисках да ме свърже с някой, който вижда, пак не можело. За връщане трябвало да си дам банковата сметка, малко се съмнявам в неговата компетенция, вие знаете ли каква е процедурата.

# 79
Поръчката ми от 27-ми е вече при куриер, дано ме уведомят със смс този път. Днес си пуснах и малки рафтчета за Pax, че в един момент бяха изчерпани.

# 80
  • София
Няма ли алтернатива (чужбина)? До колкото разбрах с карта не е препоръчително да се плаща (предварително) 😁
Иначе може да се обработват 10 дни, но да добавиш нещо на следващия ден не става - така ли?
Или пишете на шведите, да й се запари под дупето на на'ще Joy

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 19:17 от Starrydream

# 81
  • София
От утре отварят магазина. Браво! 😃

# 82
Откъде е тази информация? Simple Smile

# 83
Miraluba, aз от 1 месец един шкаф за тераса чакам да стане възможен за он лайм и тц. И мен ме уведомиха, че е наличен, но го няма за он лайн. А имам и други неща да купувам и си седя и си чакам, но дали ще дочакам.... Много ме дразнят такива неща.

# 84
  • София
Откъде е тази информация? Simple Smile
От първа ръка. 😉

# 85
И без извънредно положение, преди година чаках 1 месец за разни неща, поръчани за офиса. Шефовете ми бяха изумени какво е това, все пак е Икеа....Контактът с тях е невъзможен, за една сгрешена фактура ги търсихме по 100 пъти с обещание да се обадят, когато имат някаква информация. Затова пазаруване само на място.

# 86
  • при моите любими
Такава пародия е взимането от магазин, че по-добре пускайте до вкъщи ако ви се чака....днес загубих над 2 часа и много нерви.
За кой магазин става въпрос. И аз днес ще ходя до Софийския да си взема нещата. Моля те разкажи, ако мога да си спестя чакане.

# 87
Да ви разкажа одисеята (всеки път има перипетии с Икеа), някой блейчо е забравил да ми анулира поръчката, която съм платила с карта и бях писала да ми я анулират. След хиляди скандали ми звъннаха да ми кажат това, когато дойде куриера да откажа поръчката на него (ще чакам 15 дни докато дойде), и след като се върне при тях ще чакам още 15 дни да ми върнат парите. И това заради някой, който не си е свършил работата, направо избухнах като разбрах, заплаших ги с КЗП (явно при всяка поръчка ще се стига до тях) и искам казуса ми да се ескалира на по-високо ниво, не може по такъв начин да третират клиентите си, първо никаква обратна връзка, второ объркват ти нещата и ако не се поинтересуваш всичко е с главата надолу. Пълна аматьорщина от тяхна страна, не ги ли контролират шведите, все пак са техни представители.

# 88
Много е зле комуникацията с тях.
При такава обратна връзка.. тегава и калпава, НЕ бих им плащала предварително. Помисли си следващия път дали да не е с наложен...

# 89
За първи и последен път им плащам така. Ей сега гледам са ми изпратили имейл цитирам:
Здравейте,

Благодарим Ви, че се свързахте с нас.

Бихме искали да Ви информираме, че (номер на поръчката) е успешно отказана, като очакваме транспортна фирма „Ренус“ да пренасочат поръчката към нас.

Молим да приемете нашите извинения за забавянето от наша стана, като ще задвижим  възстановяването на заплатената от Вас сума с приоритет, за да можем да спазим упоменатия срок от 14 календарни дни.

Благодарим Ви,

Общи условия

Активация на акаунт