Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 241
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
  • При елфите ...
От моя досегашен опит с он-лайн поръчките... статусът на поръчката в системата им си остава "приета"... независимо, че има движение на поръчката... По-скоро следя и-мейлите им... те дават уж по-добра картинка...

# 166
  • Бургас
И мен ме изненадаха вчера с поръчката от 30-ти. Без никакво известяване, просто "Слезте да си вземете пратката" 😲

# 167
  • БГ
А точките от поръчките ви начислени ли са?

# 168
От 30ти е моята поръчка, на имейл нищо не получих като движение, нито в системата им статуса се промени.

# 169
  • София
Здравейте,
С моята половинка ще обзавеждаме новото ни жилище.за първи път си купуваме наши мебели,но минимал дизайна на Икеа ни допада.
  За спалнята сме си избрали:
1. Гардероб Pax 200sm с плъзгащи се врати, едната е избелен дъб, другата огледало.
2. Спалня Malm с повдигащ механизъм 169х200
3. Скрин Malm 3 чекмеджета
4. 2 бр нощни шкафчета Malm.
Бих искал да попитам за мнение за гардероба и спалнята ,някой ползвал ли ги е и каква са впечатленията. Гардероба на живо го пипнахме в магазина ,но някакви вратите и стените изглеждат доста крехки и от тънко ПДЧ.да имат 10 години гаранция но въпреки това. Смятаме да го ползваме доста активно и имаме доста дрехи.
За спалнята с повдигащия механизъм цената малко ми се струва ,висока предвид че пазара е затрупан от подобни легла от ПДЧ и такъв амортисьор. За него пасва ли матрак от друга марка, например Магнифлекс и др.
Струват ли си тези 2 цена/ качество.
За шкафовете и скрина избрахме заради същия цвят както леглото и сходния цвят на гардероба.
Благодаря предварително !!

# 170
Колко да е пренаситен пазара с такива легла? На Виденов има спалня до 100 лв, да. Но като вкл.рамката -още 150 лв, като вщл.амортисьори и те към стотака и като сумираш излиза почти като малм-а😉
При Малм в цената влиза яка метална рамка с дървени ламели, и амортисьори немски.
Двулицев матрак всякакъв може да се сложи отгоре.

# 171
От кои дати са поръчките ви?
От 3-ти май.

# 172
Някой да има кухненската везна - интересува ме може ли да се тарира, никъде не виждам такъв бутон, а зануляването ми е важно:

https://www.ikea.bg/products/cookware/mixing-measuring-tools/ord … zqugqy8gt6FDvPQsg

# 173
  • София
Някой да има кухненската везна - интересува ме може ли да се тарира, никъде не виждам такъв бутон, а зануляването ми е важно:

https://www.ikea.bg/products/cookware/mixing-measuring-tools/ord … zqugqy8gt6FDvPQsg

В упътването пише, че може да се тарира. Слага се празна купа, след което се натиска бутона за включване.

Скрит текст:

# 174
ИзненадАха ме днес, аз още по пижама и ми звъни куриер, бил с пратката пред блока. Ама някакъв нишан така да ми пратят куриери ли, от Икеа ли, нЕма. Както и да е, скочих в дънките на юруш, слязох, взех си я лелеяната пратка. Наред си беше всичко, та тъй......трябва да съм доволна? newsm78 И добре че си бях вкъщи. Simple Smile

# 175
Феичка13, много ти благодаря!

# 176
  • София
Колко да е пренаситен пазара с такива легла? На Виденов има спалня до 100 лв, да. Но като вкл.рамката -още 150 лв, като вщл.амортисьори и те към стотака и като сумираш излиза почти като малм-а😉
При Малм в цената влиза яка метална рамка с дървени ламели, и амортисьори немски.
Двулицев матрак всякакъв може да се сложи отгоре.

Благодаря за мнението !
Определено не визирах Виденов по-скоро адски много спални комплекти: спалня,гардероб, шакфчета и скрин за 1500-3000, но дизайна на Икеа ни харесва.
Някой с отзиви за РАХ гардеробите ? Предполагам пак добри ще са, все пак сме в темата за Икеа Simple Smile)

# 177
Зависи какво търсиш в гардероб. Определено не е някаква масивна структура, според мен трябва да се закрепи за стената. Трябва да се внимава, докато се сглоби, защото покрието е мега крехко. След това нямам особени забележки, освен че има луфт между вратите и влиза прах. Удобството да си направиш конфигурацията както искаш е безкрайно, а вратите са много красиви.

# 178
Ами има безброй спални..но са без рамки и без механизъм...тоест проста кутия. Това визирах.
Търсила съм, проучвала съм преди да купя Малм за детската ...та имам поглед.

Имам и пакс-гардероб като гардероб. На мен ми харесва като визия затова то взех. Забележки нямам. Не са крехки страниците. Само гърбът е лимбизе.

# 179
  • Бургас
А точките от поръчките ви начислени ли са?
Учудващо да. Поръчката ми от 30-ти още си стои само като "Приета", въпреки че я получих вчера. А другата от 3-ти, днес стана "Получена в Обект за доставка" т.е. утре може и да я получа...

Общи условия

Активация на акаунт