Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 266
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Могат. Дори на снимките, като ги превъртиш, се вижда Wink

# 436
  • София
Утро, уточнявам, че не знам дали съм те разбрала Simple Smile
Наскоро взимахме и закачахме два различни комплекта завеси - и двата имаха лента с кукичи, ние си взехме и кукички от Икеа - никакъв проблем, всичко става лесно Simple Smile Даже нашите ги закачах на закачалките за лост (тези на трета снимка).
Ето ги техните кукички, според мен на снимката на завесите не се виждат добре, затова ти ги показвам (не мога да ги съединявам аз двете части, а ММ го няма в момента; но ще добиеш представа).

# 437
Лентата е унисекс. Става да се ползва с всичко. Много харесвам перделиците на Икеа точно с тази цел. Може с пластмасови кукички, може с метални, а може и на лост.

# 438
Лентата е унисекс. Става да се ползва с всичко. Много харесвам перделиците на Икеа точно с тази цел. Може с пластмасови кукички, може с метални, а може и на лост.

Много благодаря! Нямам възможност да посетя физически магазин и ще поръчвам он-лайн.

Вкъщи имам завеси от ИКЕА, но са купувани отдавна. А мислех, че има различни видове - не знаех, че всички са с една и съща лента, многофункционална. На моите не съм я поглеждала.

# 439
Това, което не ми харесва в техните завеси е размера. 1,45 е малко, пердетата стоят като изостанали парчета. Мислих да ги зашия две по две, но ще се теглят по шева и се отказах.

# 440
4 парчета заших на един перделик. Надолу нямат шев.
Не тегли никъде.

# 441
  • Пловдив
Аз съм купила засега две, искам да стоят по принцип събрани, само сутрин като напича /изток сме/ да са пуснати. Не искам отдолу тънки и т.н. На висок етаж съм и не ми трябват. Ще видим как ще се получи като ги сложа.

# 442
  • София
Има ли тънки пердета с такава "унисекс лента"?

# 443
  • При елфите ...
Мога ли да направя он-лайн поръчка през личния си профил, но да поискам фактура на името на учреждение/институция?!?

# 444
Някой знае ли каква трябва да е максималната височина на матрака на издърпващия модул на леглото SLAKT? Ето това

Самоцитирам се Simple Smile

# 445
Някой знае ли каква трябва да е максималната височина на матрака на издърпващия модул на леглото SLAKT? Ето това

Ние взехме ето този матрак, който ни препоръчаха в магазина, като има малко подпиране, но то не пречи на прибирането и изваждането на матрака 

# 446
  • ENGLAND

В английският сайт пише максималната височина на долния матрак е 10 см. https://www.ikea.com/gb/en/p/slaekt-bed-frame-with-underbed-and- … -white-s89227731/

# 447
  • Бургас
Аз винаги гледам и английския сайт, много е по-богат на информация и препоръки.

# 448
Видях че има опция да си проследя поръчката. Мисля че е нова, поне за мен.

Цъка се на доставка под даден продукт.

Скролва се надолу и има поле "статус" където се следи движението.

Готино ☺

# 449
  • Пловдив
Продават ли перделик в Икеа? Не мога да намеря в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт