Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 246
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
  • ENGLAND
Сега с тази изолация се разработих. Имам това https://www.ikea.com/gb/en/p/kronill-pleating-tape-white-80296955/ , имам и пердето. Тези 3 м като се наберат на колко широк прозорец ще станат?

# 181
  • Sofia
Сега с тази изолация се разработих. Имам това https://www.ikea.com/gb/en/p/kronill-pleating-tape-white-80296955/ , имам и пердето. Тези 3 м като се наберат на колко широк прозорец ще станат?
1,5 m

# 182
  • ENGLAND
Благодаря, точно толкова ми е прозореца.

# 183
  • Sofia
Някой посетил магазина в София може ли да сподели дали работи магазинът за храна?

# 184
  • София
Някой посетил магазина в София може ли да сподели дали работи магазинът за храна?
Имаше пост във фейсбук че е отворен, от 9 май.

# 185
# 186
Момичета, с два въпроса съм. Мога ли да върна артикул, неразопакован, закупен на 24-ти март? Дали работи Икеа-Пловдив?

# 187
  • София
Момичета, с два въпроса съм. Мога ли да върна артикул, неразопакован, закупен на 24-ти март? Дали работи Икеа-Пловдив?

От сайта на ИКЕА:
ИКЕА Център за поръчки Пловдив Plovdiv Plaza ул. "Д-р Георги Странски" 3 Пловдив 4019
Работно време на магазина:
пн., вт., ср., чт., пт., сб.: 11:00 - 19:00
нед.: 10:00 - 21:00

За връщането може би е добре да звънете/пишете на ИКЕА. По принцип е 40дни, но предвид ситуацията би трябвало да е удължен:
Телефон за клиенти: 0800 45 800
E-mail: cs.sofia@ikea.bg

# 188
Зависи какво търсиш в гардероб. Определено не е някаква масивна структура, според мен трябва да се закрепи за стената. Трябва да се внимава, докато се сглоби, защото покрието е мега крехко. След това нямам особени забележки, освен че има луфт между вратите и влиза прах. Удобството да си направиш конфигурацията както искаш е безкрайно, а вратите са много красиви.
Аз имам легло Малм 140/200, 2 скрина с по 4 чекмеджета Малм + 2 нощни шкафчета, пак от същата серия. Доволна съм.
От 2 месеца гардероба Пакс (200/240) с плъзгащи врати седи в кашоните и чака да бъде сглобен. И май в събота ще е заветния ден. Тук от темата разбрах, че кантовете са меки и след това няма проблем. Та питането ми е следното:
-Лесно ли се сглобява гардероба, особено като е с плъзгащи врати? ММ иска сами да го сглобим, докато аз си мисля за някой, който да свърши тази работа. Нещо много сложно ми се вижда, въпреки че останалите мебели сами си го сглобихме.
-Има ли нещо, по-конкретно, на което да обърнем внимание, предвид меките кантове?
- Кога се монтират чекмеджетата, рафтовете, кошниците.....? Преди или след като монтираме плъзгащите врати?

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 23:36 от иванита

# 189
-Има ли нещо, по-конкретно, на което да обърнем внимание, предвид меките кантове?
Не ги натискайте Wink

Извън шегата, трябва пространство, за да се сглоби лесно.

# 190
Няма нищо сложно. Схемите са написани ясно и поетапно....като за идиоти 😄 ще успеете да го сглобите. Вижте само височината на пакса и на стаята - дали прав или легнал да го сглобявате...то и това се го пише де...

# 191
  • Пловдив

Икеа Пловдив НЕ работи.

# 192
Няма нищо сложно. Схемите са написани ясно и поетапно....като за идиоти 😄 ще успеете да го сглобите. Вижте само височината на пакса и на стаята - дали прав или легнал да го сглобявате...то и това се го пише де...
Стаята е абсолютно празна, защото я изпразнихме да сменим ламината. Първо ще сглобим гардероба и после ще вкараме леглото и другите мебели.
А комплиментите след като сглобим всичко ли ги монтираме?

# 193
Може да не може да го вдигнете, ако го сглобявате легнал, това имах предвид. Вижте си височините. Няма общо с това какво има на земята.

Аз вратите най-накрая слагах.

# 194
Абе хора, аз ли съм малоумна, що ли?   Кауфланд,  Лъдъл работят като се блъскаме един в друг за две краставици, а Икея - не.  А там поне простор бол.  Ами на мен ми трябва библиотечка една дето съм си я харесала и докога ще ми бяга, а ние си заема местото в къщи  - до прозореца вляво. А ?,

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 12:15 от kriakla

Общи условия

Активация на акаунт