Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 153
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
Мега зле са. Зле зле зле. Сякаш са на другия край на галактиката - толкова бавно и тромаво всичко се случва. Аз нали пет пъти звънях и писах за една забавена поръчка, докато я ескалират нагоре...просто няма такъв друг сайт. Мега зле.

# 91
Мега зле са. Зле зле зле. Сякаш са на другия край на галактиката - толкова бавно и тромаво всичко се случва. Аз нали пет пъти звънях и писах за една забавена поръчка, докато я ескалират нагоре...просто няма такъв друг сайт. Мега зле.

Да, ето при теб забравена, а тази миналия ден съм я пуснала и вече е в ренус, брейй големи бързаци.

# 92
След достатъчно досег с тях за последните 2 години, съвсем отговорно мога да заявя, че като се изключат няколко редки случаи на адекватни служители, цялата Икеа е пълна скръб, независимо дали става дума за онлайн или офлайн магазина им.

# 93
  • София
Като цяло, откакто затвори магазина им в София, изглежда, че онлайн магазина е силно претоварен, и обслужването е на лошо ниво. Надявам се скоро да отворят магазина си, за да могат и хората, пристрастени към онлайн пазаруването, да имат шанс да получат нещо навреме. Simple Smile

# 94
Моята поръчка от 27-ми ще дойде днес, но все са дребни неща. Поне смс получих.

# 95
Като цяло, откакто затвори магазина им в София, изглежда, че онлайн магазина е силно претоварен, и обслужването е на лошо ниво. Надявам се скоро да отворят магазина си, за да могат и хората, пристрастени към онлайн пазаруването, да имат шанс да получат нещо навреме. Simple Smile

Като цяло..изобщо няма връзка затварянето на магазина с калпавата им комуникация. Ама изобщо.

# 96
  • София
Разни хора, разни... мнения Simple Smile

# 97
  • София
отворили са все пак магазина, с намалено работно време.

# 98
В Икея обслужването винаги е било куцо. Аз съм им клиент от отваряне на магазина. Що нерви потроших, когато си правих кухнята преди 5-6 години. Единственият кяр е че можеш да се оплакваш на воля и после получаваш персонално извинение. Не, че много топли, но все пак предвид, че живеем в България си е нещо. Иначе ми е любимо място и за пазаруване, и за зяпане, и за пиене на кафе.

# 99
  • София
Как се връщат продукти поръчани он-лайн, търсих но нещо не намирам? Писах им запитване - ни звук, ни стон...
Опитах да се свържа по тел. 0800 45 800, отхвърля ми обаждането...

# 100
Това за един прозорец ли е според вас или за два
https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/curtains-bli … 00-byalo/10070262
описанието е 2бр 280x300
ама ме съмнява...

# 101
Аз ги сложих на корниз 3 метра и малко. 2 пердета са Simple Smile

А магазинът все пак работи, така ли? Последно като гледах на сайта, нямаше информация. Ние трябва да купуваме маса и столове, че от месец ядем на холната маса Smirk

# 102
Т.е. 2 пердета, общо 3 метра широки
Не 2x3?

# 103
# 104
  • София
Вие обаче ме изненадвате какви нерви имате... Neutral Face
На ваше място ако не бях спрял да пазарувам - щях най-малкото да пиша до централата им, както имм платежни и т.н. Просто ей така да им инициирам проверкапо случая, а ако имаше повече проактивни - и проверка на място. Все пак това не е Фантастико или друг местен франчайз...
Системата предполагам не им е затворена и лесно могат да проверят какво и как и кой...(дистанционно).

Общи условия

Активация на акаунт